PDV uračunat?

poruka: 5
|
čitano: 2.090
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
PDV uračunat?

Da li je PDV uračunat na cijene komponenti u Vemilu,Linksu,Protis itd?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: PDV uračunat?

Prema zakonu od PDVu, sve cijene u maloprodaji moraju biti istaknute za uračunatim PDVom.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.12.2010 16:27 (Sum_of_all_fears).
14 godina
neaktivan

Pa neznam sta je al uglavnom komp koji sam mislio da ce bit 6800kn na kraju je 8300kn yuhuj!!

16 godina
odjavljen

Ako plaćaš preko R-1 računa od firme, PDV nećeš platiti nego će ga platiti firma na kraju poslovne godine, ovisno o ostvarenom prometu. Možda ga plati, a možda država bude morala isplatiti povrat poreza.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
14 godina
protjeran
PDV uračunat?

Najcesce se na kraju godine dobije povrat poreza koji trebas podignuti u odredenom preiodu ili ide drzavi.U kakvoj smo sada situaciji,malo kome daju povrat poreza.

Ko prestane biti prijatelj, prijatelj nikada nije ni bio. || Čime se pametan stidi, time se budala ponosi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice