Black Friday 2024 izdvojena tema zaključana tema

poruka: 778
|
čitano: 107.266
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Black Friday 2024
Jel taj punjac s alija?

Ja sam s eu stranice uzeo 65w i kabele i to je bilo 38e. Cini se los deal kad pogledam tvoj.

Nije bas da mi treba 100w, ali dobar za buduce stvarcice
16 godina
Gemmy kaže...
Jel taj punjac s alija?

Ja sam s eu stranice uzeo 65w i kabele i to je bilo 38e. Cini se los deal kad pogledam tvoj.

Nije sa alija, uzeo na Amazonu, i s njim usput uzeo usb-c 3m kabel isto od ugreena, jer su imali BF snizenja.

Ja sam uzeo 100W jer ga mogu iskoristiti i za mobitel i za laptop, a nije prevelika razlika izmedu 65w i 100w bila

LIFE IS SHORT, WORK HARD, PLAY HARDER, PRAY HARDEST
23 mjeseca
Black Friday 2024

Samo danas i sutra 20% na skoro sve u Douglasu(povodom sv.Nikole,kod NIKOLA20)--SAMO UZ NJIHOVU APLIKACIJU plus još dodatnih 6% na njihovu Douglas karticu...total 26% popusta...rasprodaju se parfemi brže od Parkside alata

15 godina
goodye kaže...
Gemmy kaže...
Jel taj punjac s alija?

Nije sa alija, uzeo na Amazonu, i s njim usput uzeo usb-c 3m kabel isto od ugreena, jer su imali BF snizenja.

Ja sam uzeo 100W jer ga mogu iskoristiti i za mobitel i za laptop, a nije prevelika razlika izmedu 65w i 100w bila

imate i na:

https://eu.ugreen.com/

ali tu vam je besplatna dostava, pa je jeftinije nego na Amazon.DE

imate i razdavanje, mj. nagradnu, za prijavu za e-letak ili dijeljenje preko društvenih mreža...

P.S. ako naručujete, skupljate i bodove koji daju 10-20 % popusta ili 5-10 € ....

Ju je je? Je ju je!
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2024 13:55 (Stric_Jura).
3 mjeseca
Stric_Jura kaže...
goodye kaže...
Gemmy kaže...
Jel taj punjac s alija?

imate i na:

https://eu.ugreen.com/

ali tu vam je besplatna dostava, pa je jeftinije nego na Amazon.DE

imate i razdavanje, mj. nagradnu, za prijavu za e-letak ili dijeljenje preko društvenih mreža...

P.S. ako naručujete, skupljate i bodove koji daju 10-20 % popusta ili 5-10 € ....

Solidan deal 

https://linktr.ee/biciklisti.hrvatska
16 godina
Black Friday 2024

Koja mi je najjeftinija opcija sa usb-c na DP? Isto nekakav hub ili?

Vidim da su samo kabeli po 20€? Ako mogu uzet nekakav hub koji košta približno tome, onda bi radije hub nego kabel?

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2024 14:15 (tnakir).
16 godina
Black Friday 2024

Ja uzeo https://www.amazon.de/dp/B0B97F48W1?th=1 prošle godine.

Ne koristi se često, ali kada se koristi, radi :)

Do not approach me unannounced – especially while I am eating!
3 mjeseca
Black Friday 2024

Vagao ovo ili Dyson V15, na kraju si nisam mogao opravdati 700€ za usisavač pa uzeo Jimmy-a. Navodno je dobar i upola jeftiniji od dysona na popustu.

14 godina
filip_medo kaže...

Vagao ovo ili Dyson V15, na kraju si nisam mogao opravdati 700€ za usisavač pa uzeo Jimmy-a. Navodno je dobar i upola jeftiniji od dysona na popustu.

Imao sam V8 i sad sam uzeo V12 Detect Slim.

I nema teoretske šanse da bih pogledao drugi usisavač pored Dysona.

Dyson je Dyson, ostalo su usisavači.

Nije sve u samoj snazi, puno je toga u jednostavnosti čišćenja, održavanja, kvaliteti plastike, rezervnih dijelova itd itd.

A doslovno koji god bežični usisavač vidim je copycat nekog Dysona - a to govori puno.

Imam stvarno kvalitetnih uređaja u stanu, ali Dysonu u njegovoj kategoriji nema premca.

I btw ovaj Jimmy nije u istoj kategoriji kao V15. Ne znam zašto ti je trebao V15

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2024 16:48 (sudy_freak).
3 mjeseca
sudy_freak kaže...
filip_medo kaže...

Imao sam V8 i sad sam uzeo V12 Detect Slim.

I nema teoretske šanse da bih pogledao drugi usisavač pored Dysona.

Dyson je Dyson, ostalo su usisavači.

Nije sve u samoj snazi, puno je toga u jednostavnosti čišćenja, održavanja, kvaliteti plastike, rezervnih dijelova itd itd.

A doslovno koji god bežični usisavač vidim je copycat nekog Dysona - a to govori puno.

Imam stvarno kvalitetnih uređaja u stanu, ali Dysonu u njegovoj kategoriji nema premca.

I btw ovaj Jimmy nije u istoj kategoriji kao V15. Ne znam zašto ti je trebao V15

Ne znam, ovo mi je prvi štapni. V15 je bio na 600€ uz master/visu nešto u tehnomagu. Jimmy snižen na 230€, znam da nisu isti rang, ali za potrebe usisavanja 70m2 bude valjda dosta, uz to nemam ljubimce. 

12 godina
Black Friday 2024

Bosch unlimited ( bila je fenomenalna ponuda za onog proHygienic ) je meni zakon. 350-400e je puna cijena, ulovio ga na 20% dolje i jos 50e povrat od Boscha. 

Dyson je dyson, al zaboravi da cu dat 10k kuna za jebeni usisavac.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
6 godina
Da imaš bi; ko i ja
4 godine
marushin kaže...

Jel kupovao ko što preko eKupi jučer sa ZABOM? Na moj upit kako ostvariti tih 10% popusta jer nisam vidio nikakav kod ovo je bio njihov odgovor.

Nakon što sam napravio kako je rečeno, kartica mi je bila terećena za puni iznos i od tada se ne javljaju, samo nekakvi automatski odgovor da je upit zaprimljen. Jadno.. Ukupno sam potrošio preko 2 sata čekajući da se jave na telefon ali osim glupe muzike nema ništa..

Eto update, nakon što sam se naoružao screenshotovima i snimkama zaslona (iako je kao TV greškom bio djelom akcije) ispoštovali su i vratili mi 10% tako da sam kupio TCL 55C805 za 540€

12 godina
Black Friday 2024

PowerColor Radeon RX 7900 XT Hellhound 20GB OC 659€ + 18,90€ dostava za RH
najniža cijena na nabavi 811,08 €

4 godine
marushin kaže...
marushin kaže...

Jel kupovao ko što preko eKupi jučer sa ZABOM? Na moj upit kako ostvariti tih 10% popusta jer nisam vidio nikakav kod ovo je bio njihov odgovor.

Nakon što sam napravio kako je rečeno, kartica mi je bila terećena za puni iznos i od tada se ne javljaju, samo nekakvi automatski odgovor da je upit zaprimljen. Jadno.. Ukupno sam potrošio preko 2 sata čekajući da se jave na telefon ali osim glupe muzike nema ništa..

Eto update, nakon što sam se naoružao screenshotovima i snimkama zaslona (iako je kao TV greškom bio djelom akcije) ispoštovali su i vratili mi 10% tako da sam kupio TCL 55C805 za 540€

Dobro da jesu. Ja nisam htio kupiti samo s tih Mastercard 10%, 10+10 je njihova pogreška. Malo pretjeruju s tim promjenama popusta, jer se u njima i sami izgube.

3 godine
Najbolji black friday je bio prije 2 godine kad smo si dijelili 10% Ekupi bonove po forumu.

Ovaj sad je bio uzas. Doslovno nista nisam kupio. Cijene nikako ne idu ispod neke razine koju vidam vani i u normalnim danima. Doslovno nisam vidio nista da kazem uf ovo moram kupiti. Cijene s 10% pa jos 5% pa jos 5% dodu 10% skuplje nego u Njemackoj u Italiji
12 godina
Iggivaggi kaže...
Da imaš bi; ko i ja

Sve 5 momcino!

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
16 godina
gnautix kaže...
Najbolji black friday je bio prije 2 godine kad smo si dijelili 10% Ekupi bonove po forumu.

Ovaj sad je bio uzas. Doslovno nista nisam kupio. Cijene nikako ne idu ispod neke razine koju vidam vani i u normalnim danima. Doslovno nisam vidio nista da kazem uf ovo moram kupiti. Cijene s 10% pa jos 5% pa jos 5% dodu 10% skuplje nego u Njemackoj u Italiji

Gledao sam dosta stvari koje su bile jeftinije nego u Njemačkoj. Pevec je imao dosta dobrih ponuda, pa outdoor oprema, alat, AV-receiver, PS igre, odjeća, hrana za životinje, ovo-ono. 

15 godina
SimeKZ kaže...

Bosch unlimited ( bila je fenomenalna ponuda za onog proHygienic ) je meni zakon. 350-400e je puna cijena, ulovio ga na 20% dolje i jos 50e povrat od Boscha. 

Dyson je dyson, al zaboravi da cu dat 10k kuna za jebeni usisavac.

Prije nekih 2 mj je serija 8 bila 300 eura u Pevexu i probao sam Dysona, imao Xiaomi i mogu rec da je Bosch za ove pare najbolji...

VenAtoR#2231
11 godina
15 godina
Black Friday 2024

još se da ubrati malo alata:

https://www.amazon.de/-/en/05056490001-Wera-Bit-Assortment/dp/B00I8MYMT2?th=1

kod nas je bar 20 € skuplje...

https://www.amazon.de/-/en/Knipex-pliers-100-87-00/dp/B085WBGQNP?th=1

kod nas  7 € skuplje

dostava besplatna

Ju je je? Je ju je!
6 godina
Black Friday 2024

Hvala puno forumašu koji je objavio 20% na Pevexu 29.11. na Zabu, na već sniženo. To je bio odličan ulov 😀

3 mjeseca
Black Friday 2024

Stigao Kingston. 

14 godina
LeonOsijek kaže...

Hvala puno forumašu koji je objavio 20% na Pevexu 29.11. na Zabu, na već sniženo. To je bio odličan ulov 😀

jedna od boljih dojava  :D

nego jel itko vec dobio usavac narucen tada?

meni se jos nista nije promijeniilo u statusu narudzbe. ocito im je velika guzva

15 godina
Jaooo ne spominji Amazon i alat... zena bi me ubila da zna kolko sam se nakupovo 🤣🤣🤣
VenAtoR#2231
15 godina

pa šalješ na paketomat ili posao i samo se ukaže prvom prilikom u uporabi 🤣

Ju je je? Je ju je!
15 godina
Pa kuci dode 10% stvari, a za ostalo imam 2 mjesta u Njemackoj i jedno u Austriji gdje se dostavlja 😁.... tu ustedim shipping a i manji im je pdv pa po par eura i na tome ugrabim... ali alata sam se stvarno nakupovao...
VenAtoR#2231
16 godina
Black Friday 2024

Nije nuzno bas Blacj Friday, ali je besplatan softver, pa kome treba (ili samo hoarda)...

Gledam te!
3 godine
suspendiran
Veliki Brat kaže...

Nije nuzno bas Blacj Friday, ali je besplatan softver, pa kome treba (ili samo hoarda)...

Kakva je to stranica?

16 godina

Neampojma!

Evo sad sam ju samo za tebe provukao kroz 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 online website testera i svi kažu da je OK. YMMV.

Gledam te!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice