Ja sam s eu stranice uzeo 65w i kabele i to je bilo 38e. Cini se los deal kad pogledam tvoj.
Nije bas da mi treba 100w, ali dobar za buduce stvarcice
Nije sa alija, uzeo na Amazonu, i s njim usput uzeo usb-c 3m kabel isto od ugreena, jer su imali BF snizenja.
Ja sam uzeo 100W jer ga mogu iskoristiti i za mobitel i za laptop, a nije prevelika razlika izmedu 65w i 100w bila
Samo danas i sutra 20% na skoro sve u Douglasu(povodom sv.Nikole,kod NIKOLA20)--SAMO UZ NJIHOVU APLIKACIJU plus još dodatnih 6% na njihovu Douglas karticu...total 26% popusta...rasprodaju se parfemi brže od Parkside alata
Nije sa alija, uzeo na Amazonu, i s njim usput uzeo usb-c 3m kabel isto od ugreena, jer su imali BF snizenja.
Ja sam uzeo 100W jer ga mogu iskoristiti i za mobitel i za laptop, a nije prevelika razlika izmedu 65w i 100w bila
imate i na:
ali tu vam je besplatna dostava, pa je jeftinije nego na Amazon.DE
imate i razdavanje, mj. nagradnu, za prijavu za e-letak ili dijeljenje preko društvenih mreža...
P.S. ako naručujete, skupljate i bodove koji daju 10-20 % popusta ili 5-10 € ....
imate i na:
ali tu vam je besplatna dostava, pa je jeftinije nego na Amazon.DE
imate i razdavanje, mj. nagradnu, za prijavu za e-letak ili dijeljenje preko društvenih mreža...
P.S. ako naručujete, skupljate i bodove koji daju 10-20 % popusta ili 5-10 € ....
Solidan deal
Koja mi je najjeftinija opcija sa usb-c na DP? Isto nekakav hub ili?
Vidim da su samo kabeli po 20€? Ako mogu uzet nekakav hub koji košta približno tome, onda bi radije hub nego kabel?
Ja uzeo https://www.amazon.de/dp/B0B97F48W1?th=1 prošle godine.
Ne koristi se često, ali kada se koristi, radi :)
Vagao ovo ili Dyson V15, na kraju si nisam mogao opravdati 700€ za usisavač pa uzeo Jimmy-a. Navodno je dobar i upola jeftiniji od dysona na popustu.
Imao sam V8 i sad sam uzeo V12 Detect Slim.
I nema teoretske šanse da bih pogledao drugi usisavač pored Dysona.
Dyson je Dyson, ostalo su usisavači.
Nije sve u samoj snazi, puno je toga u jednostavnosti čišćenja, održavanja, kvaliteti plastike, rezervnih dijelova itd itd.
A doslovno koji god bežični usisavač vidim je copycat nekog Dysona - a to govori puno.
Imam stvarno kvalitetnih uređaja u stanu, ali Dysonu u njegovoj kategoriji nema premca.
I btw ovaj Jimmy nije u istoj kategoriji kao V15. Ne znam zašto ti je trebao V15
Vagao ovo ili Dyson V15, na kraju si nisam mogao opravdati 700€ za usisavač pa uzeo Jimmy-a. Navodno je dobar i upola jeftiniji od dysona na popustu.
Imao sam V8 i sad sam uzeo V12 Detect Slim.
I nema teoretske šanse da bih pogledao drugi usisavač pored Dysona.
Dyson je Dyson, ostalo su usisavači.
Nije sve u samoj snazi, puno je toga u jednostavnosti čišćenja, održavanja, kvaliteti plastike, rezervnih dijelova itd itd.
A doslovno koji god bežični usisavač vidim je copycat nekog Dysona - a to govori puno.
Imam stvarno kvalitetnih uređaja u stanu, ali Dysonu u njegovoj kategoriji nema premca.
I btw ovaj Jimmy nije u istoj kategoriji kao V15. Ne znam zašto ti je trebao V15
Ne znam, ovo mi je prvi štapni. V15 je bio na 600€ uz master/visu nešto u tehnomagu. Jimmy snižen na 230€, znam da nisu isti rang, ali za potrebe usisavanja 70m2 bude valjda dosta, uz to nemam ljubimce.
Bosch unlimited ( bila je fenomenalna ponuda za onog proHygienic ) je meni zakon. 350-400e je puna cijena, ulovio ga na 20% dolje i jos 50e povrat od Boscha.
Dyson je dyson, al zaboravi da cu dat 10k kuna za jebeni usisavac.
Jel kupovao ko što preko eKupi jučer sa ZABOM? Na moj upit kako ostvariti tih 10% popusta jer nisam vidio nikakav kod ovo je bio njihov odgovor.
Nakon što sam napravio kako je rečeno, kartica mi je bila terećena za puni iznos i od tada se ne javljaju, samo nekakvi automatski odgovor da je upit zaprimljen. Jadno.. Ukupno sam potrošio preko 2 sata čekajući da se jave na telefon ali osim glupe muzike nema ništa..
Eto update, nakon što sam se naoružao screenshotovima i snimkama zaslona (iako je kao TV greškom bio djelom akcije) ispoštovali su i vratili mi 10% tako da sam kupio TCL 55C805 za 540€
PowerColor Radeon RX 7900 XT Hellhound 20GB OC 659€ + 18,90€ dostava za RH
najniža cijena na nabavi 811,08 €
Jel kupovao ko što preko eKupi jučer sa ZABOM? Na moj upit kako ostvariti tih 10% popusta jer nisam vidio nikakav kod ovo je bio njihov odgovor.
Nakon što sam napravio kako je rečeno, kartica mi je bila terećena za puni iznos i od tada se ne javljaju, samo nekakvi automatski odgovor da je upit zaprimljen. Jadno.. Ukupno sam potrošio preko 2 sata čekajući da se jave na telefon ali osim glupe muzike nema ništa..
Eto update, nakon što sam se naoružao screenshotovima i snimkama zaslona (iako je kao TV greškom bio djelom akcije) ispoštovali su i vratili mi 10% tako da sam kupio TCL 55C805 za 540€
Dobro da jesu. Ja nisam htio kupiti samo s tih Mastercard 10%, 10+10 je njihova pogreška. Malo pretjeruju s tim promjenama popusta, jer se u njima i sami izgube.
Sve 5 momcino!
Gledao sam dosta stvari koje su bile jeftinije nego u Njemačkoj. Pevec je imao dosta dobrih ponuda, pa outdoor oprema, alat, AV-receiver, PS igre, odjeća, hrana za životinje, ovo-ono.
Bosch unlimited ( bila je fenomenalna ponuda za onog proHygienic ) je meni zakon. 350-400e je puna cijena, ulovio ga na 20% dolje i jos 50e povrat od Boscha.
Dyson je dyson, al zaboravi da cu dat 10k kuna za jebeni usisavac.
Prije nekih 2 mj je serija 8 bila 300 eura u Pevexu i probao sam Dysona, imao Xiaomi i mogu rec da je Bosch za ove pare najbolji...
još se da ubrati malo alata:
https://www.amazon.de/-/en/05056490001-Wera-Bit-Assortment/dp/B00I8MYMT2?th=1
kod nas je bar 20 € skuplje...
https://www.amazon.de/-/en/Knipex-pliers-100-87-00/dp/B085WBGQNP?th=1
kod nas 7 € skuplje
dostava besplatna
Hvala puno forumašu koji je objavio 20% na Pevexu 29.11. na Zabu, na već sniženo. To je bio odličan ulov 😀
Hvala puno forumašu koji je objavio 20% na Pevexu 29.11. na Zabu, na već sniženo. To je bio odličan ulov 😀
jedna od boljih dojava :D
nego jel itko vec dobio usavac narucen tada?
meni se jos nista nije promijeniilo u statusu narudzbe. ocito im je velika guzva
pa šalješ na paketomat ili posao i samo se ukaže prvom prilikom u uporabi 🤣
Nije nuzno bas Blacj Friday, ali je besplatan softver, pa kome treba (ili samo hoarda)...
Nije nuzno bas Blacj Friday, ali je besplatan softver, pa kome treba (ili samo hoarda)...
Kakva je to stranica?
Neampojma!
Evo sad sam ju samo za tebe provukao kroz 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 online website testera i svi kažu da je OK. YMMV.