Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 12.997.907
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
15 godina
Humor

Zauzeli teroristi avion pun žena. Kaže glavni:
- Sada ćemo vam uzeti sav nakit što imate.
Jedna baka će
-:zar i meni?
- Ne seri baka rekao sam sve!
...Glavni:
- sada sve skinite gaćice.
Baka će:
- zar i meni?
- Ne seri baka rekao sam sve.!
- Sada ćemo vas sve j,bati.
Jedna žena kaže:
-Zar i baku?
A baka:
- Ne seri mala, rekao je sve!

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
14 godina
neaktivan
Humor

:D

14 godina
neaktivan
Humor

isto fake....prije se pocne bacati nek pocne pucati, a i ko bi se noramalan usro takvih stvari XD

15 godina
neaktivan
Humor

neznam dal je bilo..al isplati se postiskat sve za dobar humor
http://www.zdravkomamic.com/

Na sreću nitko nije preživio (c) Saša Kopljar@@@@@@@@ http://www.youtube.com/user/0rdreSacre?feature=mhum
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.5.2011 16:15 (CreaToR).
15 godina
neaktivan
Re: Humor
CreaToR kaže...

neznam dal je bilo..al isplati se postiskat sve za dobar humor
http://www.zdravkomamic.com/

hehe, ta stranice me inspirirala da napravim glazbenu podlogu sa mamićevim vokalom

maminjo gangsta rap

15 godina
neaktivan
Cevi kaže...

bravo!

Nekada sam bio ljudsko bice... a onda sam dobio modem.
16 godina
neaktivan
Humor

Grčko Mastercard vjenčanje
Ovaj frajer će vam se sigurno dopasti! Ovo je istinita priča o grčkom vjenčanju koje je nedavno održano u gradu Astoria, država New York. O njemu su pisale i lokalne novine, a čak ga je i Jay Leno spomenuo u svom talk showu.

Bilo je to veliko vjenčanje s oko 600 uzvanika. Na prijemu, nakon samog čina vjenčanja, mladoženja je izašao na pozornicu i na mikrofon se obratio uzvanicima. Rekao je da se želi svima zahvaliti na dolasku - a mnogi su doputovali čak iz Grčke - i pruženoj podršci na početku nihova zajedničkog života.

Posebno se želio zahvaliti svojoj i mladenkinoj obitelji, kao i svome puncu što im je omogućio tako veličenstven prijem. U znak zahvalnosti svima, za sve je pripremio poseban poklon. S donje strane stolice svih uzvanika, uključujući i mladence, nalazila se zaljepljena kuverta.

Rekao je da je to poklon od njega i pozvao ih da je otvore. U svakoj luksuznoj omotnici (izrađenoj od debelog papira oker boje od manila vlakana) nalazila se fotografija na sjajnom papiru dimenzija 20 x 25 cm njegove novovjenčane supruge kako se ševi s kumom.

Mladoženja je u njih počeo sumnjati još prije nekoliko tjedana i unajmio privatnog detektiva da ih prati. Nakon što je neko vrijeme stajao u tišini i nekoliko minuta gledao reakcije uzvanika, obratio se zaprepaštenoj gomili rekavši im: "Odoh ja, a vi nastavite slaviti s tom kurvetinom."

Sutradan ujutro razvrgnuo je brak.
Većina ljudi otkazala bi vjenčanje istog trena nakon što bi doznali da ih je partner prevario, ali ovaj frajer je nastavio šaradu kao da je sve u najboljem redu.

Njegova osveta:
Mladenkini roditelji platili su 92.000 dolara za vjenčanje i prijem oko 600 uzvanika, a najbolje od svega, ukaljao je ugled mladenke i kuma pred 600 prijatelja i članova obitelji. Tip ima muda velika kao crkvena zvona. Mislite li da bi od ovoga mogli napraviti "neprocjenjivu" reklamu za MasterCard?

Pokušajmo...
* Fancy prijem za 600 uzvanika - 92.000 dolara
* Fotografije s vjenčanja da se događaj ovjekovječi - 4.000 dolara
* Vjenčanje
* 2-tjedno luksuzno bračno putovanje na otok Mikonos (Grčka) - 8.500 dolara
* Pogled na izraz lica sviju uzvanika kad su vidjeli fotografiju - neprocjenjivo!

Postoje stvari koje se mogu platiti novcem.
Za sve ostalo tu je MASTERCARD.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.5.2011 18:21 (Mitsuoka).
14 godina
neaktivan
Humor

‎-Šta kaže batman Robinu prije nego sto uđu u auto?

"Uđi u auto"

{#}

15 godina
neaktivan
Humor

Više žalosno, ali eto, pogledajte "link" do slike

80 % mladih ne zna matematiku. Ako si među onih 40 % što znaju, stavi ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
Humor

Mujo:
- "Fato, idemo na trotoar, zgazit će nas auto."
Fata:
- "Važi, ako nije daleko."

17 godina
Mitsuoka kaže...

...

Ne znam da l' je istina (na kraju, nije ni bitno, fora je odlična), al' jesu ti Grci izgleda malo udareni. Prijateljica jedne moje prijateljice je bila u vezi sa nekim Grkom (na daljinu, putovali kad su mogli). To je poprilično dugo trajalo, sve dok je jednog dana nije pozvao telefonom i sasuo joj hrpu najgorih uvreda, da bi zatim mesecima zvao njene roditelje i poznanike čije je brojeve imao i, kad bi podigli slušalicu, ponavljao "****** kurva! ****** kurva!" Ispostavilo se da joj je prilikom jedne od poseta instalirao spyware na komp i kontrolisao apsolutno sve što radi, dok jednog dana nije uspeo da pronađe neki "dokaz" neverstva u jednom chatu.

15 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...
Mitsuoka kaže...

...

Ne znam da l' je istina (na kraju, nije ni bitno, fora je odlična), al' jesu ti Grci izgleda malo udareni. Prijateljica jedne moje prijateljice je bila u vezi sa nekim Grkom (na daljinu, putovali kad su mogli). To je poprilično dugo trajalo, sve dok je jednog dana nije pozvao telefonom i sasuo joj hrpu najgorih uvreda, da bi zatim mesecima zvao njene roditelje i poznanike čije je brojeve imao i, kad bi podigli slušalicu, ponavljao "****** kurva! ****** kurva!" Ispostavilo se da joj je prilikom jedne od poseta instalirao spyware na komp i kontrolisao apsolutno sve što radi, dok jednog dana nije uspeo da pronađe neki "dokaz" neverstva u jednom chatu.

ah, te srpkinje {#}

Nekada sam bio ljudsko bice... a onda sam dobio modem.
14 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...
Mitsuoka kaže...

...

pa, ako ga je prevarila i za to je imao dokaz .. GO GREECE ! {#}

17 godina
Humor

Ma da bar jeste, nego je lik bio opsednut time i mesecima tražio i na kraju "našao", valjda je nekom prijatelju napisala "ljubim te" ili nešto slično i to je bilo to.

17 godina
neaktivan
Humor

A da je imala Linux to ne bi mogao napraviti{#}

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
14 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Ma da bar jeste, nego je lik bio opsednut time i mesecima tražio i na kraju "našao", valjda je nekom prijatelju napisala "ljubim te" ili nešto slično i to je bilo to.

a onda je to sr * nje :)

OT : 

Sreo Mujo Hasu pa ga upita :

- " Haso, voliš li ti sex u troje ? "

- " Volim "

- " Pa, požuri onda kući ! "

{#} xD

15 godina

Sta radi rom u Kutiji?
-Zivi!
A sta radi rom u dve kutije?
-Zivi do jaja! ( to je vic nisam mislio nikoga vrjeđati .... --.-- )

Bračni par 80-godišnjaka opako se seksa naslonjen na ogradu. Nakon 40 minuta eksplozivnog seksa, u kojem su sličili zečevima, a ruke i noge su im išle posvuda, najednom se stropoštaše na zemlju.
- O Bože, nisi me ovako imao valjda zadnjih 50 godina, uz uzdah će starica.
Na to će iznemoglim glasom starac.
- Je, pre 50 godina ograde nisu bile pode električnim naponom, jedva će starac

Prolazi svecenik kraj prostitutke :
- Mlada damo što bi rekla tvoja majka da te tu vidi ?
Prostitutka :
- ubila bi me , to je njen dio grada

Na prijemnom ispitu, na Likovnoj Akademiji, pred kandidate su postavljene tri slike:

a) izgoreo hleb

b) utopljen čovek

c) trudna žena

Zadatak je bio pronaći (samo) dve reči koje su karakteristične za sve tri slike! Ispit je položila jedna devojka
Napisala je:
- Kasno izvađen

Takmičili se Amer, Rus i Mujo koji će se bolje napit'.
Poslije litre viskija Amera uvedu u sobu s jednmom stolicom.
- Koliko vidiš stolica?
- Dvije
Poslije litre votke uvedu Rusa.
......- Koliko vidiš stolica?
- Cetiri
Poslije litre šljive uvedu Muju.
- Koliko vidiš stolica?
- U kojem redu?

Razgovaraju dva grobara tko je imao najteži posao u karijeri. Prvi grobar reče:
- Upao čovjek u stroj za mljevenje mesa. Dva dana sam ga skupljao žličicom u kovčeg. drugi rece -Ja sam imao daleko najteži posao. Skakao peder s padobranom koji se nije otvorio i tako se nasadio na banderu. Tjedan dana sam mu pokušavao skinuti osmijeh s lica, ali nisam uspio.

Otisao cigo kod doktora, te kaze:
-Moja Ajse nece da mi ga pusi!
-Namazi ga eurokremom, pa da vidis onda!, kaze doktor.
Drugi dan sretne on cigu i pita ga:
-Kako je sad?
-Nista doktore, Ajse nikako da dodje na red od djece!

{#}

http://balcanclubsoundno1.tk/ besplatno skidanje rmx-a,mixeva :)) dj darac (ja) i dj knezo admini :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.5.2011 19:52 (crni pauk).
14 godina
Humor

Kako se zove debeli cigo?

Trom

http://www.youtube.com/watch?v=BCeglioeHao&feature=feedu
15 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...

Ovaj frajer će vam se sigurno dopasti! Ovo je istinita priča o grčkom vjenčanju koje je nedavno održano u gradu Astoria, država New York. O njemu su pisale i lokalne novine, a čak ga je i Jay Leno spomenuo u svom talk showu.

Bilo je to veliko vjenčanje s oko 600 uzvanika. Na prijemu, nakon samog čina vjenčanja, mladoženja je izašao na pozornicu i na mikrofon se obratio uzvanicima. Rekao je da se želi svima zahvaliti na dolasku - a mnogi su doputovali čak iz Grčke - i pruženoj podršci na početku nihova zajedničkog života.

Posebno se želio zahvaliti svojoj i mladenkinoj obitelji, kao i svome puncu što im je omogućio tako veličenstven prijem. U znak zahvalnosti svima, za sve je pripremio poseban poklon. S donje strane stolice svih uzvanika, uključujući i mladence, nalazila se zaljepljena kuverta.

Rekao je da je to poklon od njega i pozvao ih da je otvore. U svakoj luksuznoj omotnici (izrađenoj od debelog papira oker boje od manila vlakana) nalazila se fotografija na sjajnom papiru dimenzija 20 x 25 cm njegove novovjenčane supruge kako se ševi s kumom.

Mladoženja je u njih počeo sumnjati još prije nekoliko tjedana i unajmio privatnog detektiva da ih prati. Nakon što je neko vrijeme stajao u tišini i nekoliko minuta gledao reakcije uzvanika, obratio se zaprepaštenoj gomili rekavši im: "Odoh ja, a vi nastavite slaviti s tom kurvetinom."

Sutradan ujutro razvrgnuo je brak.
Većina ljudi otkazala bi vjenčanje istog trena nakon što bi doznali da ih je partner prevario, ali ovaj frajer je nastavio šaradu kao da je sve u najboljem redu.

Njegova osveta:
Mladenkini roditelji platili su 92.000 dolara za vjenčanje i prijem oko 600 uzvanika, a najbolje od svega, ukaljao je ugled mladenke i kuma pred 600 prijatelja i članova obitelji. Tip ima muda velika kao crkvena zvona. Mislite li da bi od ovoga mogli napraviti "neprocjenjivu" reklamu za MasterCard?

Pokušajmo...
* Fancy prijem za 600 uzvanika - 92.000 dolara
* Fotografije s vjenčanja da se događaj ovjekovječi - 4.000 dolara
* Vjenčanje
* 2-tjedno luksuzno bračno putovanje na otok Mikonos (Grčka) - 8.500 dolara
* Pogled na izraz lica sviju uzvanika kad su vidjeli fotografiju - neprocjenjivo!

Postoje stvari koje se mogu platiti novcem.
Za sve ostalo tu je MASTERCARD.

Zašto ta slika nije do nas stigla {#}

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86 Ante Gotovina --- HEROJ
17 godina
gjurki kaže...

Zašto ta slika nije do nas stigla {#}

SS or it didn't happen

15 godina
neaktivan
Humor

bitno da ima mobitel

15 godina
neaktivan
Humor

Mujo: Znas Haso moja Fata je imala najvece grudi u 1. razredu osnovne.

Haso: Kako to bolan bolan?

Mujo: Pa imala 18 godina je*ote.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Car zivotinja lav odlucio da rijesi neki test. Zalaja dvaput izadju sve zivotinje pred njega i kaze: Slusajte me dobro. Prvi koji  skoci s ove litice zbog mene i za mene dacu mu da mi kresne zenu i bice moj zamjenik imate dvije minute. Cuje se tika taka tika taka. Prolazi vrijeme prolazi lav se vec iznerviro okrenuo ledja zivotinjama i odjedanput cuje nesto: Au bu du tras bljas. Digla se prasina slegla se lav pogleda dole medo. Medo se dize trese prasinu sa sebe i kaze: Lave tebi cu zenu da pocepam  a tebi zeko je*acu ti mamu sto si me gurno.

------------------------------------------------------------------------------------------

Idu ves masina i sporet ulicom. Odjednom neki kamion pokupi sporet a ves masina ce na to: Ves masina dulje zivi uz Calgon.

------------------------------------------------------------------------------------------

Sta je to 2 plava oka i 14 jaja? Snjezana i sedam patuljaka.

Bio jedan kralj i imo 4 sina. Prvi je bio maneken, drugi je bio frizer, treci je bio modni kreator a cetvrti isto pe*er.

BFBC2 nick:HR_Teo
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.5.2011 2:26 (BAD_BOY01).
17 godina
neaktivan
Humor

PSN = Isus?{#}

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.5.2011 9:32 (AA-d00d).
16 godina
odjavljen
BAD_BOY01 kaže...

Idu ves masina i sporet ulicom. Odjednom neki kamion pokupi sporet a ves masina ce na to: Ves masina dulje zivi uz Calgon.

Što je to?

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
16 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
BAD_BOY01 kaže...

Što je to?

Špaker

15 godina
Mitsuoka kaže...
vexx5555 kaže...
BAD_BOY01 kaže...

Što je to?

Špaker

Štednjak {#}

http://about.me/antesirkovic
15 godina
odjavljen
Humor

Šparhet

Pinky je zakon I ♥ π ⇓ tu klikni :)
17 godina
neaktivan
Humor

Špaher!

15 godina
Humor

Nekako mislim da smo shvatili

Google is NOT your friend!!! (btw: 1domagoj1 IS time traveler)
14 godina
neaktivan
Humor

ovo je isto šporet, šparhet, šporhat itd. {#} model:kurir XD

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice