Pozdrav, možda je glupo pitanje, ali u kojem dućanu u HR možeš nabavit kavu sa otoka Jave?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mene zanima gdje se može kupit meso tibetanskog bika (Yak)?
Pozdrav, možda je glupo pitanje, ali u kojem dućanu u HR možeš nabavit kavu sa otoka Jave?
Kud baš Java? Zašto ne nešto iz Zimbabwea ili Etiopije ?
Razlog zašto Murica zove kavu Java je zato jer se nekad tamo njome najviše trgovalo, i dalje je Indonezija žarište takve trgovine.
Jesi li kojim slučajem mislio na specifičnu sortu tipa Kopi Luwak, jer to nije samo na Javi već par otoka u Indoneziji.
Mislim da ti je to bacanje para jer mnogi za indonezijsku kavu da ima kiselkast okus dok Etiopijska ima slatki,začinjen okus you name it.
Razlog zašto Murica zove kavu Java je zato jer se nekad tamo njome najviše trgovalo, i dalje je Indonezija žarište takve trgovine.
Jesi li kojim slučajem mislio na specifičnu sortu tipa Kopi Luwak, jer to nije samo na Javi već par otoka u Indoneziji.
Mislim da ti je to bacanje para jer mnogi za indonezijsku kavu da ima kiselkast okus dok Etiopijska ima slatki,začinjen okus you name it.
Hvala što si me uputio, do sada nisam znao te stvari. Htio bih čisto isprobati da znam kakav okus ima kava iz područja Indonezije. Koje su takve neke kave koje bi se mogle kupiti u Hrvatskoj i gdje?
A i od kuda dolazi najčešće neka najobičnija Hrvatska kava?
Iz Konzuma.
Hvala što si me uputio, do sada nisam znao te stvari. Htio bih čisto isprobati da znam kakav okus ima kava iz područja Indonezije. Koje su takve neke kave koje bi se mogle kupiti u Hrvatskoj i gdje?
A i od kuda dolazi najčešće neka najobičnija Hrvatska kava?
Neću te krivo upućivati jer nisam popio više od pola šalice kave u životu(odjednom), svaki put kad odlučim dati joj priliku uvijek se razočaram.
Moje (prividno) znanje je čisto teorijsko.
www.eliscaffe.com
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Mene zanima gdje se može kupit meso tibetanskog bika (Yak)?
Imas u World of Warcraftu veoma povoljno. Na sjevero-zapadu Kun-lai summita. 1.56 golda kila.