Moze li mi netko izraditi logo za clan - ime clana je Elite Brothers - nista prekomplicirano - nesto lijepo, jednostavno, moderno i zanimljivo - hvala vam!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
hmm sve 5 ali mozda malo vise nekakvih kombinacija boja i sjena nesto tako
Jednostavan minimalistički koncept. Možeš dalje doraditi što ti treba. Može i puno kompliciranije i više hi-tech & sci-fi.
Ovo je cisto OKE al ja bi stavio rijec "Brothers" na sredinu tako da cini cjelinu u obliku "corsair"-metu..
Jednostavan minimalistički koncept. Možeš dalje doraditi što ti treba. Može i puno kompliciranije i više hi-tech & sci-fi.
Kako si to napravio?
Ugl kako napravit logoe? ja bi si za klan i par stvari jos logoe radio pa me zanima
ja se ne razumijem u photoshop pa bi i mene zanimalo ako netko moze nekakav tutorial napraviti da skuzim :)
Evo jedan brzinski 
EDIT:
ja se ne razumijem u photoshop pa bi i mene zanimalo ako netko moze nekakav tutorial napraviti da skuzim :)
Teško da će ti neki tutorial pomoći, možda i hoće, ali Photoshop ti je kao da polažeš za auto.
Potrebno je buno sati rada ("vožnje") da bi se nešto kvalitetno i uspjelo napraviti.
I sam kažeš da se ne razumiješ u Photoshop, pa nisam siguran da će ti nekakav tutorial pomoć.