D-Link router i Apache 2.2 sa PHP-om 5

poruka: 9
|
čitano: 2.590
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Imam D-Link 264OR router. Instalirao sam Apache 2.2 sa PHP-om 5 i kada ja dam svoju ip adresu da oni pristupe mojoj web stranici kod njih ne bude nista, a kod mene traži prijavu za ulazak u router. Probao sam štošta, ali nije uspjelo (zbog savjeta na drugim forumima koje su mi bili dali morao sam par puta resetirat router). Molio bih da mi pomognete!!!

Trenutna IP adresa je 95.178.187.42

Koristim dual boot sa Windows XP, 7-icom i Ubuntu 9.10

Rado pomaže dobrima
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da bi pristupio svojoj stranici moraš upisat ip adresu 192.168.1.2 a ne 192.168.1.1 . Ja mislimda moraš otvorit neke portove da  bi drugio mogli pristupit tvojoj stranici. i ne  isplati ti zezat sa tim. Uzmi neki fre hosting.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Znao sam za 192.168.1.2, ali ja bih želio da drugi mogu ići na moju web stranicu. Razlog zašto hoću na svom kompu držat web stranicu je razlog da bio on bio video portal od 200GB za upload, pa zato ako netko zna.

Rado pomaže dobrima
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja mislim da moraš otvorit port 80 za  web stranicu. Odakle ti tolko brza veza za video web stranicu i treba ti statička ip adresa i kupljena domena. Probaj napravit server pomoću xampp-a.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Probao sam zamjenit D-Linkov port sa 80 na 8080, 2010, 1,45,... Čak sam probao ukljućiti DMZ ali opet ništa!!! Molio bih stvarno jer mi treba.

Rado pomaže dobrima
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako imaš t-comov router onda nemožeš otvarat portove moraš stavit original firmware.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Kad uspiješ otvorit portove, registriraj se dyndns, podesi free domenu i instaliraj dyndns updater.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Želio bih samo da koristim Apache 2.2 sa PHP-om 5 (da ne koristim ništa drugo osim navedenog)

Rado pomaže dobrima
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: D-Link router i Apache 2.2 sa PHP-om 5
hacker-goran kaže...

Želio bih samo da koristim Apache 2.2 sa PHP-om 5 (da ne koristim ništa drugo osim navedenog)

Ne mozes ne koristiti dyndns posto ti se IP adresa najvise mijenja svakih 24 sata. A ako ces nekome davati IP adresu svako malo, tako mu onda mozes uz nju dati i port.

Dyndns koristi tvoj router - nema veze s tvojim racunalom. S dyndnsom dobis adresu (poddomenu) na nekoj domeni pa ne trebas ljudima svaki dan javljati svoju IP adresu. U routeru si napravis da ti recimo port 81 pretvara u 80 pa ti Apachi moze ostati na istom portu, no za pristup s Interneta ces koristiti port 81. Uz dyndns imas WebHops, sto ti omogucuje da imas normalnu adresu bez potrebe da posjetitelji upisuju port. U teoriji bi sve ovo trebalo raditi, ali nisam probao.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice