Izrada logoa

poruka: 7
|
čitano: 1.569
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Izrada logoa

Moze li mi netko izraditi logo za clan - ime clana je Elite Brothers - nista prekomplicirano - nesto lijepo, jednostavno, moderno i zanimljivo - hvala vam!

16 godina
neaktivan
Izrada logoa

Jednostavan minimalistički koncept. Možeš dalje doraditi što ti treba. Može i puno kompliciranije i više hi-tech & sci-fi.

I praise you, Father, Lord of heaven and earth, because you have hidden these things from the wise and learned, and revealed them to little children.
16 godina
neaktivan
RE: Izrada logoa

hmm sve 5 ali mozda malo vise nekakvih kombinacija boja i sjena nesto tako

17 godina
neaktivan
Random. kaže...

Jednostavan minimalistički koncept. Možeš dalje doraditi što ti treba. Može i puno kompliciranije i više hi-tech & sci-fi.

Ovo je cisto OKE al ja bi stavio rijec "Brothers" na sredinu tako da cini cjelinu u obliku  "corsair"-metu..

Imamo Hrvatsku...u Banani...
16 godina
Random. kaže...

Kako si to napravio?

Ugl kako napravit logoe? ja bi si za klan i par stvari jos logoe radio pa me zanima

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
16 godina
neaktivan

ja se ne razumijem u photoshop pa bi i mene zanimalo ako netko moze nekakav tutorial napraviti da skuzim :)

17 godina
Izrada logoa

Evo jedan brzinski Belji se

EDIT:

AmD kaže...

ja se ne razumijem u photoshop pa bi i mene zanimalo ako netko moze nekakav tutorial napraviti da skuzim :)

Teško da će ti neki tutorial pomoći, možda i hoće, ali Photoshop ti je kao da polažeš za auto.

Potrebno je buno sati rada ("vožnje") da bi se nešto kvalitetno i uspjelo napraviti.

I sam kažeš da se ne razumiješ u Photoshop, pa nisam siguran da će ti nekakav tutorial pomoć.

Elite Brothers logo Elite Brothers logo
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.10.2009 18:49 (Ivan M.).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice