Imam zvucnu karticu iz Moj PC, postoji li naci da na zvucnicima i headset-u (tocnije, samo slusalicama) dobijam 100% isti izlazni signal (stereo), a ne neku sintetizaciju visekanalnog zvuka?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da. kad sam imo creativku, samo sam trebao postaviti winamp ili sto vec da mi daje zvuk na zvucnu a ne na maticnu. sad samo ustekam slusalice i komp to automatski radi. (ako te to zanimalo).
Imam zvucnu karticu iz Moj PC, postoji li naci da na zvucnicima i headset-u (tocnije, samo slusalicama) dobijam 100% isti izlazni signal (stereo), a ne neku sintetizaciju visekanalnog zvuka?
Nemaš li postavke u control panelu za to? Da isključiš CMSS za početak i EAX.
Samo da korigiram kolegu, u start meniju je Creative Audio Console, tamo se to radi.
Imam u Control Panel-u postavke za kolicinu zvucnika dakle 2/2.1, 4/4.1, 5.1, 7.1. Ali nista od toga upste ne pusta zvuk na zvucnike (Foobar).
Imam u Control Panel-u postavke za kolicinu zvucnika dakle 2/2.1, 4/4.1, 5.1, 7.1. Ali nista od toga upste ne pusta zvuk na zvucnike (Foobar).
Na krivo mjesto gledaš. Jesi li instalirao drivere za zvučnu karticu? Ako jesi, u start meniju imaš folder Creative, i u njemu Creative Audio Console, pa tamo isključi SVE efekte.
Imam Audigy 2 ZS Platinum, i to ovako izgleda, mislim da nije puno drugačije kod tebe:
Ako nisi, trk na Creativeov sajt i skini nove drivere, nemoj skidati dodatni softver.
Imam zadnje driver-e 1.04.0000. Iako, sjecam se da sam prije reinstalacije Windows-a imao i opciju za podesavanje funkcije Flexy-jack-a, a sad tab za to nemam.
Probati cu sa ovim Headphone jack postavkama, pa cu vam javiti.
I kada iskljucim ono da, ukoliko ubacim headphone jack ugasi zvucnike, ne rade.
Koristim zeleni (primarni out) i crni kao sekundarni, imam jos i i zeleni i narandzasti. Jesam li pogodio redoslijed?
Crystalizer možeš ostaviti, dapače, do kakvih 33% zvuči vrlo pristojno.
Ajde resetiraj postavke na defaultne, pa se onda poigraj sa ostalim postavkama...
Ajde resetiraj postavke na defaultne, pa se onda poigraj sa ostalim postavkama...
Windows Update je rijesio stvar i uveo novine u driver-e, iako na sluzbenim stranicama nema novih driver-a.
Hvala svima (dobiti cete klikove).