Bok,
ja sam Dario iz Zagreba i bavim se programiranjem. Rubikovu kocku slažem već 2 mjeseca i jako mi je zabavna. Sjetio sam se da bi mogao napraviti program koji bi vam omogućavao da slažete kocku protiv drugih u svijetu. Program bi skenirao kocku i drugome koji bi morao imati složenu rekao koje poteze da napravi kako bi je dobio istu (program bi skenirao kocku da potvrdi jesu li iste). Tako bi se korisnici natjecali jedan protiv drugih i dodjeljivali bi se bodovi kako bi se vidjelo tko je najbolji, kao rating u šahu. To bi bilo preko weba, a program bi skenirao kocku pomoću web kamere.
Što se tiče mobilnog djela napravio bi program pomoću kojeg bi slikali kocku i on bi vam rekao koje bi poteze trebali napraviti da je složite, a za one koji je nemaju bila bi virtualna kocka nove generacije (ne bi bilo mogućnosti višestrukog odabira, npr. ja želim U a kocka bi mi išla M) .
Pošto sam ja u tome samo 2 mjeseca molio bi vas da mi kažete postoji li nešto takvo slično i biste li koristili taj program.
Svakakve pritužbe i pohvale su dobrodošle.
Rubikova kocka
- poruka: 4
- |
- čitano: 2.121
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Svidja mi se ideja i mislim da bi nesto takvo naslo svoju publiku.Sto se mene tice, ja sam imao dvije rubikove kocke i obadve sam razbio tako da je to moj odgovor na tvoje pitanje.
Čuo sam za koji ju slože za kraće vrijeme dok ja napišem ovaj post, a ja
ju nisam nikada uspio složiti cijelu, nmožda četri strane od jednom, ostale dvije nikako pa ni tako, tako da samo nastavi, razvali sa aplikacijom, puna moralna podrška od mene
!!
Zna li ko preko kog sajta se moze naruciti rubikova kocka 3x3 u Crnoj Gori, a da se ne mora placati karticom??