Javite mi vaše mišljenje o ovoj vrsti pokera, ja sam totalni ovisnk texas hold'em pokera online. Igram na pokerroom.com, po meni je ova stranica najbolja.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Eto i ja sam zivi ovisnik o holdem pokeru i obicnom sa pet karata(to halam sa ekipom po pare) a igram na stranici PokerStars.com.
ja sam isto teksaski ovisnik..
nego, jel ima ikoja stranica di nije moguce izgubit lovu..?
Ja to igram na Facebooku vec neko vrijeme. Zabavno je za ubit vrijeme.
ja sam isto teksaski ovisnik..
nego, jel ima ikoja stranica di nije moguce izgubit lovu..?

najbolje ti je na facebooku igrat holdem iz zezancije a da ne gubis prave pare... ja bio nabrijan na to neko vrijeme, imo cca 200.000 chipsa, i onda se umislio i dalje znaze sve :P heh...
pokušaj skinuti softver sa pokerroom.com, registracija je vrlo jednostavna, nemoraš ništa platiti, od njih dobiješ 1000 $ za igru pa me potraži pod nadimkom -gorancic- pa da razbacimo heads up. pozdrav
Evo za sve one koji bi igrali texas holdem za prave novce a strah ih je od gubitka ima jedna odlicna stranica s poker savjetima koja vam daje 50$ za igru na poker platformi koju izaberete. Ja igram na PartyPoker, ali podržane su i ostale poznatije poker sobe. Stvar je vrlo jednostavna registrirate se pročitate neke članke i riješite kviz. Nakon toga odaberete poker platformu na koju zelite da vam prebace novac. Samo ne smijete vec imat account na toj platformi nego samo ako još nemate account. I to je to novac ce vam bit prebačen za manje od 24 sata. Samo kod registracije upišite svoje prave podatke jer oni vrše provjeru radi prevaranata. I to je to bez da ste išta uložili imat ćete 50$ na računu. Naravno njih nećete moć odmah podignut nego tek nakon što ste igrali neko vrijeme i skupili određene bodove, ali sve novce koje zaradite možete bez problema i odmah podignuti. A na toj stranici ima stvarno odličnih članaka i za početnike i za napredne igrače stvarno će vam pomoć da unaprijedite svoje igru. Samo što vam nisu svi odmah dostupni nego kako igrate sve više ih se otključava i postaje dostupno. Eto ako nekog zanima evo vam link pa isprobajte http://www.pokerstrategy.com/uV7CDI
pokušaj skinuti softver sa pokerroom.com, registracija je vrlo jednostavna, nemoraš ništa platiti, od njih dobiješ 1000 $ za igru pa me potraži pod nadimkom -gorancic- pa da razbacimo heads up. pozdrav
wow, ovo ću i ja probat :D
EDIT: hmmm izgleda da je pokerroom.com prodan bwin-u
hoću li dobiti tih 1000 za igru i ako se registriram na bwin?
Ja sam se navuko na Texas Hold'em. Al ne igram na netu, ne sviđa mi se to. Bolje mi je uživo. Imamo set sa 500 chipova, pa se nađemo kod nekog doma, dofuramo pive i kartamo 3-4 sata.
NOIQ the best!;D
Ili 24H Poker!
(Texas hold'em)
ja igram texas hold'em na fejsu i na igra.hr
uf, teški ovisnik, igram i na partypoker.com al za male pare uložim 2 eura i dobijem 90 i tako...al nema ništa bolje nego kad igraš za pravo jer skužiš kako neki igraju kad blefiraju, a kako kad imaju dobar hand
jel mozes onda te novce dobit van, mislim da kupis nesto s njima
vjerojatno ne možeš odmah tih 1000 $ dignit, nego tek kad prijeđeš određenu svotu koju oni isplaćuju.... recimo više od 10 000 $ ili tako nešt...
jel netko zna koje sve stranice daju takav bonus za registraciju?
Igrah prije na facebook-u i ima Everet Poker koji možete igrat besplatno... Kad izgubite sve chipove možete tražit nove besplatne...
Evo za sve one koji bi igrali texas holdem za prave novce a strah ih je od gubitka ima jedna odlicna stranica s poker savjetima koja vam daje 50$ za igru na poker platformi koju izaberete. Ja igram na PartyPoker, ali podržane su i ostale poznatije poker sobe. Stvar je vrlo jednostavna registrirate se pročitate neke članke i riješite kviz. Nakon toga odaberete poker platformu na koju zelite da vam prebace novac. Samo ne smijete vec imat account na toj platformi nego samo ako još nemate account. I to je to novac ce vam bit prebačen za manje od 24 sata. Samo kod registracije upišite svoje prave podatke jer oni vrše provjeru radi prevaranata. I to je to bez da ste išta uložili imat ćete 50$ na računu. Naravno njih nećete moć odmah podignut nego tek nakon što ste igrali neko vrijeme i skupili određene bodove, ali sve novce koje zaradite možete bez problema i odmah podignuti. A na toj stranici ima stvarno odličnih članaka i za početnike i za napredne igrače stvarno će vam pomoć da unaprijedite svoje igru. Samo što vam nisu svi odmah dostupni nego kako igrate sve više ih se otključava i postaje dostupno. Eto ako nekog zanima evo vam link pa isprobajte http://www.pokerstrategy.com/uV7CDI
evo ovo ja sad isprobavam. fora, dosta se nauči....
imam pitanje, da ne otvaram temu bzvz. Ja imam na Alertpayu 2 dolara, i htio bih igrati poker online. Jel zna neko slucajno neku stranicu di se moze s alertpayom platiti i igrat. I jel zna neko kak prebacit sa alertpaya na money bookers pare?
imam pitanje, da ne otvaram temu bzvz. Ja imam na Alertpayu 2 dolara, i htio bih igrati poker online. Jel zna neko slucajno neku stranicu di se moze s alertpayom platiti i igrat. I jel zna neko kak prebacit sa alertpaya na money bookers pare?
da pogodim neobux?
tako je, jel zna neko?
Jel se da od tih Poker Online igara ziviti kao hadzija. Stari mi pricao da je jedan lik osvojio na nekim online pokeru 40.000$, jel to stvarno otako ili je samo neka zajebancija. Zelio bih poceti ija da igram pa mi napisite najbolju i najkvalitetniju online poker igru.
BTW: Zelio bih i tutorijale ako je moguce na nas jezik jer ja nisam nikada igrao poker. Hvala
cek, znaci na party pokeru se regas, dobis 50$ ili moras uplatit 50$?
Jel se da od tih Poker Online igara ziviti kao hadzija. Stari mi pricao da je jedan lik osvojio na nekim online pokeru 40.000$, jel to stvarno otako ili je samo neka zajebancija. Zelio bih poceti ija da igram pa mi napisite najbolju i najkvalitetniju online poker igru.
BTW: Zelio bih i tutorijale ako je moguce na nas jezik jer ja nisam nikada igrao poker. Hvala
Da sigurno češ se obogatiti, s obzirom na tvoje dugogodišnje poker iskustvo.
Smiri se malo momče, prvo igraj malo s kopmama na fejsu dok ne naučiš a ne odma po pare jer će te očerupat ko kokoš.
Prvo napravi account na Poker Strategy i onda od tamo slijedi upute kako da napravis account na Party pokeru posto ti Poker Strategy daje 50$ na tvoj račun
jel zna netko gdje se u Zadru mogu igrati turniri?