Baba Vanga

poruka: 242
|
čitano: 78.472
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Baba Vanga
AIX 2.0 kaže...

Od  15.000+ MIRV-a volio bi da jedan doleti u moj grad...taj se dozivljaj gleda samo jednom i nezaboravan je.Gledas kako dusmani gore.To se nemoze kupiti nikakvim novcima.Da se mene pita ja sam za rokanje,samo neka najave kad ce da ne propustim vatromet.

Vanga je predvidila i svoju smrt tocno u dan,hebes 2012 i Maye ova mi je uvjerljivija,a i ostalom sta se cudimo ako se desi sami smo krivi previse je zla na Zemlji,treba to malo pocistiti.

Evo malo slicica,zar nisu predivne.

Nadam se da je to bila šala,iako ima puno zla na zemlji,ali gledaj to ovako,ima i puno dobra,samo bi se onda i to dobro uništilo,a kakvi smo, ostalo bi samo zlo,a ta vanda je predvidjela oko 3000. da cemo bit poput Boga, a jedan rat bi cak i dobro dosao,da se riješi kriza. U pisanoj povjesti,ako bi ljudi zbrojili sve godine koje nismo ratovali, znaci kada nijedni na zemlji nisu ratovali dobili bi oko 200 godina, u 5000+ godina, pisane povijesti, mi bismo dobili 200 bez rata na zemlji,to je žalosno..

15 godina
protjeran
AIX 2.0 kaže...
Perkan777 kaže...

Ti stvarno nisi normalan malo si suicidan posjeti lokalnog psihijatra.Ti bi zelio da ti obitelj umire groznom smrcu a da ne govorim o generacijama poslije!!Zamisli Chernobil,i uvecaj to par puta i neces dobiti ni priblizno katastrofu koje bi danasnje nuklearno oruzje moglo napraviti!!!

Ja se ne salim(rjetko se salim).Da sam suicidan ne bi imao tko ovo pisati .Nego kad biram izmedu dva zla uvjek biram manje zlo.

Ovako umirem bolno i dugo,od nuklarne umres za par milisekundi,tj.humanije je.Pun mi je kardan svega,kud god krenem samo zlo,zlo i zlo.

Sta onda drugo covjek moze i pozeliti nego Final Countdown.Ljudi koji se boje smrti nisu zivili po Božijem pa znaju sta ih ceka,dok ljudi koji pate citav zivot zbog zlih ljudi cekaju prestanak patnje.Kad to shvatis gledat ces me drugcije.

Čitajući ovo, doslovno sam podigao desnu obrvu i čudio se što si rekao,razmišljaš kao moja bivša cura, pa kaj su ti tolko lošega na svijetu napravili? A možda si samo pesimist..

EDIT: Sorry na duplom postu..

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.9.2010 21:28 (netko,netkovic).
15 godina
Baba Vanga

Činjenica je da ta baba lupa gluposti i da nije normalna.

U učenju je spas, u neučenju uživanje - sve do zaključivanja ocjena! :)
15 godina
AIX 2.0 kaže...
Perkan777 kaže...

Ti stvarno nisi normalan malo si suicidan posjeti lokalnog psihijatra.Ti bi zelio da ti obitelj umire groznom smrcu a da ne govorim o generacijama poslije!!Zamisli Chernobil,i uvecaj to par puta i neces dobiti ni priblizno katastrofu koje bi danasnje nuklearno oruzje moglo napraviti!!!

Ja se ne salim(rjetko se salim).Da sam suicidan ne bi imao tko ovo pisati .Nego kad biram izmedu dva zla uvjek biram manje zlo.

Ovako umirem bolno i dugo,od nuklarne umres za par milisekundi,tj.humanije je.Pun mi je kardan svega,kud god krenem samo zlo,zlo i zlo.

Sta onda drugo covjek moze i pozeliti nego Final Countdown.Ljudi koji se boje smrti nisu zivili po Božijem pa znaju sta ih ceka,dok ljudi koji pate citav zivot zbog zlih ljudi cekaju prestanak patnje.Kad to shvatis gledat ces me drugcije.

Ovisi gdje se nalaziš i na kraju krajeva ne mora te ni "ogrebati" ili "pecnuti" udarni val ili strašno visoka temperatura, možeš biti žrtva radijacije, a od toga se ne umire baš brzo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.9.2010 21:34 (Izzy).
15 godina
protjeran
Izzy kaže...

Ovisi gdje se nalaziš i na kraju krajeva ne mora te ni "ogrebati" ili "pecnuti" udarni val ili strašno visoka temperatura, možeš biti žrtva radijacije, a od toga se ne umire baš brzo.

Zato bi i htio direct hit,ako pak ne moze nek lagano pokrepaju moji mucitelji,a za brzu smrt uvijek postoji M-75.

Tekst pjesme govori svePlač.

http://aixtended.com/
16 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Baba Menga. Smijeh

>>>>>>>HVALA<<<<<<
16 godina
Baba Vanga

Ovaj AIX baš i nije neki čist, a? Ti ak hoćeš, krepaj, al ja bome ne želim još. Puno toga sam vidio, naučio, ali premalo. Na puno mjesta sam bio, ali na premalo. Ako ti ne želiš živjeti, ima ljudi koji žele.

Evo pjesme koja sve govori:

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html
15 godina
neaktivan
lzgr kaže...
4ucker kaže...

Baba Menga. Smijeh

Izgr kralju ahahahhaha :D

Inače ne vjerujem ja ni vidovitom Milanu ni proročici Džaziri s kašikama :D pa tako ni babi Vangi xD Ako umremo umrijet ćemo, ako ne nama bolje :D isto se slažem da nisam bio na dovoljno mjesta i nisam naučio koliko sam želio :D

16 godina
neaktivan
Baba Vanga

U slučajevu nuklearnom rata, smatram da Hrvatsku nitko ne bi gađao jer jednostavno nema smisla...Smatram da bi nuklearne rakete razmijenjivale nuklearne sile...Koliko ja znam, nuklearnih sila nema u našem susjedstvu, tako da ne bi bili izloženi izravnim udarima, nego radijaciji..a ona donosi  užasnu, nezamislivu smrt..

15 godina
protjeran
1domagoj1 kaže...

Ovaj AIX baš i nije neki čist, a? Ti ak hoćeš, krepaj, al ja bome ne želim još. Puno toga sam vidio, naučio, ali premalo. Na puno mjesta sam bio, ali na premalo.

Da si u mojoj kozi drugcije bi mislio.I ja bi volio ziviti,uzivati u zivotu,ali kad ti neda da zvis,kad te ubija, tada prestaje volja za zivotom,pretvaras se u stroj bez osjecaja.Ali kako se ono kaze:oko za oko zub za zub  jer  nicija nije do zore sjala.

Ne sudi, jer će ti biti suđeno.

15 godina
Baba Vanga

...ma ona se treba zvati kako je moja mala seka rekla kad je vidjela na vijestima pa nije znala reći - baba vagina. :D

16 godina
AIX 2.0 kaže...
1domagoj1 kaže...

Ovaj AIX baš i nije neki čist, a? Ti ak hoćeš, krepaj, al ja bome ne želim još. Puno toga sam vidio, naučio, ali premalo. Na puno mjesta sam bio, ali na premalo.

Da si u mojoj kozi drugcije bi mislio.I ja bi volio ziviti,uzivati u zivotu,ali kad ti neda da zvis,kad te ubija, tada prestaje volja za zivotom,pretvaras se u stroj bez osjecaja.Ali kako se ono kaze:oko za oko zub za zub  jer  nicija nije do zore sjala.

Ne sudi, jer će ti biti suđeno.

Ček, ti misliš da svima cvjetaju ruže ili kaj?

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html
14 godina
neaktivan
AIX 2.0 kaže...

Si ti Jehovin Svjedok?

15 godina
protjeran
Baba Vanga

Ne cvjetaju nikome ruze,ali nije ni ovako.

Ja sam Katolik.

Sta ste se navalili na mene ja dao komentar i odma sto drugi kontra komentara,stisni TD ti to je to.

16 godina
Riker kaže...

U slučajevu nuklearnom rata, smatram da Hrvatsku nitko ne bi gađao jer jednostavno nema smisla...Smatram da bi nuklearne rakete razmijenjivale nuklearne sile...Koliko ja znam, nuklearnih sila nema u našem susjedstvu, tako da ne bi bili izloženi izravnim udarima, nego radijaciji..a ona donosi  užasnu, nezamislivu smrt..

Slovenija je najveca nuklearna sila u europi. Belji se

Sve rakete im se nalaze na armadi brodova u Velikom Slovenskom Moru.

I'm going woo woo
15 godina
neaktivan
Baba Vanga

Ovaj AIX 2.0 ima malo pomračen um.

OĆU NOVI NICK!
14 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

Malo Izlanuo se

15 godina
protjeran
xxCROsainTxx kaže...
dr. zlo kaže...

Malo Izlanuo se

PunoIzlanuo se

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
16 godina
AIX 2.0 kaže...

Ja sam Katolik.

Sta ste se navalili na mene ja dao komentar i odma sto drugi kontra komentara,stisni TD ti to je to.

Ako vec i imas takav stav zadrzi ga za sebe ili otidi psihijatru(posjet njemu nije losa stvar i to ne znaci da si lud) ali ne djeli takve informacije ovdje gdje ima hrpa djece koja to cita, a znamo kakva su djeca..................

15 godina
toxic kaže...
AIX 2.0 kaže...

Ja sam Katolik.

Ako vec i imas takav stav zadrzi ga za sebe ili otidi psihijatru(posjet njemu nije losa stvar i to ne znaci da si lud) ali ne djeli takve informacije ovdje gdje ima hrpa djece koja to cita, a znamo kakva su djeca..................

Plač Pa evo ja sam dijete, jel' to znaci da ce mene sad Dinosaurusi pojesti Aix kad budu napali oni MIRVovi?

Salu na stranu, ne cvijeta zivot nikom, nemoj me klat boga ti! Ima puno gorih koji prozivljavaju (uklj. mene) jako velika sranje (obitelj, skola itd) tako da promisli drugi put prije nesto napises.

14 godina
protjeran
Baba Vanga

Ma joj kaj se opterečujete sa babom Vangom pa novine i mediji malo, malo pune naslove glupostima samo kako bi o nečemu pisali, možda i dođe do rata no da će biti nuklearni neće jer to nikome netreba, a sjetimo se samo krize između SAD-a i Rusije u prošlom stoljeću tada su napetosti postojale pa se ništa nije desilo, a danas i nepostoje tak se i za 2000 pričalo da će se desiti apokalipsa pa ništa neki su se i ubijali sve to radi medijske manipulacije i nekog tada dede vange. Rat trenutačno nikome nejde na ruku i treba biti realan, a ne slušati neke proroke i raspravljati oko njih.

Na divljaštvo odgovorimo još večim divljaštvom.
15 godina
ZDS kaže...

Ma joj kaj se opterečujete sa babom Vangom pa novine i mediji malo, malo pune naslove glupostima samo kako bi o nečemu pisali, možda i dođe do rata no da će biti nuklearni neće jer to nikome netreba, a sjetimo se samo krize između SAD-a i Rusije u prošlom stoljeću tada su napetosti postojale pa se ništa nije desilo, a danas i nepostoje tak se i za 2000 pričalo da će se desiti apokalipsa pa ništa neki su se i ubijali sve to radi medijske manipulacije i nekog tada dede vange. Rat trenutačno nikome nejde na ruku i treba biti realan, a ne slušati neke proroke i raspravljati oko njih.

Bilo bi da nije motherfucking pope (Rajko XXVVVLLCCIIII) "hm, smirio" Amere i Ruse.

15 godina
AIX 2.0 kaže...
Perkan777 kaže...

Hahahaha! You serious? Gods rules? buahahah!

14 godina
protjeran
lzgr kaže...
4ucker kaže...

Baba Menga. Smijeh

Vrlo duhovito.

AIX 2.0 kaže...

Ja sam Katolik.

Katolik koji bi htio gađanje nuklearkama. Impresivno.

Slobodno klikni hvala ako sam ti pomogao.
15 godina
lukavg kaže...
lzgr kaže...
4ucker kaže...

Baba Menga. Smijeh

Vrlo duhovito.

AIX 2.0 kaže...

Ja sam Katolik.

Tomu ih njihovi popovi uče sigurno. :)

14 godina
protjeran
4ucker kaže...

Glup si.

Slobodno klikni hvala ako sam ti pomogao.
15 godina
lukavg kaže...
4ucker kaže...

Glup si.

I agree. Ali krivo protumačeno, točnije trebalo je ispasti kroz šalu ali nije, nažalost. :/

14 godina
protjeran
4ucker kaže...
lukavg kaže...
lzgr kaže...
4ucker kaže...

Baba Menga. Smijeh

Vrlo duhovito.

AIX 2.0 kaže...

Ja sam Katolik.

Izlijev pameti barem napiši vjeroučitelj ili slično imaj poštovanja.

Na divljaštvo odgovorimo još večim divljaštvom.
15 godina
Baba Vanga

OK Više neću. :) Ali jednostavno me čudi, lik ima više od 20 godina i ponaša se kao tinejder ili neki emo spika "zivot je sr4nje" i "nekima ne cvijeta u životu" itd. Jel' bi to trebalo znaciti da treba odustati, ubiti se ili se "boriti" kroz zivot i nastaviti dalje?

14 godina
odjavljen
Baba Vanga

Baba vanga je jedna obična budaletina koja je previše ljena da bi zarađivala novac za život poštenim i teškim radom, a onda ovako pljeni pozornost očito još glupljih ljudi i tako zarađuje. Isto kao i Milan Tarot.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice