Hold'em poker

poruka: 27
|
čitano: 7.433
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Hold'em poker

Javite mi vaše mišljenje o ovoj vrsti pokera, ja sam totalni ovisnk texas hold'em pokera online. Igram na pokerroom.com, po meni je ova stranica najbolja.

17 godina
neaktivan
Hold'em poker

Eto i ja sam zivi ovisnik o holdem pokeru i obicnom sa pet karata(to halam sa ekipom po pare) a igram na stranici PokerStars.com.

Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.
17 godina
neaktivan
Hold'em poker

ja sam isto teksaski ovisnik..

nego, jel ima ikoja stranica di nije moguce izgubit lovu..?

http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
17 godina
Hold'em poker

Ja to igram na Facebooku vec neko vrijeme. Zabavno je za ubit vrijeme.

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
17 godina
neaktivan
RE: Hold'em poker
puma1400 kaže...

ja sam isto teksaski ovisnik..

nego, jel ima ikoja stranica di nije moguce izgubit lovu..?

Kako ne, proguglaj malo i nac ces sigurno.Belji se
Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.
16 godina
neaktivan
Hold'em poker

najbolje ti je na facebooku igrat holdem iz zezancije a da ne gubis prave pare... ja bio nabrijan na to neko vrijeme, imo cca 200.000 chipsa, i onda se umislio i dalje znaze sve :P heh...

Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift. That is why it is called the present.
16 godina
neaktivan

pokušaj skinuti softver sa pokerroom.com, registracija je vrlo jednostavna, nemoraš ništa platiti, od njih dobiješ 1000 $ za igru pa me potraži  pod nadimkom -gorancic- pa da razbacimo heads up. pozdrav

17 godina
neaktivan

Evo za sve one koji bi igrali texas holdem za prave novce a strah ih je od gubitka ima jedna odlicna stranica s poker savjetima koja vam daje 50$ za igru na poker platformi koju izaberete. Ja igram na PartyPoker, ali podržane su i ostale poznatije poker sobe. Stvar je vrlo jednostavna registrirate se pročitate neke članke i riješite kviz. Nakon toga odaberete poker platformu na koju zelite da vam prebace novac. Samo ne smijete vec imat account na toj platformi nego samo ako još nemate account. I to je to novac ce vam bit prebačen za manje od 24 sata. Samo kod registracije upišite svoje prave podatke jer oni vrše provjeru radi prevaranata. I to je to bez da ste išta uložili imat ćete 50$ na računu. Naravno njih nećete moć odmah podignut nego tek nakon što ste igrali neko vrijeme i skupili određene bodove, ali sve novce koje zaradite možete bez problema i odmah podignuti. A na toj stranici ima stvarno odličnih članaka i za početnike i za napredne igrače stvarno će vam pomoć da unaprijedite svoje igru. Samo što vam nisu svi odmah dostupni nego kako igrate sve više ih se otključava i postaje dostupno. Eto ako nekog zanima evo vam link pa isprobajte http://www.pokerstrategy.com/uV7CDI

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2009 9:50 (Sim4).
16 godina
neaktivan
gogo1976 kaže...

pokušaj skinuti softver sa pokerroom.com, registracija je vrlo jednostavna, nemoraš ništa platiti, od njih dobiješ 1000 $ za igru pa me potraži  pod nadimkom -gorancic- pa da razbacimo heads up. pozdrav

wow, ovo ću i ja probat :D

EDIT: hmmm izgleda da je pokerroom.com prodan bwin-u

hoću li dobiti tih 1000 za igru i ako se registriram na bwin?

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.7.2009 22:43 (betmen).
16 godina
neaktivan
Hold'em poker

Ja sam se navuko na Texas Hold'em. Al ne igram na netu, ne sviđa mi se to. Bolje mi je uživo. Imamo set sa 500 chipova, pa se nađemo kod nekog doma, dofuramo pive i kartamo 3-4 sata. Smijeh

17 godina
Hold'em poker

NOIQ the best!;D

Ili 24H Poker!

(Texas hold'em)

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.7.2009 23:38 (Luka).
17 godina
neaktivan
Hold'em poker

ja igram texas hold'em na fejsu i na igra.hr Smijeh

dark side of the moon
17 godina
Hold'em poker

uf, teški ovisnik, igram i na partypoker.com al za male pare uložim 2 eura i dobijem 90 i tako...al nema ništa bolje nego kad igraš za pravo jer skužiš kako neki igraju kad blefiraju, a kako kad imaju dobar hand

C'est la vie / http://www.youtube.com/watch?v=S1ZZreXEqSY
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.7.2009 23:51 (leo_819).
16 godina
neaktivan
gogo1976 kaže...

jel mozes onda te novce dobit van, mislim da kupis nesto s njima

16 godina
neaktivan
Hold'em poker

vjerojatno ne možeš odmah tih 1000 $ dignit, nego tek kad prijeđeš određenu svotu koju oni isplaćuju.... recimo više od 10 000 $ ili tako nešt...

jel netko zna koje sve stranice daju takav bonus za registraciju?

16 godina
neaktivan

Igrah prije na facebook-u i ima Everet Poker koji možete igrat besplatno... Kad izgubite sve chipove možete tražit nove besplatne...

scio me nihil scire!
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2009 15:41 (eRasmos).
16 godina
neaktivan
Sim4 kaže...

Evo za sve one koji bi igrali texas holdem za prave novce a strah ih je od gubitka ima jedna odlicna stranica s poker savjetima koja vam daje 50$ za igru na poker platformi koju izaberete. Ja igram na PartyPoker, ali podržane su i ostale poznatije poker sobe. Stvar je vrlo jednostavna registrirate se pročitate neke članke i riješite kviz. Nakon toga odaberete poker platformu na koju zelite da vam prebace novac. Samo ne smijete vec imat account na toj platformi nego samo ako još nemate account. I to je to novac ce vam bit prebačen za manje od 24 sata. Samo kod registracije upišite svoje prave podatke jer oni vrše provjeru radi prevaranata. I to je to bez da ste išta uložili imat ćete 50$ na računu. Naravno njih nećete moć odmah podignut nego tek nakon što ste igrali neko vrijeme i skupili određene bodove, ali sve novce koje zaradite možete bez problema i odmah podignuti. A na toj stranici ima stvarno odličnih članaka i za početnike i za napredne igrače stvarno će vam pomoć da unaprijedite svoje igru. Samo što vam nisu svi odmah dostupni nego kako igrate sve više ih se otključava i postaje dostupno. Eto ako nekog zanima evo vam link pa isprobajte http://www.pokerstrategy.com/uV7CDI

evo ovo ja sad isprobavam. fora, dosta se nauči....

16 godina
neaktivan
Hold'em poker

imam pitanje, da ne otvaram temu bzvz. Ja imam na Alertpayu 2 dolara, i htio bih igrati poker online. Jel zna neko slucajno neku stranicu di se moze s alertpayom platiti i igrat. I jel zna neko kak prebacit sa alertpaya na money bookers pare?

16 godina
protjeran
Pinc kaže...

imam pitanje, da ne otvaram temu bzvz. Ja imam na Alertpayu 2 dolara, i htio bih igrati poker online. Jel zna neko slucajno neku stranicu di se moze s alertpayom platiti i igrat. I jel zna neko kak prebacit sa alertpaya na money bookers pare?

da pogodim neobux?

16 godina
neaktivan
Hold'em poker

tako je, jel zna neko?

16 godina
neaktivan
evo samo da javim da mi vrlo dobro ide na partypokeru. dobio sam početnih 50 $ i kroz mjesec dana čak učetverostručio taj iznos,, stvarno svim preporučam da probaju tu stranicu
16 godina
neaktivan
Hold'em poker

Jel se da od tih Poker Online igara ziviti kao hadzija. Stari mi pricao da je jedan lik osvojio na nekim online pokeru 40.000$, jel to stvarno otako ili je samo neka zajebancija. Zelio bih poceti ija da igram pa mi napisite najbolju i najkvalitetniju online poker igru.

BTW: Zelio bih i tutorijale ako je moguce na nas jezik jer ja nisam nikada igrao poker. Hvala

Chatanje Na Sonyjev Način.
16 godina
neaktivan
betmen kaže...
evo samo da javim da mi vrlo dobro ide na partypokeru. dobio sam početnih 50 $ i kroz mjesec dana čak učetverostručio taj iznos,, stvarno svim preporučam da probaju tu stranicu

cek, znaci na party pokeru se regas, dobis 50$ ili moras uplatit 50$?

16 godina
neaktivan
Game_Fan kaže...

Jel se da od tih Poker Online igara ziviti kao hadzija. Stari mi pricao da je jedan lik osvojio na nekim online pokeru 40.000$, jel to stvarno otako ili je samo neka zajebancija. Zelio bih poceti ija da igram pa mi napisite najbolju i najkvalitetniju online poker igru.

BTW: Zelio bih i tutorijale ako je moguce na nas jezik jer ja nisam nikada igrao poker. Hvala

Da sigurno češ se obogatiti, s obzirom na tvoje dugogodišnje poker iskustvo.Smijeh

Smiri se malo momče, prvo igraj malo s kopmama na fejsu dok ne naučiš a ne odma po pare jer će te očerupat ko kokoš.

“Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.” - Bob Marley ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
17 godina
neaktivan

Prvo napravi account na Poker Strategy i onda od tamo slijedi upute kako da napravis account na Party pokeru posto ti Poker Strategy daje 50$ na tvoj račun

[URL=http://www.pokerstrategy.com/uV7CDI]Learn how to play poker with strategy without paying a penny and pick up your $150 bonus from PokerStrategy![/URL]
16 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
Hold'em poker

jel zna netko gdje se u Zadru mogu igrati turniri?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice