[Procjena] Ps 4 500 gb

poruka: 7
|
čitano: 5.721
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
[Procjena] Ps 4 500 gb

Novi, star 1,5 mjeseca
Godina dana garancije
1,5 mjeseca jos Ps+ clanstva
Papiri kutija i sve..
Bez igre jer je takav i kupljen. 

14 godina
neaktivan
[Procjena] Ps 4 500 gb

cca. 2800kn +- 100kn

14 godina
neaktivan
[Procjena] Ps 4 500 gb

i odma prodam :D
nemam vremena igrat jednostavno 

12 godina
neaktivan
[Procjena] Ps 4 500 gb

cca 2700kn max - jer su ih puni oglasnici -

http://www.pohrani.com/f/3u/Cz/1dNwXcAB/da4119b2e120d975a661ecb0.jpg
14 godina
neaktivan
[Procjena] Ps 4 500 gb

Ako mislis pod ovo "puni su ih oglasi", predpostavljam da si gledao na njuškalu, onda ćeš viditi ako malo bolje pogledaš da to jedno te ista osoba stavlja te oglase. Od "200"tinjak oglasa samo ih ovaj sat media(ili kako li se zove) ima bar 100 oglasa + plus  ekipa koja šverca sa time i daju ti pitaj boga kakve garancije (ima i normalnih da se razumijemo)

Tako da ovo "MAX" 2700kn po meni ne drži vod.

Sretno sa prodajom!{#}

12 godina
neaktivan
Re: [Procjena] Ps 4 500 gb
mudantos kaže...

Ako mislis pod ovo "puni su ih oglasi", predpostavljam da si gledao na njuškalu, onda ćeš viditi ako malo bolje pogledaš da to jedno te ista osoba stavlja te oglase. Od "200"tinjak oglasa samo ih ovaj sat media(ili kako li se zove) ima bar 100 oglasa + plus  ekipa koja šverca sa time i daju ti pitaj boga kakve garancije (ima i normalnih da se razumijemo)

Tako da ovo "MAX" 2700kn po meni ne drži vod.

Sretno sa prodajom!{#}

Meni bi bilo drago da proda za sto vise, samo sam realan, ljudi nemaju novaca jednostavno, novi je nsto skuplji od 3 soma i ide se masovno na kartice, lakse je platit 3300 na 6 rata nego 2900 odjednom - a kolega neprihvaca kartice predpostavljam -

Također sretno sa prodajom.

http://www.pohrani.com/f/3u/Cz/1dNwXcAB/da4119b2e120d975a661ecb0.jpg
14 godina
neaktivan
[Procjena] Ps 4 500 gb

Slažem se da ljudi nemaju para ali realno ti i ne kupuju konzole niti u dućanu niti kao second hand preko oglasa. Istina je da danas masovno kupuju na kartice/rate itd., ali ima i jako puno onih koji kupuju u cashu i nije im bitno dali je to poptuno nov uređaj i još ako pri tome mogu uštedjeti koju stotku. Moj savjet ti je da probaš sa većom cijenom pa ako ne ide smanji i  to je to.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice