Brzina tipkanja...

poruka: 5
|
čitano: 1.385
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Brzina tipkanja...

Ovako pred jedno godinu dana sam uspijevao relativno brzo tipkati.Međutim u posljednje vrijeme sam skužio da mi je lijeva ruka usporila.I to mi je sada glavni uzrok tipfelera.

Npr. dok programiram u c++-u najčeša greška mi je:
using namepsace std;

Kako vi komentirate tu pojavu(in b4 mastu**ation jokes)?Imate li kakav kreativan savjet za vježbanje?

Ali pričajte i o sebi...Tipkate li vi sporo,umjereno ili brzo?Ima li kakve posebnosti kod vašeg tipkanja? 

Vječni izazivač na gostujućem terenu.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/ Svi smo mi jedna velika obitelj sa prezimenom Čovječanstvo
17 godina
Re: Brzina tipkanja...
Skini typing master pa se nalo podsjeti, mozdq i prste drzis na krivim mjestima.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
15 godina
odjavljen
g12356 kaže...

Ovako pred jedno godinu dana sam uspijevao relativno brzo tipkati.Međutim u posljednje vrijeme sam skužio da mi je lijeva ruka usporila.I to mi je sada glavni uzrok tipfelera.

Npr. dok programiram u c++-u najčeša greška mi je:
using namepsace std;

Kako vi komentirate tu pojavu(in b4 mastu**ation jokes)?Imate li kakav kreativan savjet za vježbanje?

Ali pričajte i o sebi...Tipkate li vi sporo,umjereno ili brzo?Ima li kakve posebnosti kod vašeg tipkanja? 

Programiraj u Pythonu {#}

15 godina
g12356 kaže...

Jesi li mijenjao tipkovnicu? Možda je neki oblik neurološke degradacije koja dolazi s godinama. U tom slučaju bi ti mogle pomoći neke vježbe (gorespomenuti Typing Master) ili npr. sviranje klavira.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.12.2014 10:53 (jozef).
15 godina
neaktivan
Brzina tipkanja...

Nisam mijenjao tipkovnicu i imam 22 godine.

Vječni izazivač na gostujućem terenu.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/ Svi smo mi jedna velika obitelj sa prezimenom Čovječanstvo
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice