pretpostavljam da vas je dosta primjetilo da se index.hr-u ne može pristupiti već više od 24h. postoji li kakva obavijest- što se događa?
pretpostavljam da vas je dosta primjetilo da se index.hr-u ne može pristupiti već više od 24h. postoji li kakva obavijest- što se događa?
DOS napad!
DDoS napad ponovo. Inače ja mogu pristupiti stranici.
Edit. Pretekao me.
Vjerojatno opet DDoS. Šta ćeš. Nezna nitko tko ih dos-a,a i oni su krivi. To se ne događa ostalim portalima.
sjecam se da su prije bozica imali problema s ddosom; ali su tad dali i objavu da su modernizirali opremu i da je portal sad potpuno zaštićen.
daj ako možeš pristupiti- piše li što u vijestima? može copy&paste ovdje? baš me zanima što su napisali. hvala.
sjecam se da su prije bozica imali problema s ddosom; ali su tad dali i objavu da su modernizirali opremu i da je portal sad potpuno zaštićen.
daj ako možeš pristupiti- piše li što u vijestima? može copy&paste ovdje? baš me zanima što su napisali. hvala.
Nemože se pristupit stranici.
vjerovatno su koristili windows firewall
U trenutku objavljivanja poruke, index.hr je bio offline. Zato sam i stavio link do downforeveryoneorjustme.com, koji je također u trenutku objavljivanja za index.hr tvrdio da je offline.
Vjerojatno si mislio da link koji sam stavio vodi do stranice prepune virusa? Downforeveryoneorjustme.com je must-visit site ako ne možeš pristupiti određenoj web stranici.
ljudi,
offtopic; da ne otvaram novu temu: sta je to DDos napad????
ljudi,
Nismo offtopic jer raspravljamo o Index.hr-u koji je svako malo offline a ti si offtopic sa svojim pitanjem!
ljudi,
Nismo offtopic jer raspravljamo o Index.hr-u koji je svako malo offline a ti si offtopic sa svojim pitanjem!
pa to sam i rekao, stavio sam "offtopic" i moje pitanje!!!....a ako znas, mogao si mi i odgovoriti!
Evo ovdje imas lijepo objasnjeno.
Moja isprika. Brzopleto sam procitao tvoj post.
ljudi,
On se ispričava jer je on "offtopic".
Ukratko, postoji jedna korisna stranica - Google.
Znam, teško ju je pronaći. Često čak niti najiskusniji IT profesionalci nisu svjesni da ova stranica uopće postoji.
Naime, da si ipak uspio naći put do nje, možda bi te odvela OVDJE ili OVDJE.
Hehehe kaj je to s tim Indexom, pa svako malo problemi?
Koliko će trebati policiji da utvrdi tko je iza učestalih DoS napada pitam se..
Baš me zanima kako izgledaju naši odjeli protiv cyber kriminala i kako se postaje hacker u službi MUPa.
Baš me zanima kako izgledaju naši odjeli protiv cyber kriminala i kako se postaje hacker u službi MUPa.
2 Frižidera, menzura i čipka za ukras :D
Jeli i vama inder.hr nedostupan?! DDoS yet again, ili?!
ja ga normalno otvaram,imaš neki blocker..Noscript?
ja ga normalno otvaram,imaš neki blocker..Noscript?
Imam ,ali ne ide i kad ga isključim.
to je firefox?ima još jedan davež koji se uvaljuje.. ne znam kak se zove,vidi u add-onsima i pluginis-ima pa probaj to deinstalirati ili bar pogasiti
šta će ti to?
tools->add-ons
EDIT:evo,sad je i meni nedostupan,znači to je to..problemi kod njih..
Neće ni na IE.
Zapravo bi volio da ni ne dođe, svakako tu stranicu previše i ne volim. Ipak je onda problem u meni. Ni ping ne ide.
Neće ni na IE.
Zapravo bi volio da ni ne dođe, svakako tu stranicu previše i ne volim. Ipak je onda problem u meni. Ni ping ne ide.
ma nije,sad sam probao s IE..ne otvara ni s njim..
Ono žutilo od portala je opet dolje. Tako i treba. Vidio prije da su govorili da su ih DDoS-ali, ali vjerujem da je to laž jer im je sustav totalno u kaosu.
Meni maloprije radio normalno i sada reloadam stranicu i kao connection was reset.
Aha, u banani su..
Edit:
Više nisu, to valjda trenutno, valjda kopaju po serveru..
4 dana ga ruše..