jel ovo moguche !??
poceo sam od pocetka - formatiro hard i instaliro nowe prozore (josh je boja frishka) i evo idem ponovo instalirat mTprrent (jer sam konacno naso expansion pack za NEVERWINTER NIGHTS 2 ) ali naso sam ga prije nego sam formatiro i un-instaliro nove windowse .. i sa na novim windowsima idem skinut taj expansion a kad tamo problem koji je vjerojatno tak jednostavan a ja ne vidim rjesenje niti na obzoru ....instaliravsi mTorrent idem gore -desno s misem da prebacim na The Pirat Bay a tamo umjesto prijasnjih 5/6 ili 7 pretrazivaca (ili manje (who cares ...whats behind)) imam samo dva pretrazivaca koji nisu ni blizu dobri u pretrazivanju torrentz-a ko The Pirat Bay
PITANJE ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------+
zasto su gore samo GOOGLE I BitTORRENT pretrazivaci umjesto nekoliko njih koje sam imo s starom instalacijom ...minni nova itd.
thnx for all the help
meero
reci na engleskom! "koja vjestica gleda koji svicarski sat " (witch witch i watching witch swiss watch) haha (strahovito ostrouman i pametan) cure navalite
49- and still a virgin