AI (Umjetne intaligencije)

poruka: 8
|
čitano: 3.097
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
AI pitanje

Pozdrav da se izvinem u koliko krsim neka pravila moze slobodno warn itd :) Moderatori,Administratori soorry prvi put sam na forumu sad da predjem na pitanje.

Zanima me sve oko AI (Umjetne intaligencije) jel postoji program da se ubaci u komp i da se preko glasovnih mogucnosti kontrolise kompjuter ili nesto slicno...

Znaci sve oko AI me zanima....

Hvala 

0 0 hvala 0
17 godina

Mislim da je krivi podforum, to ti eventualno mogu zamjeriti. A.I., nešto na tom tragu su ti razni chatovi s "A.I."-om (A.L.I.C.E.), znam da imaš neke desktop asistente, ali sve ti je to jaaako ograničeno s malim vokabularom.

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

AI je veoma opsiran pojam.Od sustava,mrez itd.btw promasio si podforum ali novi si pa ne zamjeram.

Pokusaj sa ovim programom www.e-speaking.com/free_computer_voice_control_dictation_software.htm

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ja se strasno izvinjavam,volio bih da uspijem u ovom sto sam skontao..Samo vi paste linkove sve sto mi moze pomoci..

Lijep pozdrav i HVALA 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: AI (Umjetne intaligencije)
Square Enix kaže...

AI je veoma opsiran pojam.Od sustava,mrez itd.btw promasio si podforum ali novi si pa ne zamjeram.

Pokusaj sa ovim programom www.e-speaking.com/free_computer_voice_control_dictation_software.htm

Sorry na duplim poostom ali ovaj program neradi izbaci mi eror...Jel ima slicno nesto itd itd znaci sve sto moze AI da ima ako me shvatate 

Pozdrav 

17 godina

Isprobaj Ultra-Hal (imaj na umu da je to malo "inteligentniji" voice recogntion). A.I. u punom smislu još dugo nećemo vidjet.

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Nista od ovog nece samo eror izbaci 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ima na windows vista, 7 i 8 Speech Recognition, više o tome: http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/set-up-speech-recognition

0100001001101111011010100110000101101110
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice