Ovako pred jedno godinu dana sam uspijevao relativno brzo tipkati.Međutim u posljednje vrijeme sam skužio da mi je lijeva ruka usporila.I to mi je sada glavni uzrok tipfelera.
Npr. dok programiram u c++-u najčeša greška mi je:
using namepsace std;
Kako vi komentirate tu pojavu(in b4 mastu**ation jokes)?Imate li kakav kreativan savjet za vježbanje?
Ali pričajte i o sebi...Tipkate li vi sporo,umjereno ili brzo?Ima li kakve posebnosti kod vašeg tipkanja?
Brzina tipkanja...
- poruka: 5
- |
- čitano: 1.385
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Ovako pred jedno godinu dana sam uspijevao relativno brzo tipkati.Međutim u posljednje vrijeme sam skužio da mi je lijeva ruka usporila.I to mi je sada glavni uzrok tipfelera.
Npr. dok programiram u c++-u najčeša greška mi je:
using namepsace std;
Kako vi komentirate tu pojavu(in b4 mastu**ation jokes)?Imate li kakav kreativan savjet za vježbanje?
Ali pričajte i o sebi...Tipkate li vi sporo,umjereno ili brzo?Ima li kakve posebnosti kod vašeg tipkanja?
Programiraj u Pythonu
Jesi li mijenjao tipkovnicu? Možda je neki oblik neurološke degradacije koja dolazi s godinama. U tom slučaju bi ti mogle pomoći neke vježbe (gorespomenuti Typing Master) ili npr. sviranje klavira.
Nisam mijenjao tipkovnicu i imam 22 godine.