Pozz Svima. Imam jedan problem u vezi paypala i kartice (VISA) trazio sam po furumu takve teme nasao sam ih ali nijednu nisam nasao sto je u vezi ovoga moga problem mozda i ima ali je ja nisam nasao. Dakle radi se nemogu nikako da povezem paypal i karticu do sada 4 puta sam poslao (onaj kod sa 4 znaka) na finansijske izvjestaje. Sve se uradi normalno skine pare sa racunar piseu transakcija. Naletio sam na nekome furoumu neznam je li ovaj forum ako ne pise kod da jos jednom posaljem kod na izvjestaj . Uradio sam to jos puta . Ukupno 3 puta. Skinulo je sa kartice to sve ukupno negdje blizu 5 eura bezveze nikakv kod nism dobio u izvjestajima finansijskim ... E sada me zanima da li moze biti neki problem sto sam ja tri puta slao kod na izvjestaj? Kako da dodjem do toga koda isao sam u banku ali one zene sto strade kazu mi nista neznamo u vezi toga. Jos me zanima moze li to da bude do banke banka mi je HYPO ALPE ADRIA a kartica je VISA (pise da se preko nje moze kupovati preko neta pa nebi ja reko da je do kartice ) Da li je neko imao ovakav slican problem i ako jeste kako ga je rijesio. Kod nepise na izvjestaju nigdje 100%. Naravno kontaktiro sam pay pal ali nista mi nisu rekli u vezi ovoga . Mozda ima koja pravopisna greskica nabrzinu sam ovo napisao. Nadam se da ce te mi pomoci ....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore