Ja MILIJUNAŠ... :P

poruka: 140
|
čitano: 23.289
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Ja MILiJUNAŠ... :P

Zanimaju me vaše ideje na kojih bi potrošili milju kuna :P čisto neobavezno za zabavu...

call of duty mw2
16 godina
neaktivan
Re: Ja MILiJUNAŠ... :P
cod__kiLL3r kaže...

Zanimaju me vaše ideje na kojih bi potrošili milju kuna :P čisto neobavezno za zabavu...

Kupio bih dva milijuna žvaka i opet bi svima iz razreda govorio da nemam {#}.

Neznam, vjerojatno bi velik dio uložio, nešto bi dao u dobrotvorne... Uglavnom nebi brzo isparilo.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
14 godina
neaktivan

kupio bi od f1-ive njegov acc i brisao ovako besmislene teme

Smrt jednog čovjeka je tragedija, smrt milijuna - statistika.
14 godina
neaktivan
cod__kiLL3r kaže...

Uff ulagao bih dok nebi zaradio 4 mil. kn i onda bih otvorio svoju softwersku trvtku(imam ozbiljnu ideju)

:p 

kinder milch schokolade
14 godina
neaktivan
Re: Ja MILIJUNAŠ... :P
Staljin kaže...

kupio bi od f1-ive njegov acc i brisao ovako besmislene teme

zašto je tema besmislena? svaka tema je smislena samo komentar može biti besmislen... a ovdje me čisto informativno zanima na što bi ljudi potrošili milju kuna... ništa više

call of duty mw2
17 godina
neaktivan

Dao bi sve samohranim majkama..striptizetama ne..

pr0n lesbians Y U NO EXIST IN RL?! ლ(ಠ益ಠლ)
14 godina
neaktivan

Sve bih dao Crkvi. Za oproštenje svih mojih silnih grjeha. Valjda bi bilo dovoljno.

Autore koje ignoriram: Tallahasee, Fićo_CoD5, Promatrač, proćerani
16 godina
neaktivan

milja kuna ti je nista, to se potrosi kad kazes keks.....

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
15 godina

Milijun je malo......to bi spisko u 2mjeseca

Kupio bi mitsubishia i preselio se u ameriku dok to ne spiskam....onda bi se vratio u HR živio ovaj život....i čito ovakve teme

ALKOHOL JE ČOVJEKOV NAJVEČI NEPRIJATELJ? BIBLIJA LJEPO KAŽE: LJUBITE SVOGA NEPRIJATELJA :D
14 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

milja kuna ti je nista, to se potrosi kad kazes keks.....

jesi siguran? jer padjo moj ako ih pametno trošiš nece one tek tako nestat...

call of duty mw2
14 godina
neaktivan

Ah, skoro svi će reći u dobrotvorne blablablabla, a više od pola ih ne bi ni pomislilo na to da imaju milju.

13 godina
odjavljen
LOL oročio bi i od kamata živio kao kralj.
14 godina
kupio bi si range rovera, a ako neka veca svota ostane dao bi starcima
17 godina

Ja svoje milijune čuvam na vezanoj štednji i investicijama u nekretnine.

Susjed pak kupuje slike i zemljište. Zasad zemljište preuređuje u parkinge. 

Drugi preuređuje vikendicu, gradio je grijanu prilaznu cestu da se ne ledi po zimi.

Onaj s lijeva pak stalno mijenja aute za sebe, ženu i kćer.

Pretpostavljam da mu neće ti milijuni dugo tim tempom.

Onaj do njega još je gori: već je u dugovima, jer je kupio neki restoran

koji nikako da završi sa dograđivanjem, a i firma guta novce.

...

uglavnom, ako milijun nisi dobio iz neba pa u rebra u nekom tarikovom kvizu,

stalno misliš da je to malo, pa zarađuješ još da se ima za pod stare dane i ne

stigneš uživat ;)

{#}

14 godina

Obzirom je Hrvatska do sada još uvijek neotkriven dragulj na kugli zemaljskoj, oročio bih prvo novce na godinu dana, i pronašao komad zemlje za maslinik, te sa milju + kamate krenuo u maslinare.

Možda nije zarada na prvu, ali uz kvalitetnu sadnju, zemlju, puno truda i ulaganja u znanje, nakon nekoliko godina bih počeo ostvarivati siguran profit, a takve projekte i EU zajednica podupire bogato, barem dok ne uđemo u EU, jer od tada, nema više stvaranja novih maslinika, bilo čega bez debelog razloga, a znamo da su hrvatska maslinova ulja među najboljima na svijetu {#}

ATJ Lučko
14 godina
Crkvi nebi nikad dao . Dao bi nesto u humanitarne svrhe . Ostalo umjereno trosio..
14 godina
neaktivan

Složio bi si Cluster doma i grijao se na to...

http://adfoc.us/94491129371 <--- jedan klik i nekoliko sekundi pomaže puno ^^
14 godina

Odmah bih otvorio tvrtku i ulagao u nju.

http://key-storm.com/ But, you won't find love in a, won't find love in a hole. It takes more than fucking someone to keep yourself warm.
17 godina
ATJLučko kaže...

Obzirom je Hrvatska do sada još uvijek neotkriven dragulj na kugli zemaljskoj, oročio bih prvo novce na godinu dana, i pronašao komad zemlje za maslinik, te sa milju + kamate krenuo u maslinare.

Možda nije zarada na prvu, ali uz kvalitetnu sadnju, zemlju, puno truda i ulaganja u znanje, nakon nekoliko godina bih počeo ostvarivati siguran profit, a takve projekte i EU zajednica podupire bogato, barem dok ne uđemo u EU, jer od tada, nema više stvaranja novih maslinika, bilo čega bez debelog razloga, a znamo da su hrvatska maslinova ulja među najboljima na svijetu {#}

Maslinovo ulje će ti biti dobro koliko dobro budeš radio na njemu, nema to veze jel najbolje jer je hrvatsko, grčko, španjolsko ili talijansko.

Prije svega, zemlja (u priobalju) koja ima uvjete za ekstenzivan uzgoj maslina nije jeftina (pristup vodi obavezan), dalje moraš računati i na osiguranje od požara

i mehanizaciju, jer trebaš uzgajati puno da bi bilo samoodrživo, pa otuda valja ti računati i na prijavu poljoprivredne djelatnosti u sustav pdv-a

i najamne radnike. Ne kažem da je fail, ali nije u domeni dječjih fantazija bug forumaša ;) 

Ja pomalo u slobodno vrijeme u vikendici uzgajam maline, kupine i tayberry. Nije milijunski posao, ali je ipak dosta posla i

na kraju ima onako, za škrinju za hladne dane.

17 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Daj reci nešto originalnije{#}

pr0n lesbians Y U NO EXIST IN RL?! ლ(ಠ益ಠლ)
15 godina
neaktivan

otisa bi iz rvacke

Informatika je moj hobi, o kojem pojma nemam....
16 godina

Milion kuna? Pa nije to sad neki novac iz snova... Možeš kupiti jednu kuću bez kredita + urediti ju i neki manji "polovan" auto i to je to... Ali i to je lijepo, ne imati kredit na ramenima.

Nije to neki novac da možeš  šta poželiš, samo zvuči puno, pogledaj samo za nekretnine traže 800 000kn a ona uopće nije nešto posebno. + Treba namještaj i sve šta uz to spada, to je već ~820 000 i šta ti ostane, 180 000kn i za auto (recimo novi) daš 80 000kn tebi ostane 100 000 za život za dve-tri godine bez luksuza (znači, hrana, režije i gorivo)... I onda tako zahrđan nakon par godina otići na posao...

Ali da kako, nebi loše došlo.

14 godina
AA-d00d kaže...
OriginalEXE kaže...

Daj reci nešto originalnije{#}

Nisam skužio poantu ovog posta :) Ali ne brini, tvrtka bi bila originalna ;)

Sbi bi samo trošili pare, a zaraditi ništa.

http://key-storm.com/ But, you won't find love in a, won't find love in a hole. It takes more than fucking someone to keep yourself warm.
15 godina

Vidim da bi tu neki to oročili i "živjeli kao kraljevi"...koliko točno vi mislite da bi dobili mjesečnih kamata na svotu od milijun kuna?

16 godina
neaktivan
miki1981 kaže...

Vidim da bi tu neki to oročili i "živjeli kao kraljevi"...koliko točno vi mislite da bi dobili mjesečnih kamata na svotu od milijun kuna?

Godišnje cca 50 000 kn...

17 godina

A stvarno me čudi da se još nije javio nitko da bi kupio odmah i sada

ovog ili ovu ili ovo ??

stipica_zd kaže...
miki1981 kaže...

...da i baš me zanima tko bi se od dotičnih zadovoljio sa 4000 kn mjesečno (minus režije, i špeceraj)

i druckao busom, dok pored njega vozaju kojekakvi u autima prema hajlajf shoppingu i sezonskom skijanju u austriji

dok njegov milijun čuči u nečijim tuđim rukama ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 22:19 (overhaul).
16 godina
neaktivan
overhaul kaže...

A stvarno me čudi da se još nije javio nitko da bi kupio odmah i sada

ovog ili ovu ili ovo ??

I što kad kupim nešto od to dvoje, hočeš mi ih ti ulijevati, održavati i slično?

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
13 godina
miki1981 kaže...

nek je godišnja kamata 10%,to je 100 000kn,na 12 mjeseci to je 100/12=8 333 kn svaki mjesec,a nista ne radis....a još možeš dobiti i ostala sranja-tj primanja,itd

14 godina
neaktivan

Da sam ja milijunaš već bi bio ko zna gdje,a ne na ovom forumu :P,naravno sreća da nisam!

Dino
15 godina
stipica_zd kaže...
miki1981 kaže...

Pa na milijun imaš nekoliko banaka koje će ti ponudit i 100 000kn godišnje bez obzira na tablice, ali moja poanta je da tih cca 9000 kn mjesečno nikako nije dovoljno da bi se živjelo čak ni polu bezbrižno a kamoli "kao kralj". Jasno mi je da tako nešto moće pomisliti puno klinaca i onih koji ne znaju što znači riječ "živjeti" u toj izjavi, ali realno stvari stoje tako da tih 9-10000 ne daje to što neki misle da daje u životu.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice