Download forum!

poruka: 13
|
čitano: 1.714
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Download forum!

Ajmo ljudi!

Ajmo osnovat download forum.....Ispod stavite ako želite ili ne?!

8 DA
37 NE
16 godina
neaktivan
Download forum!

Ke? {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
15 godina
protjeran
Download forum!

Pojasni malo, uvedi nas u svoju ideju:)

Misliš na ovom forumu podforum ili baš forum novi, ako će bit zarade onda može ako je iz zabave onda je glupo, jer ljudi rade, idu u školu i nemaju bgaš vremena radit forume.

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
14 godina
neaktivan
Download forum!

Svejedno ako amini dopuste podforum moze biti jedna kategorija...a mozemo da napravimo i novi forum...naravno da se sve vrti oko novca.:D

15 godina
protjeran
Download forum!

Smisli neku početnu ideju, ako oćeš uspjet moraš bit drugačiji u nećemu od drugih, tako da, smisli nešto ako bude dobra ideja, pridružit ću se:)

15 godina
Download forum!

Možeš malo objasniti o čemu se radi?

14 godina
neaktivan
Re: Download forum!

napravimo forum nesto kao download forum (naslov) i gore stavljamo datoteke,mjuzu...i to sve preko filesonica.File sonic je jedan od najboljih i najplacenijih hosting.znaci mi uploadamo datoteku netko ju skine i mi zaradimo na njemu...ljudi preko filesonica zaradjuju preko 300$ a nista ne rade...javite se na pm ako zelite nesto takvo

16 godina
protjeran
Download forum!

ODMAH!

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
15 godina
protjeran
Download forum!

Hell yeah

15 godina
protjeran
Download forum!

Šta zezate dečka, ideja je dobra, samo šta je malo ilegalno, stavljat piratske sadržaje na internet. Mimo toga ideja je okej.

14 godina
neaktivan
Download forum!

zašto bi nešto što smo skinuli torrentom stavljali u 15 fileova na rapidšer ? zašto bi netko drugi skidao to umjesto torrenta ?

15 godina
Download forum!

ideja nije loša samo to će brzo propasti uz svo današnje piratstvo jedini način je da imamo dobru reklamu, a to košta

16 godina
neaktivan
Re: Download forum!
hogar315 kaže...

Ajmo ljudi!

Ajmo osnovat download forum.....Ispod stavite ako želite ili ne?!

newcomer's are such pain in the neck{#}

Mama mi je Hrvatica,a tata.....o tome bi se dalo raspravljati
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice