Torrent problem zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 2.372
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Torrent problem

Imam jedan problem s torrentom, a problem je ovaj. Kada skidam kod kuće brzina je do kraja, a kada skidam na poslu brzina je 60 kb/s. a brzina njihovog interneta je oko 1,5 mb/s

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Torrent problem

Ovisi o konkretnom torrentu. Ali ako si siguran da skidašzdrave torrente i da bi brzina trebala biti veća onda su ti limitirali brzinu na firewallu.

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2011 9:07 (Friday).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Torrent problem
Friday kaže...

Ovisi o konkretnom torrentu. Ali ako si siguran da skidašzdrave torrente i da bi brzina trebala biti veća onda su ti limitirali brzinu na firewallu.

slazem se s ovim ali 1,5 Mbp/s je 150 kb/s, ali to opet sve ovisi o kvaliteti torrenta i kolka ti je ograničena brzina(ako uopće je ograničena....)

15 godina
Re: Torrent problem
iKula kaže...
Friday kaže...

slazem se s ovim ali 1,5 Mbp/s je 150 kb/s, ali to opet sve ovisi o kvaliteti torrenta i kolka ti je ograničena brzina(ako uopće je ograničena....)

Ne oni imaju 10Mb/s al kad se podjeli s 8 dobije se oko 1,5 mb/s. Teško da je ograničeno firewallom jer spojim svoj laptop u njihov ruter.

Torrent je zdrav ako je kod mene doma stalno kod maksimuma.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2011 9:25 (Gremlin144).
17 godina
neaktivan
Torrent problem
World Championships: 7, GP started: 280, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,473

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice