Baba vanga je jedna obična budaletina koja je previše ljena da bi zarađivala novac za život poštenim i teškim radom, a onda ovako pljeni pozornost očito još glupljih ljudi i tako zarađuje. Isto kao i Milan Tarot.
Baba vanga je preminula.
Baba vanga je jedna obična budaletina koja je previše ljena da bi zarađivala novac za život poštenim i teškim radom, a onda ovako pljeni pozornost očito još glupljih ljudi i tako zarađuje. Isto kao i Milan Tarot.
Baba vanga je preminula.
Baba vanga je preminula.
Hvala bogu, jedna sotona manje
Baba vanga je preminula.
fala bogu.
Baba vanga je preminula.
Tvoj je stav u potpunosti kriv i mogu reći apsolutno djetinjast..Preporučujem ti da odeš na wikipediju i tamo se informiraš prije nego napišeš ovake svinjarije.
Baba vanga je preminula.
je li koristila XP ili win7 ?
Tvoj je stav u potpunosti kriv i mogu reći apsolutno djetinjast..Preporučujem ti da odeš na wikipediju i tamo se informiraš prije nego napišeš ovake svinjarije.
Kao što sam rekao - Baba Vanga je jednako Milanu Tarotu i u njih vjeruju samo osobe jednakoj sobnoj temperaturi.
Sasvim je očekivano da ta Sotona povuče i druge za sobom u svoj krug.
Kao što sam rekao - Baba Vanga je jednako Milanu Tarotu i u njih vjeruju samo osobe jednakoj sobnoj temperaturi.
Sasvim je očekivano da ta Sotona povuče i druge za sobom u svoj krug.
Faljen Isus, velečasni..
Baba vanga je preminula.
Ajde Riker, ne možeš tako! Weky je bog! :) Ugl. u pravu je, baba samo skuplja lovu, e ona zna u godinu ma u minutu sta ce biti - 42523546342 godine rodit ce se Bin Laden CCCCCXXVII. 898214124315 XXIV WW. -.- pa ti reci da je ona "BILA" normalna.
Baba vanga ne zarađuje za život već dobrih 14 godina...
Baba vanga ne zarađuje za život već dobrih 14 godina...
Što je zaradivala zaradivala...Past simple.
Baba vanga je preminula.
je li koristila XP ili win7 ?
95 ili windows 1
Baba Vanga je mrtva već 15 godina i nije nimalo slična Milanu tarotu i inima. Bila je slijepa pa joj je za vrijeme života bilo vrlo teško zarađivati poštenim radom. Sve u svemu, njena "predviđanja" je par riječi koje se mogu protumačiti kako se žele. Primjerice, sjećam se da je kod napada na WTC rečeno da je ona točno predvidjela zato što je rekla da će pasti blzanci i da će vukovi zavijati u grmlju (što su naravno ljudi nakon nesreće protumačili ovako: grmlje= bushes, dakle nesreća se dogodila za trajanja mandata Georgea Busha. Potpuno nelogično. Isto i ja mogu predvidjeti dan svoje smrti. To će biti dan kada će prestati funkcioniranje mog organizma. Je li točno? Je. Tako je i baba Vanga lupetala.
Baba Vanga je mrtva već 15 godina i nije nimalo slična Milanu tarotu i inima. Bila je slijepa pa joj je za vrijeme života bilo vrlo teško zarađivati poštenim radom. Sve u svemu, njena "predviđanja" je par riječi koje se mogu protumačiti kako se žele. Primjerice, sjećam se da je kod napada na WTC rečeno da je ona točno predvidjela zato što je rekla da će pasti blzanci i da će vukovi zavijati u grmlju (što su naravno ljudi nakon nesreće protumačili ovako: grmlje= bushes, dakle nesreća se dogodila za trajanja mandata Georgea Busha. Potpuno nelogično. Isto i ja mogu predvidjeti dan svoje smrti. To će biti dan kada će prestati funkcioniranje mog organizma. Je li točno? Je. Tako je i baba Vanga lupetala.
Ona je to predvidjela u dan točno...
Pa je krenula lokati alkohol i krepala na taj dan.Previše se napila na taj dan (namjerno) i otegnula papke.
Predvidjela je dan kad će reći nekomu da je taj dan uroka ili se taj dan ubije -.-
Baba Vanga je bila pod čizmom bugarske nacionalne službe. Govorila je ono što su joj oni rekli da kaže. Što su time željeli napraviti, ne znam niti me briga.
Samo tudumi vjeruju takvim prorocima, a još ju veći tudumi nazivaju sotonom... :|
baba je kao i većina tih vidovnjaka sve predvidjela nakon što se nešto desilo.
nigdje nisam čitao prije bilo koje katastrofe da je netko nešto prorekao i pogodio.
uvijek se nakon nekakve tragedije jave novinari s; Tarabići su predvidjeli, Nostradamus je predvidio, Baba Vanga je predvidjela, Edgar Cayce je predvidio.....
sta konoplja radi...
znam kada sam ju ja pusio da je to bilo meditiranje na klupici i zamisljanje savrsene butre koju bih slucajno jednom i upoznao(barem slicnu ovoj zamisljenoj), ali 33.33% starih ljudi(oni koji prezive) nesto brutalno predvide....
zaj^%ancija na stranu, zasto 80% proroka predvidja kraj svijeta za koju godinu..
nije da me je strah, imam podrum, ali opet, sta ako se to ipak desi...?
Oko čega se vi zamarate...
Uf, sad kad sam vidio onog kretena američkog kaj oće palit Kuran, sad sam već malo zabrinut... -.-
Uf, sad kad sam vidio onog kretena američkog kaj oće palit Kuran, sad sam već malo zabrinut... -.-
??? Može link, nisam pratio vijesti.
Pa i moja je baka predvidila 2. svjetski rat, samo je bila jako skromna pa se nije htjela eksponirat u medijima i javnosti.
??? Može link, nisam pratio vijesti.
Evo, ovo sam prvo našel, jer sam vidio na dnevniku na tvu, nisam pročital, al to je to, da.
Ma kakva Baba Vanga, ako vam što nije jasno tu je John Titor. Čovjek koji tvrdi da je putovao kroz vrijeme, evo i njegovog weba gdje piše kako to izgleda u budućnosti - http://www.johntitor.com/
:)
EDIT: Evo ukratko na HR:
Stroj za putovanje kroz vrijeme izumljen je 2034. godine. U najkraćim crtama sastoji se od rotirajućih singularnosti u magnetskom polju. Mijenjajući smjer i brzinu rotacije, moguće je putovati u prošlost ili budućnost. Tako bar tvrdi čovjek po imenu John Titor.
Iako je o svojim svjedočanstvima započeo još 1998. godine, na internetu se pojavio tek 2. studenog 2000. godine na forumskim raspravama o paradoksu putovanja kroz vrijeme gdje je tvrdio da je on zaista čovjek iz budućnosti, točnije iz 2036. godine. Mnoge stvari je predvidio, koje su se i dogodile, ostavio na je upozorenje i 3. svjetski rat, kao i Američki građanski rat. Interesantan podatak je da je tvrdio kako je putovao kroz vrijeme da donese IBM 5100 kompjuter iz 1975. godine koji bi jedini navodno mogao spriječiti kompjuterski krah UNIX sustava koji se trebao dogoditi 2038. godine. U 2000.-toj godini se našao jer putovanje kroz vrijeme zahtijeva skokove, odnosno međuskokove (nije se direktno mogao iz 1975. godine vratiti u 2036. godinu). 24. ožujka 2001. godine napisao je svoj zadnji post u kojem je najavio svoj odlazak i otad mu se gubi svaki trag.
Treba je to iskoristit za igranje lota 7/39...
Vava je bila najjaca baba gatara
Evo malo slicica,zar nisu predivne.
I ja bi htio vidjeti eksploziju hidrogenske bombe, ali malo iz daljega...
Ma kakva Baba Vanga, ako vam što nije jasno tu je John Titor. Čovjek koji tvrdi da je putovao kroz vrijeme, evo i njegovog weba gdje piše kako to izgleda u budućnosti - http://www.johntitor.com/
24. ožujka 2001. godine napisao je svoj zadnji post u kojem je najavio svoj odlazak i otad mu se gubi svaki trag.
puno je trolao po forumima pa su ga permabanali.
24. ožujka 2001. godine napisao je svoj zadnji post u kojem je najavio svoj odlazak i otad mu se gubi svaki trag.
puno je trolao po forumima pa su ga permabanali.
Pa taj lik je imao bujnu mastu.Rekao je da ce jos 2004 poceti gradjanski ratovi u Americi a o njima ni traga.Sve u svemu nitko ne moze predvidjeti buducnost a uostalom zasto ne bi upozorio sve o tome?
LOL upravo sam procitao da neka marketinska organizacija ima sva prava nja njega.Kad su ih pitali neke pojedinosti oni su samo rekli da on postoji.Mos si misliti.
Istina, ovo su zaista loše vijesti - a uz malo nesreće moglo bi tu biti dovoljno 'goriva' i za nekakav svjetski rat
Nadam se da će se zaustaviti situacija prije nego bude kasno..