HITNOOO pomoc mail se blokirao HITNO !!

poruka: 4
|
čitano: 2.603
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Uglavnom moj hotmail racun je iznenada blokiram , kad se idem prijavit dobijem sljedecu poruku

" It looks like someone else might be using your account

To help you—and only you—get back into ****.*******@hotmail.com, we need to verify that it's yours. "

i sad imam mogucnost da mi posalju novu sifru na pomocni mail koji sam stavio al problem je sto sam ja svoj hotmail profil pravio prije mnogo mnogo godina i taj "pomocni" mail koi sam naveo vise ne postoji  :sad1:

I sad imam opciju broj dva da ispunim neki formular koji mi daju pa ce mi kao otkljucat racun, unutra su pitanja tipa kome sam zadnjem posla mail tko meni,koi sam naslov stavio, datum rodenja,ime prezime sigurnosno pitanje itd i ponovo problem jer taj mail sam pravio prije 100 godina i neznam uopce sta sam stavio za podatkke jer me to tad nije previse ni brigalo

Ako je iko imao slican prolem il zna nekoka da je molim da me kotatira jer ovaj mail koristim svakodnevno , preko njega sam registriran na facebook,youtube,ebay,paypal,njuskalo,15-ak foruma i mnoge druge stvari,

POMOZITE ako ko znaaa kako da odblokiram ovo hiitno mi je neke vazne poruke sam dobio na mail a nemogu odgovorit

i mozda dal tko zna neku adresu ili nesto gdje mogu kontaktirat njihovu centralu da mi pomognu jer ovo je stvarnoo od ogromnoe vaznosti. Svaka pomoc dobrodosla

POMOCCCCC !!

Pre vazno mi je molim vas pomozite

13 godina
neaktivan

Neide to tako hitno kod hotmaila...

Isti problema sam ja imo, ispunjavo sam taj formular jedno 5-6 puta da bi mi tek dali pwd. narvno ništa nisam znao ispunit osim svojih podataka (ime prezime) a u očaju sam u prazna polja piso I dont know u nadi da će neko to pročitat i da će mi dat pwd.

14 godina
neaktivan
Re: HITNOOO pomoc mail se blokirao HITNO !!
Ivkosich kaže...

Uglavnom moj hotmail racun je iznenada blokiram , kad se idem prijavit dobijem sljedecu poruku

" It looks like someone else might be using your account

To help you—and only you—get back into ****.*******@hotmail.com, we need to verify that it's yours. "

i sad imam mogucnost da mi posalju novu sifru na pomocni mail koji sam stavio al problem je sto sam ja svoj hotmail profil pravio prije mnogo mnogo godina i taj "pomocni" mail koi sam naveo vise ne postoji  :sad1:

I sad imam opciju broj dva da ispunim neki formular koji mi daju pa ce mi kao otkljucat racun, unutra su pitanja tipa kome sam zadnjem posla mail tko meni,koi sam naslov stavio, datum rodenja,ime prezime sigurnosno pitanje itd i ponovo problem jer taj mail sam pravio prije 100 godina i neznam uopce sta sam stavio za podatkke jer me to tad nije previse ni brigalo

Ako je iko imao slican prolem il zna nekoka da je molim da me kotatira jer ovaj mail koristim svakodnevno , preko njega sam registriran na facebook,youtube,ebay,paypal,njuskalo,15-ak foruma i mnoge druge stvari,

POMOZITE ako ko znaaa kako da odblokiram ovo hiitno mi je neke vazne poruke sam dobio na mail a nemogu odgovorit

i mozda dal tko zna neku adresu ili nesto gdje mogu kontaktirat njihovu centralu da mi pomognu jer ovo je stvarnoo od ogromnoe vaznosti. Svaka pomoc dobrodosla

POMOCCCCC !!

Pre vazno mi je molim vas pomozite

isto sranje se meni dogodilo sa mailom, a koristio sam ga bas za sve..... i nakon mjesec dana sto sam probao doslovno sve, sam otvorio novi i jednostavno potrosio cijelo popodne da sve prebacim na taj mail... najvise sam problema imao sa kontaktima itd.

uglavnom, nisam nasao rjesenja tako da ti ne mogu pomoci, a taj hebeni formular koji spominjes sam ispunio valjda 1000 puta, i nista :(

nadam se da ces pronaci rjesenje

FUS RO DAH!!!
15 godina
neaktivan

NEVJEROJATNO !

Pa nebi da zivimo neznam di, samo tako doc i blokirat e-mail koi koristim za zivot,  sa kojim doslovno sve sta radim mi je povezno a sta je najzalostnije neznam ubiti koji je razlog....

Zalosno

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice