i_rambo_plache je troll??? Iz koje si ti vukojebine došao? A šta si ti neki vekijev fanboy ili? Dobro mu je rambo i rekao, on je samo troll sa stilom...
Inače, vjerovao ili ne, Ali pojam troll se koristi nešto za drugo. S obzirom da mješaš pojmove, preporučam ti vježbe za razvoj mozga, jer očigledno si nepismen i nemaš pojma što znače odredene riječi.
Uz to postoji gumb prijavi, (Nećeš vjerovati) pa me priajvi za trollanje. Jedva čekam da vidim crni karton.
Oni koji me poznaju malo bolje na ovom forumu znaju više o meni. Troll si ti sa ovakvim komentarom. I da, odskijaj. Troll je protjerani korisnik koji spama po forumu. A vjerovao ili ne, ja sam u top 5 najboljih korisnika ovog foruma. Stoga ti taj argument otpada i prvo nauči što znači ta rječ prije nego što izjaviš takvu glupost. Tvoj odgoj je na djelu ovdje jako vidljiv.
Ja se nikome ovdje nemoram opravdati, pogotovo neodgojenom klincu kojemu mogu otac biti. Ako sam ja igdje pogrješio nek me se protjera, kao da je bug jedan forum na celom svetu.
Djeco idite spavat. Kao što je Danny rekao uvijek ima balavurije koja te vuče za nos, nepadam na te fore žao mi je.
Flyboy!!!
Kako imaš obraza obraćati se na ovakav način respektiranom članu ove cyber-zajednice? On ima 5 (riječima: pet) zvjezdica! On je stariji od svih nas i trebamo mu se obraćati na VI (obrati pozornost da je i V i I napisano velikim slovima). Uz to je buntovan zato što ga nije briga hoće li dobiti crni ili ne.
Uz to je svojim cyber-šakama uspio istjerati Matu s foruma. Ma Weky je bog!
Da sam gay, Weky ne bi ni znao šta ga je snašlo... 

P.S. - definicija trolla - KLIK
P.P.S. - sudeći prema tome da se svađa sam sa sobom preko privatnih poruka, ne bih baš rekao da je TOP 5 forumaš. TOP 6 bi još prošlo, ali TOP 5 ne... Nažalost, privatne poruke ne smijem iznositi na forum, samo mogu reći da me je Weky zabavio i prekinuo moje dosadno, nedjeljno poslijepodne.

...