- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sjedi Mujo u kafani tužan, a pred njim pivo. U to dođe Haso i ugleda pivo i popije ga. Mujo poče da plače, a Haso će:
- "Šta je ba Mujo, šta cviliš zbog jednog piva?"
- "A jest mi danas dan u k*rcu, ništa mi ne ide od ruke."
- "Šta je bilo reci mi?"
- "Jutros ulazim u stan, a Fata sa drugim u krevetu. U podne mi javi firma da sam dobio otkaz.
Fata mi pobjegla sa drugim, svu lovu digla sa banke tako da sam ost`o bez kinte.
Došlo mi da se ubijem. Uzmem štrik da se objesim, pukne. Uzmem pištolj da se upucam, zaglavi.., legnem na sine, a voz ost´o negdje zatrpan u snijegu.
Od zadnjih para uzmem otrov i saspem ga u pivo, a ti ga popiješ."
Dođe Mujo u javnu kuću i na recepciji kaže: -Dajte mi nešto za 10 maraka. Čovjek mu odgovara: -Uu, Mujo slabe su ti to pare, ali imamo i za tebe nešto. Soba 34. Ode Mujo do sobe 34, otvori vrata i vidi 12 pedera koji se guze u koloni. Jedan od njih mu nestrpljivo dovikne: -Ajde odluči se, prvi ili zadnji, nemamo vremena! Prvi u koloni bijaše neki crnjo s ku*činom od 40 cm, a zadnji neki starac od 70 godina. Bio je to lak izbor za Muju, jer ako ode na početak, crnjo će mu razvaliti dupe. I namjesti se Mujo na kraj kolone, kad netko poviče: -OK, zatvaramo krug!
...a se sad vrati 2 stranice nazad pa pronadji da li je to bilo vec...
...a se sad vrati 2 stranice nazad pa pronadji da li je to bilo vec...
stalno pratim ovu temu,neznam kako to nisam vidio.
Prije su cure sa 17 godina pjevale:
-17 mi je godinaa,jos se nisam
ljubila.
A sad djevojcice od 10 godina pjevaju:
-Prvi poljubac DAVNO zaboravljen...
Pita brineta plavušu; koliko si dala za te štikle? plavuša odgovori; dva puta!
Nadam se da nije bilo (bar ne tako skoro):
Pozdrav majci koja se vraća s informacija uz pjesmu:
''Ne vjeruj im majko,lažu o meni'' .
Nadam se da nije bilo (bar ne tako skoro):
Pozdrav majci koja se vraća s informacija uz pjesmu:
''Ne vjeruj im majko,lažu o meni'' .
Oprostio mi Bog, mogla bi i ti ! :)
Bili Mujo i Haso jako gladni, a imali su samo 5€. Odluče oni kupiti jednu kobasicu i podjeliti je. Kupe oni kobasicu i sjeti se Mujo kako da to iskoriste i kaže on Hasi. “Odemo u restoran, naručimo klopu i cugu, i kad sve to pojedemo i popijemo, stavim ja kobasicu među noge i ti mi kao popušiš i sigurno će nas istjerati pa ne moramo platiti.”
Pristane Haso na to i u prvom restoranu ih istjeraju, i Haso dobije nogom u guzicu.
I tako to u drugom, trećem i četvrtom restoranu.
I kaže Haso Mujo, “Ajmo se sada malo zamjeniti, puši ti sada malo kobasicu, već me guzica boli od udaraca.”
”E Haso, ja sam kobasicu izgubio još u onom drugom restoranu”
Evo par komada iz danasnjih novina
Sta ce mali Perica biti kad odraste?
...
...
...
- Pero!
Pita Mujo Hasu:
- Cuj, neka bude medju nama, posudi mi 100€.
Haso:
- Ne brini, moj priatelju, kao da nisam cuo.
Koja je najdraza pjesma Ive Sanadera?
...
...
-