homer pokušava nazvat nuklearnu elektranu
Operator: [Homer tries to dial the phone] The fingers you have used to dial are too fat. To obtain a special dialing wand please mash the key pad with your palm now.
homer pokušava nazvat nuklearnu elektranu
Operator: [Homer tries to dial the phone] The fingers you have used to dial are too fat. To obtain a special dialing wand please mash the key pad with your palm now.
neznam jeli fotka bila, ali je odlična xĐ
Legendarna! xD
Svi znamo da činimo ovo :)
uff totalna istina
+ cesto znam provjeravati u task manageru dali aplikacija radi
par puta (davno je to bilo) sam restarto komp jer sam mislio da je zastekalo
Svi znamo da činimo ovo :)
Slazem se,totalna istina.Svaki put kad instaliram igricu (piratsku) ili program,sistem itd pa provjeravam da li ce stati u punjenju.
EDIT:Sry zbog duplog posta
sry ako je bil
Oformili Muslimani padobransku brigadu i posle uspešne obuke dođe red i prvi skok.Mujo se sav snužden požali komandiru:
-Moj komandiru,ja danas ne mogu skakati.Sinoć sam sanjao moju tetkz Fazliju i ona mi rekla da mi se padobran neće otvoriti.
-Daj bolan,Mujo kakav si ti to čovek.Pa znaš,valjda da su to sve gluposti.Ajde ti i ja ćemo zamjeniti padobrane.
Tako i učiniše.Mujo skoči,padobran mu se otvori,ali u tom trenutku kao metak pored njega prolete komandir i reče:
-Mujo, jeb*m ti tetkuuuuuuuuu....
about:robots
About kitchensink (bez ":")
----- upisat u firefox
Klaatu bararada nikto!
e svaka ti čast,pa to mi je odavno trebalo da igram snake-a dok se video streama
Ovo se odmah kupuje, a sto je najbolje cijena nije 0kn nego 366kn i to za napajanje koje nepostoji ( Corsair HX1200W )
se oni zezaju ili šta?
Kad bi se povjest desavala na Facebooku
Link na vecu sliku
Hahahahha umirem xD
"God created Eve"
"God and The Snake like this"
hahahhaha XD
Da ima gumb hvala kliknuo bih ga,stvarno me nasmijalo...
Hvata me nostalgija (hall of shame)
daj reci sta je bilo...
Kad bi se povjest desavala na Facebooku
Link na vecu sliku
hahahahahah EPIC!!!!!!