Kupac: maxtoxic
Prodavač: Quake6
Oglas: CPU + MBO
Iskustvo: Evo moje iskustvo s prvom trgovinom na ovom forumu. Nakon kratkog dopisivanja preko PM dogovorili smo uvjete, a realizacija je tekla ovako. Ja sam čovjeku uplatio na račun novce za CPU + MBO + memoriju + usb stick 3.0 (ovo drugo dvoje smo dogovorili naknadno, pošto je rekao da može nabavit novu memu iz vana za povoljniju cijenu, pa sam pristao) i sve je manje-više teklo prema dogovoru. Dva dana nakon uplate je poslao CPU i MBO (prvi dan nije stigao zbog obaveza), a mamoriju i stick dva dana nakon što su došli na njegovu adresu (također prije nije mogao zbog obaveza). Evo ja sam jučer sklopio sve komponente i za sada je sve ispravno i radi :). Jedini minus (ako se to tako može nazvati) je što nije poslao u kutiji od matične cd sa driverima, ali to nije neki problem pošto se driveri s neta lako skinu. Moram navesti i to da se ponudio da mi nabavi EK vodeno hlađenje, ali zbog cijene sam odustao.
Eto drago mi je da je moje prvo iskustvo s trgovinom ovdje prošlo odlično i pohvalio bi dotičnog prodavača za trud, pouzdanost, zalaganje, htjenje.... .
Ocijena: 4.99999/5 (ovih 0.00001 je zbog cd-a )