Pisanje formula

poruka: 5
|
čitano: 5.901
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pisanje formula
pozdrav forumaši..zanima me dali postoji neki konkretan program za pisanje matematičkih formula... inače pišem ovako ( kvadrat- ^2, kub-^3 , korijen- ^(1/2), s time da u word-u inače koristim indeks i eksponent... koristim word 2003 ali u njemu nema Microsoft Equation 3.0
''Znam da ništa ne znam.''
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Pisanje formula
ilija2010lukic kaže...
pozdrav forumaši..zanima me dali postoji neki konkretan program za pisanje matematičkih formula... inače pišem ovako ( kvadrat- ^2, kub-^3 , korijen- ^(1/2), s time da u word-u inače koristim indeks i eksponent... koristim word 2003 ali u njemu nema Microsoft Equation 3.0

To što Microsoft Equation ti nisi instalirao ne znači da ga nema: http://support.microsoft.com/kb/228569

15 godina
neaktivan

napravio sam to što piše, i piše mi da je uspješno ažurirano...ali kad otvorim word-umetni-objekt nema Microsoft Equation 3.0

''Znam da ništa ne znam.''
14 godina
Pisanje formula

Probaj s Libre/Open Office 3.3.

Open Office koristim intenzivno 2 godine i moram priznati, što se tiče formula da nema toga što se ne može napisati. Možeš kombinirati MS i LO/OO ako ti se neda koristi jedan od ova dva. U jednom pišeš tekst a u drugom formule koje poslije lijepo copy/paste u tekst.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
ilija2010lukic kaže...

napravio sam to što piše, i piše mi da je uspješno ažurirano...ali kad otvorim word-umetni-objekt nema Microsoft Equation 3.0

Probaj ga na ovaj način pronaći! Ako si napravio customize kroz repair office toolsa, i izvuci ga gore na alatnu traku

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 14:41 (Flying Dutchman).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice