Apple fejka broj piksela

poruka: 7
|
čitano: 1.434
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Apple fejka broj piksela

Da ne bi bilo da mi Appleaši ne možemo biti samokritični, odnosno kritični prema Appleu.

Naime, na prezentaciji je Jobs prikazivao usporedbu fotografija i slova kod 3GS-a sa novim, iPhoneom 4. Također isto je prikazivano i na video reklamama za novi iPhone. Naravno, to ne znači da iPhone 4 neće imati odličan ekran jer je i 326 ppi zaista odlično za takav ekran.

Izvor - Digital Society

815 umjesto 326 ppi (piksela po inču kvadratnom) 815 umjesto 326 ppi (piksela po inču kvadratnom)
498 ppi sa reklame 498 ppi sa reklame
Kako bi to zaista izgledalo Kako bi to zaista izgledalo
Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.6.2010 17:47 (Random.).

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Apple fejka broj piksela

Vjerojatno je to napravljeno s razlogom da ljudi uoce razliku. Jer puno je lakse uociti razliku uzivo kada imas 3GS i iPhone 4 u ruci nego kada to gledas na slici. A i sam S. Jobs je rekao da su trebali na prezentaciji imati neke uber specijalne projektore ( jelte..).

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.6.2010 17:50 (Lion King).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Apple fejka broj piksela
Lion King kaže...

Vjerojatno je to napravljeno s razlogom da ljudi uoce razliku.

To "da ljudi uoče razliku" se zove false advertising iliti lažno, odnosno neistinito reklamiranje.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.6.2010 18:09 (Random.).
17 godina
neaktivan
Apple fejka broj piksela

Pa nadi mi ti bolji nacin kako ces objasniti ljudima razliku na fucking projektoru koji ima manju rezoluciju od CRT ekrana (karikirano, naravno) ili da ih ne zaljepis na LCD od kompa dok gledaju reklamu??

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Apple fejka broj piksela

0 0 hvala 0
16 godina
Apple fejka broj piksela

Nek stave AAx8 Cool

I'm a weapon that fires Lyrical projectiles with no mercy I'm cold blooded like reptiles
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Apple fejka broj piksela

Ne, ne...

Ovdje se ne radi o kvaliteti ekrana, odnosno o mogućnosti raspoznavanja piksela sa udaljenosti od 12 in. S linkanim člankom se slažem.

Ovdje se radi o većoj rezoluciji fotografija sa prezentacije koje prikazuju odnos 3GS-a i četvorke.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice