jel zna netko s kojim programom (za win) saznati kojeg je datuma sprzen cd/dvd medij?
znaci ne ono "otvori dvd, desna tipka pa properties na neki file..." :)
hvala i pozdrav svima
jel zna netko s kojim programom (za win) saznati kojeg je datuma sprzen cd/dvd medij?
znaci ne ono "otvori dvd, desna tipka pa properties na neki file..." :)
hvala i pozdrav svima
mislim da se to ne može saznati. jer sad sam išo provjeriti sa nero info tool-om, pa ako on ne može, onda sumnjam da neki drugi alat može
a dobro, da, ipak može. ali koliko sam vidio, pokazuje točan datum samo za one medije na koje sam ja pržio neke svoje datoteke. jer ako sam pržio recimo iso sliku, nero info tool pokazuje datum kad je napravljen iso, a ne kad je snimljen medij.
jer evo konkretno, prije nekih mjesec dana sam snimio iso sliku windowsa sedmice na dvd, a info tool pokazuje da je snimljen još 2009. godine, jer je tad napravljen taj iso
a imam jedan dvd sa raznim programima, i za taj dvd pokazuje točan datum, prije par mjeseci
Pa to i jest bit kreiranja i snimanja ISO slike - da bude identična kopija originalu.
Pa to i jest bit kreiranja i snimanja ISO slike - da bude identična kopija originalu.
pa dobro, znam. ali onda se ne dobije pravi datum snimanja. dobije se datum pravljenja iso-a, a ne snimanja tog iso-a na medij
przenje je ilegalna radnja
Ma da?
Jel? Evo si idem ilegalno napraviti neš šnicli...
Snimanje CDova i DVDova nije ilegalna radnja, ne trolaj.