Pozdrav za modove, a za pirata se već od "malih nogu" dalo primjetiti da pokazuje "moderatorske talente".
Vidiš da bugovci potencijalne moderatore prate već godinama. Kada toliko znaju informacija o tebi, jednostavno im nemožeš reći NE na pitanje želiš li biti moderator. Pogledaj slučaj sa F1-IVOM. Samo je htio da ispod njegovog imena ne piše modearator, a sada njegovo ime možeš pročitati u crnoj kronci. Pitanje je što sve Bugovci znaju o svima nama...
Cestitke od srca zasluzili su to, a posebno Lazarus stvrano je najaktivniji sto se tice pomaganja :D
Čestitke novim moderatorima! Nadam se da se nećete promijeniti zbog novog statusa
Pozdrav za modove, a za pirata se već od "malih nogu" dalo primjetiti da pokazuje "moderatorske talente".
Vidiš da bugovci potencijalne moderatore prate već godinama. Kada toliko znaju informacija o tebi, jednostavno im nemožeš reći NE na pitanje želiš li biti moderator. Pogledaj slučaj sa F1-IVOM. Samo je htio da ispod njegovog imena ne piše modearator, a sada njegovo ime možeš pročitati u crnoj kronci. Pitanje je što sve Bugovci znaju o svima nama...
Ti to za ozbiljno ili !!??
potplatili su stare iskorumpirane moderatore i eto ih odma ovancali,banda jedna
čestitke novim modovima... stvarno je "starim" modovima potrebna pomoć jer je sve više trolova na ovom forumu... pogotovo sad kad nam je otišao zna se tko... želim vam puno sreće da trolova bude što manje
Živili nam 100 godina i mladi se oženili
A gdje si ovo iskopao,pa svaka čast.
Još sam bio mlad,lijep,imao dugu kosu,noge do poda
A gdje si ovo iskopao,pa svaka čast.
Još sam bio mlad,lijep,imao dugu kosu,noge do poda
Ma davno uhvatio SS za Hall of Shame temu koja je davno zatvorena
Pozdrav novim dinosaurima....ovajjjj htio sam reći moderatorima... :)
Želim vam da se brzo snađete i budete strogi ,ali pravedni,nekad i progledate kroz prste nama starješinama kad se šalimo :P
ajmo se kladit na Pirat nemre otkljucat Hall of Shame
Da se idemo kladit ti bi izgubio
Odličan izbor modova,to su toliko dobri dečkovi da ako i bude koji kartonček na njih se čovjek nemre naljutiti,
čestitke Lazo i Pirat
Odličan izbor modova,to su toliko dobri dečkovi da ako i bude koji kartonček na njih se čovjek nemre naljutiti,
čestitke Lazo i Pirat
Mladicima kao tebi ne dajemo kartone. Osim mozda karton piva
čestitam pirat
Čestitke i od mene dvojici novih moderatora