Datum kada je sprzen cd/dvd

poruka: 9
|
čitano: 1.422
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

jel zna netko s kojim programom (za win) saznati kojeg je datuma sprzen cd/dvd medij?

znaci ne ono "otvori dvd, desna tipka pa properties na neki file..." :)

hvala i pozdrav svima

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Datum kada je sprzen cd/dvd

mislim da se to ne može saznati. jer sad sam išo provjeriti sa nero info tool-om, pa ako on ne može, onda sumnjam da neki drugi alat može

Atomska bubamara
17 godina

Naravno da može.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

a dobro, da, ipak može. ali koliko sam vidio, pokazuje točan datum samo za one medije na koje sam ja pržio neke svoje datoteke. jer ako sam pržio recimo iso sliku, nero info tool pokazuje datum kad je napravljen iso, a ne kad je snimljen medij.

jer evo konkretno, prije nekih mjesec dana sam snimio iso sliku windowsa sedmice na dvd, a info tool pokazuje da je snimljen još 2009. godine, jer je tad napravljen taj iso

a imam jedan dvd sa raznim programima, i za taj dvd pokazuje točan datum, prije par mjeseci

Atomska bubamara
17 godina

Pa to i jest bit kreiranja i snimanja ISO slike - da bude identična kopija originalu.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...

Pa to i jest bit kreiranja i snimanja ISO slike - da bude identična kopija originalu.

pa dobro, znam. ali onda se ne dobije pravi datum snimanja. dobije se datum pravljenja iso-a, a ne snimanja tog iso-a na medij

Atomska bubamara
14 godina
neaktivan

przenje je ilegalna radnja{#}

Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
i7950 kaže...

Ma da?

The ONE and ONLY!
17 godina
i7950 kaže...

Jel? Evo si idem ilegalno napraviti neš šnicli...

Snimanje CDova i DVDova nije ilegalna radnja, ne trolaj.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice