Zanima me da li postoji kakav software na netu, da je free, u vezi kladenja. Znaci npr. ti uneses neki par, a on ti izbaci statistike klubova(ukoliko se radi o klubovima), koji igraci ce propustiti utakmicu, koeficijente, vjerojatnost dobitka i sl.
Alati za kladionicu
- poruka: 9
- |
- čitano: 12.441
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Najlakse ces dici lovu ak nabavis neki polovni Heckler.
Šala, moj frend je eksperimentiral neke tablice, al je na kraju sve to steral u tri lepe, tak da...
Treba imati što detaljnije moguće podatke, i dobro poznavanje statistike. Tako i kladionice određuju koeficijente.
Eh, da je to lagano svi bi to radili...
Na ozbiljniji softver nisam naišao, sve se to uglavnom svodi na Excel tablice.
Imaš jedino razne stranice po netu - ja sam išao na Punters Lounge. Imaju nekoliko korisnika koji pišu vrhunske analize.
Bolje se ostavi kladionice, zadnjih godina je to postao praktički Minesweeper zbog toliko sumnjivih rezultata. Skoro me uništilo.
Draži mi je online poker kojeg tu i tamo zaigram na Starsima za RL novce, naravno.
EDIT: Zanimljiva matematička analiza klađenja.
Ne kladim se ja, to za frenda treba :) ugl. Hvala na odgovorima...
odes malo na net googlat nades podatke o svakom klubu utakmica itd bolje ce nauciti i skuzit ako se kuzi imalo u nogomet
Imas ovde prognoze koje su softerski radjene ,zanci softver po svim relavantnim kriterijima daje vjerovarnocu u postocima nekog rezultata
Imas ovde prognoze koje su softerski radjene ,zanci softver po svim relavantnim kriterijima daje vjerovarnocu u postocima nekog rezultata
E biser, i sad si se registrirao da odgovoriš na temu staru godinu i pol