U travnju 2006. jedan je dječak od 10 godina, učenik osnovne škole Dante Alighieri u São Paulu (Brazil) umro, a da prije nije imao zdravstvenih problema. Kolabirao je za vrijeme škole.
Pružena mu je prva pomoć, ali je za nekoliko minuta umro, dok su ga prevozili u bolnicu.
Coca-Cola vs. Voda
- poruka: 248
- |
- čitano: 75.168
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Sjećam se da je to bilo prije par godina(2006.) jedna od glavnih vijesti. Naravno, ja i moji prijatelji smo to išli isprobati. Kupili smo Coca-Colu Light i plave Mentose te smo snimali videom. Nitko nije jeo niti pio, samo smo u Colu stavili Mentos. Poslije sam Colu ja popio(poslije reakcije) Bio je boom! Nismo stigli začepiti jer se to događa u istoj sekundi kad Mentos dodirne Colu. Ako niste probali, nemojte govoriti kako ne dolazi do eksplozije. Imao sam prije na mobitelu, al kak se to brzo mijenja, video je pao u zaborav.
Tako smo ja i frend zezali ljude prek ljeta.
@horagio... nije baš da reagira odmah, uzme nekih 20 sekundi
Možda i manje, ali mi smo sličajno našli taj mentos na ulici...
jesu to ove bombone?
jesu to ove bombone?
jesu to ove bombone?
ja pijen kolu svaki dan, najbolje pice posli pive pelina i dobrog vina

Što se tiče Mentosa i Coca Cole, zar niste čuli za podrigivanje? U ovom slučaju to bi vjerovatno bilo povraćanje, nikako eksplozija želuca (želudac nije 'zapečaćen', you know?). Plin bi se oslobađao i izlazio kroz usta/nos. Po meni je veći rizik od gušenja nego od eksplozije.
Cola je zakon!!
cola je najbolja
cola je najbolja
Bolji je sprajt, il još bolji onaj gazirani iso-sport.
Cola je dobra ali u malim količinama.
Cola je dobra ali u malim količinama.
NIJE dobra nikako, samo je ukusna :D
ma kola sucksa!!! isosport je nešto najbolje što postoji: fino i osvježavajuće. i ne pripada u onu skupinu sokova od kojih si poslije žedan.
Cola je dobra jedino nakon finog pečenja ili porcije pomfita. Pa ako se već ide na nezdravo, nek se zalije s Colom!
Inače, moji kupuju onaj six pack Jane limun od 1,5 a Colu rijetko kad pijem. Od 0,5 pića najčešće pijem Nestea ili Juicy Fruits (iako ni on nije zdrav), a Cola je negdje pri kraju. Prije ću uzeti Fantu ili Sprite.
Ah kako sam ja sretan što imam fino bistru i čistu vodu iz Vranskog jezere (ono na Cresu naravno) i samo nju pijem. Coca-Colu popijem samo nakon roštilja, jer tada najviše paše
Cola je dobra jedino nakon finog pečenja ili porcije pomfita. Pa ako se već ide na nezdravo, nek se zalije s Colom!
Inače, moji kupuju onaj six pack Jane limun od 1,5 a Colu rijetko kad pijem. Od 0,5 pića najčešće pijem Nestea ili Juicy Fruits (iako ni on nije zdrav), a Cola je negdje pri kraju. Prije ću uzeti Fantu ili Sprite.
Fruits je odličan sok, meni je najbolji onaj od crvene naranče. Pijem njega ili Powerade(taj sok je dosta skup, ali meni je najbolji) kad sam na nekom izletu, a grlo mi je razoreno, onda ne smijem Colu.
P.S. Jana od jagode FTW
Cola sucks, Schweppes rules!
Cola sucks, Schweppes rules!
Tangerina only! Onaj tonik je za kupus! Ali Cola je fina, to nitko ne može poreći.
Saće pompa kako frajeri zagovaraju Colu, kakva voda bla bla. Pa meni stvarno nije jasno šta je kod te Cole tako dobro. Vidis da nevalja, da nije prirodno, crne je boje, ima bogzna šta unutra... Gazirano...
Al jbg...
decki cedevita je najaca ja popije oko 1 litru na dan(iako se nesmije) tj pijem dok ima a kad nema ne pijem
da vidite razliku na nogometu cola me napuhne nemogu trcat,a nakon cedevite sam taman da mogu trcat kolko god