Stablo života
- poruka: 17
- |
- čitano: 10.515
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probaj family tree maker.........
Imaš rogrma na adresi:
www.myheritage.com . ja ga koristim i izvrstan je. Tu možeš i slike da postaviš ( mislim na album) . Stalno dopunjuju ovaj program i besplatan je.
Ja sam koristio MyHeritage, stvarno je super, al nekej mi se zblesirao i počeo je spremat kolovoz kao srpanj, ja upišem (, on kaže srpanj. A i nije mi se svidlo samo to kaj ga moraš registrirat na netu da bi ga koristio, znači nemoš ga koristit na kompu koji nema net. A i to objavljivanje osobnih podataka u globalnu mrežu mi nikad nije bilo privlačno.
Koristio sam i FTM2009 (ancestry-ev), kojim sam bio zadovoljniji, jer koristim većinu stvari na tom drugom kompu koji nema net. Uglavnom s njim sam posve zadovoljan. Upravo sam skinuo FTM2010 (ovaj preko torrenta), al naravno torrenti ko torrenti sve mućke, skinuo onih 6 rar-ova, izvadio iso, onda instalirava s daemonom, dođe do kraja i izbaci error i prekine instal.
Al kolko vidim FTM2010 je bolji od FTM2009. (btw, ak tko ima funkcionalan FTM2010 ili zna di se može skinut nek mi javi)
Naravno, protiv sam nelegalnog korištenje programa, ali volim prvo isprobat, a onda kupit pravu stvar.
Evo, pri samom kraju instalacije izbaci mi error; CoCreateObjectDotNetError Error number -2147219705 . I instalacija onda završi kao da je sve normalno, ali pri pokkretanju programa izbaci eror CLR error;80004005 the program will now terminate.
KAj je to kak da instaliram?

bump
pa dobio si 15 prijedloga, što još hoćeš??
A moga si malo i sam proguglat, nać neki program dok stalno bumpaš. Na kraju krajeva moga si kupit jedan hamer papir i nacrtat rukon to sve.
pa dobio si 15 prijedloga, što još hoćeš??
niti jedan mi ne odgovara
A moga si malo i sam proguglat, nać neki program dok stalno bumpaš. Na kraju krajeva moga si kupit jedan hamer papir i nacrtat rukon to sve.
htio sam doznati iz prve ruke za pojedini program,a sto se tice hamera rodbine imam puno pa bi jedan bio malo
Najbolji ti je online program Geni.com ja ga koristim i super je.