TeamViewer - prijedlog

poruka: 4
|
čitano: 2.763
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
TeamViewer - prijedlog

Poštovani,

pišem jer trebam pomoći i savjet. Naime radi se o sljedećem: radim u firmi koja ima cca 190 računala koje održavam i na koja se moram udaljeno spajati. Do sada sam za udaljeni pristup koristio UltraVnc i dyndns.org kako bih se spojio, međutim to na novim routerima koje isporučuju provideri ne šljaka jer u postavkama za DHCP ne postoji mogućnost pamćenja MAC adrese i IP adrese. Stoga sam dao prijedlog svome šefu da kupimo licencu za TeamViewer jer je to najbolja opcija za taj broj računala.

Da li imate kakve preporuke možda za besplatne alate, ali koji rade sa sigurnošću i koji su za tvrtke zaista besplatni.

Hvala.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: TeamViewer - prijedlog

Kada tražiš sigurnost u firmi, to znači da trebaš da imaš programe isključivo sa licencama, licence se moraju plaćati, a oni koji plaćaju licence, ne daju džabe software.

Imaš 7 dana probe za teamviewer, ako vam se ne svidi, vrate vam pare

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.3.2013 0:16 (Krtislav1).
12 godina
neaktivan
TeamViewer - prijedlog

Pozdrav ekipa,

Iskoritit ću postojeću temu.. znači imam pitanjce u vezi nekakve TeamViewer alternative. TeamViewer je zakon, ali opet ne želim da imaju podatke, tj. ID-jeve računala mojih korisnika na koja se daljinski spajam. Znači tipa da imam neki svoj privatni server u cloudu (totalno nezavisno rješenje) gdje imam svoju vlastitu bazu korisničkih ID-jeva. Je li moguće tako nešto imati? Također da je maksimalno user-friendy - bez nekakvih prevelikih interevercija na korisničkom računalu.

Software se kupuje, znači commercial pod normalno.

Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 16:08 (tac44).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: TeamViewer - prijedlog

Ammyy

1. RTFM | 2. Use the search button | 3. Respect elders
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice