Biljar

poruka: 11
|
čitano: 9.347
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
B I Lj A R

evo molim sve koji imaju ikakva mišljenja da se jave 
znači imam kod kuće stari biljar u jaaaako lošem stanju i planiram ga urediti.
već sam počeo pa ako ikoga zanima stavit ću slike da vidim komentare.
znači mene zanima kako da ga za što manje para sredim da valja?

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2011 18:14 (rfbios).
16 godina
Re: B I Lj A R
Mislim da netrebas puno love za sredivanje! Trebas platno i lak da sredis drvo! Inace to je za snooker stol :-)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
B I Lj A R

Za pocetak bi mogel dobro ošmirglat drvene djelove pa kasnije prelakirat,a ako je i ova tapecirana podloga u losem stanju da probas otic kod nekog majstora za tapecirung pa da ti on kaze kolko bi kostalo.zasad mi je samo to palo na pamet,pricekaj druge komentare,mozda ima kakvih tutorijala na youtubeu pa pogledaj.

Music As A Weapon !!
16 godina
neaktivan
B I Lj A R

moja ideja je bila kupiti crveno platno (nekih 150kn za ploču i mantinele),a drvene djelove obojati u crno.

to sve nebi kostalo ni 300kn ali je problem sto sam slomio plocu pa je to dodatnih 300kn (sad moram kupovat MDF ploču jer je kamena preskupa).

ovako trenutno izgleda prednji dio ovako trenutno izgleda prednji dio
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2011 18:24 (rfbios).
18 godina
CroVandal kaže...
Mislim da netrebas puno love za sredivanje! Trebas platno i lak da sredis drvo! Inace to je za snooker stol :-)

Nema to veze sa snooker stolom. {#}

Ima tu dosta posla. Pitanje je u kakvom su stanju gume, platno baš nije neko za 100 kn, drvo treba fino obraditi. Ploča će biti veselje.

16 godina
neaktivan

pa da imas pravo,to je inace obican stol sedmica.

mantinele su otvrdnjele,citao sam negdje da ima neki sprej za kupiti pa malo omeksaju.

platno je 40kn metar duzni,a "standardno " kosta 80 pa cu jos vidit...

ploča je pravo pravcato veselje,pogotovo kad su drugi culi da sam slomio plocu 210x110x3 od kamena,pravi krelac {#}

jedna stvar koja je bolja je to da stranice nisu od punog drveta nego od iverice i oblozena furnirom,pa ga lako mogu skinut i zamjenit a to nije skupo (25kn kvadrat otprilike)

15 godina
protjeran
Biljar

Radio sam davno sa ekipom jedan isto takav stol i mogu ti dati par tipva!

Za plocu smo koristili OSB ploču za platno smo koristili zelenu tkaninu za tapacirung(znatno jeftinije od obicnih materijala),ljepili smo tkaninu na plocu Drvofix ljepilom,nase mantinele su bile ostecene,tako da smo i to morali napraviti i to smo rezali punu gumu od viličara(prava gnjavaza,tvrdo ko vrag),kugle smo jednostavno ukrali{#} iz jedne birtije dok je frend bario konobaricu!

Eto-nadam se da sam malo pomogao!

DaBog da se prevrnula na me,prikolica puna pica!
16 godina
neaktivan
Re: Biljar

hahah,zanimljivo {#}

razmislit cu o ovoj osb ploci pa vidit jel bolja od mdf

eto hvala,kugle imam pa nemora nitko ici bariti  {#}

14 godina
Godfahter kaže...

Radio sam davno sa ekipom jedan isto takav stol i mogu ti dati par tipva!

Za plocu smo koristili OSB ploču za platno smo koristili zelenu tkaninu za tapacirung(znatno jeftinije od obicnih materijala),ljepili smo tkaninu na plocu Drvofix ljepilom,nase mantinele su bile ostecene,tako da smo i to morali napraviti i to smo rezali punu gumu od viličara(prava gnjavaza,tvrdo ko vrag),kugle smo jednostavno ukrali{#} iz jedne birtije dok je frend bario konobaricu!

Eto-nadam se da sam malo pomogao!

Legendarno :D :D {#}

16 godina
Old Iggy kaže...
CroVandal kaže...

Nema to veze sa snooker stolom. {#}

Ima tu dosta posla. Pitanje je u kakvom su stanju gume, platno baš nije neko za 100 kn, drvo treba fino obraditi. Ploča će biti veselje.

Na gledo sam na mobitelu i vidio crvene kugle pa se ponado!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
protjeran
OriginalEXE kaže...

Legendarno :D :D {#}

Heh...nije to nista,bolje da ne govorim kako smo nasli gumu od viličara,eee to je bio pravi kriminalni postupak!

Ajd vec kada kuckam,odmah da napomenem kako smo ju rezali:

Probali smo pilom za zeljezo-nema sanse!

Žarili smo žicu-nema sanse!

Probali brusilicom_TO NIKADA NEMOJTE-komad uzarene gume je odfrknuo frendu ravno na celo-imao je katastrofalne opekline!

Na kraju skuzili da ide nožem,malo ga kuckas cekicem i to je to!

Na tome biljaru smo odigrali ukupno 20-tak partija,na kraju ga mi pijani kreteni zapalili!Pitaj Boga kako smo dosli na temu da je biljarski stol nezapaljiv!

E PA ETO DA ZNATE VRLO JE ZAPALjIV!

....Mladost-ludost....a bio je to dobar stol......

DaBog da se prevrnula na me,prikolica puna pica!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice