- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ocito server zajebava.
Ja sam sad update- ao bez problema.
zadnji put kad sam nadograđivao Ios zapelo mi je na nešto kasnijem 'stadiju' nadogradnje. prije drugog pokušaja ugasio sam firewall i antivirus i sve je prošlo glatko
Ja sam sad update- ao bez problema.
zadnji put kad sam nadograđivao Ios zapelo mi je na nešto kasnijem 'stadiju' nadogradnje. prije drugog pokušaja ugasio sam firewall i antivirus i sve je prošlo glatko
Ma ne znam, ne zeli mi ni sa mobitela. Tamo stoji kod "Traženje ažuriranja..." neko vrijeme i onda baci "Ažuriranja se ne mogu potražiti";"Došlo je do greške tijekom traženja ažuriranja softvera.";"Poništi""Ponovi"
Na iTunesu ista stvar da li idem restore ili update, stane kod povezivanja s serverom i error baci...
Na onaj link isto veli da niš s toga...
Tak da nemam pojma kaj ga tocno muci.
kaj ja znam, probaj prvo ažurirati itunes..? izašao je novi, 10,6.. ako ti ni tako ne uspije, možda je jednostavno 'gužva' na serveru pa probaj kasnije
promjene koje sam do sad vidio su siri (i) na japanskom i ikona od fotića na zaključanom mobu. fotić se na zaključanom mobu može otvoriti slično kao notifikacijski centar. povučeš ikonu (prema gore) i otvori se fotić
vidim da se po novome da isključiti 3g
promjene koje sam do sad vidio su siri (i) na japanskom i ikona od fotića na zaključanom mobu. fotić se na zaključanom mobu može otvoriti slično kao notifikacijski centar. povučeš ikonu (prema gore) i otvori se fotić
vidim da se po novome da isključiti 3g
- Initial release on iPad (3rd generation)
- Enhanced Siri dictation support during text input "on supported devices" (iPhone 4S in 2011) (i.e. Turn on or off Bluetooth, take a picture etc.).[78]
- Carrier updates (e.g. AT&T 12.0).
- AT&T indicator now says "4G" when applicable.
- Baseband updates.
- Battery life reportedly fixed.[79]
- Fixes iPhone 4S support for Caller ID Name Display (on supported carriers – i.e. Rogers & Fido in Canada).
- Users can now enter any Apple ID to sign-up for an iCloud account. Previously, they had to use (or create a new) me.com email Apple ID.
- New Montesi Wallpaper
- Images can now be removed manually from the Photo Stream in iCloud. Any photos deleted are now also removed from other iOS devices connected to iCloud.
- Shake-to-shuffle bug fix, which caused the Music app to freeze.
- The Setup Assistant caused an “infinite setup loop” for some users. When the setup was completed, the iPhone would jump back to a “thank you” screen ad infinitum. Users had to reboot the device to restore functionality.
- SpringBoard bug fix, the home screen for the iPhone would sometimes fall into a state when double-clicking the home button would not display the Camera icon.
- Bluetooth bug fix; enabling Bluetooth and returning to home screen, the Bluetooth icon still remains in the status bar.
- Possible bug fixes on Wi-Fi signal strength on all devices.
- Safari, address bar added text (Go to this address).
- Improved Assistive Touch.
- Improved Location Services.
- License column added, under the About menu.
- Support for Siri in Japanese
- Possible fix to Outgoing Call No Audio (OCNA) issue.[citation needed]
- New Lockscreen camera button no longer have to double tap home button just swipe up to access the Camera app.
- Dictation on iPad
- App Store download limit over 3G increased from 20 megabytes to 50 megabytes
- Face detection in Camera app now tag faces with green boxes
Još nis s toga, sve sam isprobao...Total reset iPhonea, reinstalacija iTunesa, ma sve.. probat cu na drugom kompu, ak i tamo nece onda je stvarno misterij sta ga muci toliko.
I meni isti problemi s iPadom. Neće ni kroz iTunes ni preko samog uređaja. :-(
jeste iskljucili antivirus i firewall?
Ja uredno ažuriram iPhone 3gs još od verzija iOS 3.xx i iPad također još od iOS4.xx. nikad nisam isključivao firewall ili antivirus. Neće se sada ažurirati ni preko 3g, znači nema veze ni s antivirusom ni s firewallom. Ja se sjećam da su ljudi prošli puta imali problema kad je pušten iOS5 update, iako sam ja tada sve uspio bez problema. Mislim da je to zbog povećanja novih iOS korisnika, server je zagušen i postaje nedostupan.. Nadam se da će za koji dan sve biti OK 
HVALA!!!
CAR SI TI , JEDAN VELIKI CAR