Evo, ja imam 13g i prije par dana sam povukao prvi dim
, ne namjeravam pušiti jer mi se nije svidjelo... Sad mene zanima kada ste vi povukli svoj prvi dim i dali vam se svidjelo...
bolja bi tema bila,kada ste prvi put zavukli curki "prstenjak", te kako vam se svidio vonj mocnice.
bolja bi tema bila,kada ste prvi put zavukli curki "prstenjak", te kako vam se svidio vonj mocnice.
bas i ne,tu bi pisalo mozda 20% forumasa,a od njih bi 5% pisalo istinu...
Evo, ja imam 13g i prije par dana sam povukao prvi dim
, ne namjeravam pušiti jer mi se nije svidjelo... Sad mene zanima kada ste vi povukli svoj prvi dim i dali vam se svidjelo...
Mislim da je prvio bio sa dvanaestak godina, tada naravno nisam pušio, zapravo sam propušio tek sa 15.
anyway,prvi put sam povukao sa 11,od tad vise nikad...
Prvi put nisam ni povukao dim, stara kaže da sam sa 5 godina uzeo zapaljenu cigaretu sa stola i cijelu
strpao u usta. Njami ^_^
Prvi dim sa nekih 12-13, tad sam se nakašljao...
A prve cigarete sam kupio sa 15, Filter 160 made in Zagreb...
Prvi dim s 9godina i tad sam počeo pušit...i znam kadkad zapalit s svojih 15 godina...čisto uz ekipu...ja i još jedan iz ekipe inače nepušimo al znamo zapalit ponekad...ništa previše cigara 2.
Prvi dim nisam nikada ni povukao, nit ga namjeravam povuci. 
Prvi dim nisam nikada ni povukao, nit ga namjeravam povuci. 
I ja isto - Ti si moj coek :D
Okani se cigareta,to ti je uglavnom kemija ko i većina droga.
Nikad nisam i nisam sada i nikada NEĆU
Nikad ne reci nikad
Sa nekih 14.
Ne pušm.
Pravi je bio pred 2-3 mjeseca...
Gadi mi se pusenje!
[=XII=] {_.:BRUNO:._}
uff ja sam kad mi je bilo 15 godina boli glava kolko smo duvali svaki dan po kutiju
sa 13 i od onda pušin...pall mall mislin da se zva i winston :)
trava ili duhan? 
trava ili duhan? 
Oboje. :D
trava ili duhan? 
Trava je dobra jednom tjedno ili rijeđe u dobrom društvu i lijepe trenutke.....
Duhan je mnogo gori i teži što za pušit što za psihu i tijelo.
Sa 12,poslije toga mi se zgadilo pušenje,ali stvarno prestanite raditi ovakve teme.
Sa 12,poslije toga mi se zgadilo pušenje,ali stvarno prestanite raditi ovakve teme.
bas volim ove teme , haha hebacke su
Ali svakako ruši film gdje se ljudi u vojnom smislu ponašaju retardirano(npr. nisko lete).
trava ili duhan? 
kad bi ti znao koliko je trava stetna i sta se sve moze dogoditi...nebi pricao ovo sad
trava ili duhan? 
kad bi ti znao koliko je trava stetna i sta se sve moze dogoditi...nebi pricao ovo sad
štetna je ako se pretjeriva...isto ka vino, čašica posli obroka je dobra za zdravlje al ako se opijaš svaki dan neće ti dobro učinit
trava ili duhan? 
Pa trava se koristi kao ljek protiv stresa,od nje se može praviti papir koji neće požutiti i biorazgradiva plastika.Da je USA počela saditi plantaže marihuane 1930ih,rješila bi problem nezaposlenosti prije.
Sve sa ove stranice.
trava ili duhan? 
koliko je trava stetna?Šta se sve moze dogoditi?
Ajde možeš to samo malo pojasnit...
Ako se ne varam bilo je to negdje sredinom 6. razreda, povukao, zakasljao se k'o konj, zakljucio da to nije za mene i nikad vise stavio cigaretu u usta.
P.S.
I ja bas obozavam ovakve teme, nesto poput forumskog natjecanja u pisanju :)