Program za naknadnu instalaciju

poruka: 4
|
čitano: 1.520
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Program za izradu vlastitog izbornika

trebam preporuku za neki program kojim cu moci napraviti vlastiti install izbornik ,da ono stavim par programa na dvd i sve ih povezem na taj izbornik na kojem bi bili poslagani poput gumbova sa imenima programa, to sam vec vidjao na nekim programima koje sam skidao sa interneta ali nisam prije gledao sa cime su napravljeni...   sad bi ja to probao napraviti pa trebam savjet..

That Jesus Christ guy is getting some terrible lag... it took him 3 days to respawn!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

moze lock ili brisaje,rijesio sam

That Jesus Christ guy is getting some terrible lag... it took him 3 days to respawn!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Program za naknadnu instalaciju
dadododo kaže...

moze lock ili brisaje,rijesio sam

Pa ajde napiši kako si rješio da znamo za ubuduće.

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
16 godina
neaktivan

nis posebno ,nakon par sati trazenja po netu i isprobavanja raznih programa naletio sam na jedan zvani autoplay menu builder i s njime sam prilicno jednostavno rijesio izbornik za dvd sa programima koje sam skupljao neko vrijeme a isto tako sam odmah napravio i dvd sa igrom i dodatnim patchevima i ostalim stvarima...  ugl .. jako koristan program ako vam treba takvo sto.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice