MaxADSL za 1kn!?

poruka: 5
|
čitano: 2.279
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
MaxADSL za 1kn!?

Predao sam zahtjev početkom 7. mj. za MaxADSL u T-Com centru i uzeo sam uređaj uz ugovor na 24. mj., a promet (Flat) uz ugovor na 12. mj. U to vrijeme je bilo istaknuto da se svim novim korisnicima prva dva mjeseca daje Flat promet za 1kn, a meni je sad stigao račun za 7. mj. u kojem stoji slijedeće:

• Naknada za ADSL samoinstalacijski paket - (količina - 1) - (iznos/kn - 0,41)
  • Mjesečna naknada-ADSL 4/256 - (količina - 0,613) - (iznos/kn - 39,69)
  • Mjesečna naknada MAXadsl Flat uz ugovor na 12 mjeseci - (količina - 0,613) - (iznos/kn - 39,37) 

Zanima me da li je to sve OK, i je li to taj "Flat za 1kn svim novim korisnicima"? Ako netko ima slična iskustva i objašnjenje za ove cijene i navedenu količinu usluge, bio bih zahvalan... Unaprijed hvala!

0 0 hvala 0
14 godina
MaxADSL za 1kn!?

Zvo SZK i buni se, ako je rečeno 1kn onda tako i mora bit.

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2011 22:36 (Valentin17).

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
MaxADSL za 1kn!?

Jedino ako ne pise sitnim slovima da je samo na 24mj.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: MaxADSL za 1kn!?
966H kaže...

Predao sam zahtjev početkom 7. mj. za MaxADSL u T-Com centru i uzeo sam uređaj uz ugovor na 24. mj., a promet (Flat) uz ugovor na 12. mj. U to vrijeme je bilo istaknuto da se svim novim korisnicima prva dva mjeseca daje Flat promet za 1kn, a meni je sad stigao račun za 7. mj. u kojem stoji slijedeće:

• Naknada za ADSL samoinstalacijski paket - (količina - 1) - (iznos/kn - 0,41)
  • Mjesečna naknada-ADSL 4/256 - (količina - 0,613) - (iznos/kn - 39,69)
  • Mjesečna naknada MAXadsl Flat uz ugovor na 12 mjeseci - (količina - 0,613) - (iznos/kn - 39,37) 

Zanima me da li je to sve OK, i je li to taj "Flat za 1kn svim novim korisnicima"? Ako netko ima slična iskustva i objašnjenje za ove cijene i navedenu količinu usluge, bio bih zahvalan... Unaprijed hvala!

Zar nije mjesečna naknada 80 kn sa pdv-om?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
14 godina
protjeran
MaxADSL za 1kn!?

i meni se čini da je tu nešto krivo...mislim da su oni njemo dobro obračunali, jer je brzina (ta osnovna) oko 80kn - a njemu su taj iznos prepolovili na brzinu i promet.

dakle račun je točan samo krivo formiran.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice