Internet explorer ili Mozila

poruka: 27
|
čitano: 2.538
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Otvorio sam ovu temu kako bi mogli pričati o prednostima, a i manama nekih pretraživača.

asi
16 godina
protjeran

Mozilla

16 godina
neaktivan

Definitivno Mozzila
Ako za ništa, onda za dišpet Microsoftu

xD

Granice nisu nista drugo do linija u atlasu, al' jesu stvarne onda kad idu od srca ka srcu...
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.7.2009 13:21 (thuglife).
16 godina
neaktivan

internet exlorer -stabilan,ne trza..dosadan..

mozilla              -trza,relativno stabilna,nepredvidiva ali brza..

imam oba..koristim mozilluNamigiva

16 godina

mozila...

Intel Core 2 Duo E8500, nVidia GF 8800GT, 8GB DDR2
17 godina
neaktivan
RE: Internet explorer ili Mozila
seneka kaže...

internet exlorer -stabilan,ne trza..dosadan..

mozilla              -trza,relativno stabilna,nepredvidiva ali brza..

imam oba..koristim mozilluNamigiva

mislim da si krivo stavio, tvoj post treba izgledati ovako:

mozilla               -stabilan,ne trza..

internet exlorer -trza,relativno stabilan,nepredvidiv

Belji se

17 godina
neaktivan

Nije Mozila nego Mozilla, i nije Mozilla nego Mozilla Firefox. Namigiva  To je kao da si postavio pitanje Microsoft ili Mozilla...

Ovakvih tema je bilo puno i mislim da nisu fino završile.

Karma is a funny thing.
17 godina
neaktivan
Internet explorer ili Mozilla

Kakve veze Thunderbird ima sa Internet Explorerom Belji se Firefox definitivno, koristim ga zbog add-ona, da nije njih vjerojatno bi bila Opera ili Chrome. To su isto kvalitetni browseri, ne znam zašto ih ljudi samo tako odbacuju...

Jadna je država koja prvo štedi na školovanju svoje djece!
16 godina
neaktivan
r420r kaže...

mislim da si krivo stavio, tvoj post treba izgledati ovako:

mozilla               -stabilan,ne trza..

internet exlorer -trza,relativno stabilan,nepredvidiv

Belji se

ha čuj kod mene je tako,a i na drugim kompovima na kojima sam radio slično..

ključna riječ u cijeloj priči je dosadan..Osmijeh

17 godina
neaktivan

Ja sam do neki dan koristio Operu, pa Safari zbog novog webkita, ali trenutno sam na IE jer je pokretanje istog instantno, a to mi je trenutno presudan faktor. I moram reci da brzina (u novoj verziji) ne zaostaje puno za Firefoxom.

16 godina
neaktivan
RE: Internet explorer ili Mozilla
Horagio kaže...

Kakve veze Thunderbird ima sa Internet Explorerom Belji se Firefox definitivno, koristim ga zbog add-ona, da nije njih vjerojatno bi bila Opera ili Chrome. To su isto kvalitetni browseri, ne znam zašto ih ljudi samo tako odbacuju...

Koristim Mozilla Firefox, također zbog add-onova. Meni to liči na nekakav fenomen.

Firefox add-onove ću usporediti sa iPhoneovim aplikacijama. To je fenomen. Kao što postoje jednako dobri browseri poput Firefoxa, tako postoje jednako dobri mobilni telefoni (ako iPhone svrstavamo u tu kategoriju). Problem je taj da su se developeri bacili na izradu aplikacija za iPhone, a zaboravili na ostale. Tako je i sa Firefoxom i njegovim add-onovima. To je jedan od velikih razloga zbog kojeg se osobe odlučuju upravo za njega.

Naravno, cijenu nećemo uspoređivati Belji se

Molim osobe koje se ježe na spomen iPhonea da svoje frustracije usmjere negdje drugdje, odnosno da me preskoče.

I praise you, Father, Lord of heaven and earth, because you have hidden these things from the wise and learned, and revealed them to little children.
17 godina

Normalno da je na vrhu Vatrena Lisicetina  kaj drugo i to je tak pa onda dolazi Opera, a taj nesretni IE ne koristim niti pod razno osim kad testiram neku gamad preko njega jer za to kod mene jedino i sluzi i to stara IE 6 verzija a za novim verzijama nemam nikakve potrebe uopce!Cool

17 godina
neaktivan

Isto tako ne mozes reci da ti se Mozilla bas nikad nije srusila. :)

16 godina
neaktivan
Pudge kaže...

Isto tako ne mozes reci da ti se Mozilla bas nikad nije srusila. :)

ja ju koristim 6 mj - nikad

ajde jednom se nije htjela otvorit kad sam brisao prazne foldere,a diže mi se kad se digne OS u sekundi.odnosno prije postavljanja ikona u taskbaru...

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.7.2009 14:12 (seneka).
17 godina
neaktivan

Ma FF je nekako promjenjive naravi, to je razlog zasto sam je prestao koristiti dok je jos bila u v.2.x.x.

16 godina
neaktivan
Pudge kaže...

Ma FF je nekako promjenjive naravi, to je razlog zasto sam je prestao koristiti dok je jos bila u v.2.x.x.

a šta da ti kažem,moja je hirovita u smislu trzanja, ali je stabilna i brza..

instaliraj 3.5 pa probaj..možda se iznenadiš..Osmijeh

17 godina
neaktivan

Upravo to - po smislu trzanja, ali i brzine pokretanja. Mislim da svi browseri s tim imaju problema, ne znam za Chrome?

17 godina
neaktivan
Pudge kaže...

Upravo to - po smislu trzanja, ali i brzine pokretanja. Mislim da svi browseri s tim imaju problema, ne znam za Chrome?

Ma Chrome je zakon. Probao sam nedavno i operu ali uzalud. Još mi niti jedan nije brz kao chrome iako nije ni on savršen kada se čovjek navikne na njega uvuče se pod kožu i sitne mane mu nisu ni za zamjeriti.

16 godina
protjeran
Pudge kaže...

chrome leti,u usporedbi ova dva....dok sam sa mozile preso na chrome preporod...kod mozile svako malo crash,kod chromea 1 u 2mj...

"tko nedobije dobitak,dobije gubitak"...
17 godina
neaktivan

Za zakljucit je da svaki browser ima neku svoju prednost i manu. O odabiru ovisi koji je prioritet. Mislim da je IE najbolje uklopljen i najbrze se pokrece (naravno, kad je dio sustava), FF je prosiriv addonima, Opera je najkompletnija (ima implementiran torrent klijent), Safari (donosi dasak Mac-a na Win), Chrome (to ostaje da vidim, jer sam ga malo koristio).

17 godina
Pudge kaže...

Ja nemam takva iskustva uopce kod mene je sve ok bilo uvijek s Firefox, osim kad mi je antivirus iz nekih nepoznatih razloga blokirao jedan dio firefox pa je on trosio 100% procesora stalno no trebalo mi je vremena dok to nisam skuzil pa sam na kraju to rijesil sa Exclude firefoxa tj realtime stit nije vise skeniral firefox uopce. No ubrzo su to rijesili u Aviri jer je kod njih bio problem i to je to drugih problema kod mene nije nikad bilo s firefox-om a verzija 3 se srusila samo jednom od kad je koristim ali ipak bilo je otovorenih 15 tabova pa nije cudno.Cool

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.7.2009 14:35 (rambox).
17 godina

Evo još jedna spamerska tema...  Belji se

Kao prvo... Bespredmetno je uopće na ovakav način uspoređivati browsere. Uvijek će se naći jedni koji će govoriti za i drugi koji će govoriti protiv nekog browsera.

Kao drugo... Ovdje su uspoređena samo dva (doduše najpopularnija) browsera, a ostali konkurenti se uopće niti ne spominju. Najreprezentativniji rezultat bi dobili kad bi sami korisnici kroz neku anketu mogli odgovarati na određena pitanja i gdje bi kroz odgovore na ta pitanja dobili neki upotrebljiv rezultat.

Kao treće... Kakav će komentar dati korisnici ostalih browsera koji ovdje nisu navedeni (Opera, Safari, Chrome...)? Ovako ih se automatski isključuje iz teme jer kako npr. ja mogu komentirati rad Firefoxa i IE8 kad ne koristim niti jedan od njih nego Operu?! Ovdje nisam sam ja u pitanju... Ima nas mnogo koji koristimo "ostale" WEB preglednike.

Kao četvrto... Prijedlog moderatorima BUG-a. Neka osmisle neku kvaltetnu anketu u kojoj bi posjetitelji njihovog foruma mogli ocijeniti WEB preglednike te samim time smanjili broj otvaranja ovakvih tema koje svakodnevno niču (ovakvih tema već ima bezbroj na forumu).

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.7.2009 14:37 (cro_blue).
17 godina
neaktivan

Bila je anketa, ako se ne varam.

16 godina

Mozilla Firefox definitivno

16 godina

firefox!IE je prespor i dosadan.Firefox mi lijepo pamti sve passworde itd.Pouzdan je sto je najvaznije

Batman je zakon!
17 godina
neaktivan

Mozzila - IE6 je bio katastrofa pa sam prešao na nju. Sada je IE jako dobar, ali naviknuo sam se na neke addonse (nema njihovih mogućnosti u IE-u ) i FF sučelje. Ali sve ćešće radi i IE na mom PC-u. Kada IE dobije mogućnosti na koje sam se naviknuo vjerovatno se vraćam nazad.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan

Mozzila!

IE8 je toliko smeče da je to nevjerovatno. Toliko je spor da je to nevjerovatno!

Meni se stranice učitavaju oko 70-80 posto brže u bilo kojem pregledniku!
Ps3 and Psp owner Pričajte šta hoćete ali ps3 je legenda!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice