Zvucnici i headset u isto vrijeme

poruka: 10
|
čitano: 2.206
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Zvucnici i headset u isto vrijeme, isti zvuk

Imam zvucnu karticu iz Moj PC, postoji li naci da na zvucnicima i headset-u (tocnije, samo slusalicama) dobijam 100% isti izlazni signal (stereo), a ne neku sintetizaciju visekanalnog zvuka?

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

da. kad sam imo creativku, samo sam trebao postaviti winamp ili sto vec da mi daje zvuk na zvucnu a ne na maticnu. sad samo ustekam slusalice i komp to automatski radi. (ako te to zanimalo).

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Zvucnici i headset u isto vrijeme, isti zvuk
Mentalist kaže...

Imam zvucnu karticu iz Moj PC, postoji li naci da na zvucnicima i headset-u (tocnije, samo slusalicama) dobijam 100% isti izlazni signal (stereo), a ne neku sintetizaciju visekanalnog zvuka?

Nemaš li postavke u control panelu za to? Da isključiš CMSS za početak i EAX.

Cemetary gates
17 godina
thedream kaže...

Samo da korigiram kolegu, u start meniju je Creative Audio Console, tamo se to radi.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
16 godina
protjeran
thedream kaže...
Mentalist kaže...

Imam u Control Panel-u postavke za kolicinu zvucnika dakle 2/2.1, 4/4.1, 5.1, 7.1. Ali nista od toga upste ne pusta zvuk na zvucnike (Foobar).

17 godina
Mentalist kaže...

Imam u Control Panel-u postavke za kolicinu zvucnika dakle 2/2.1, 4/4.1, 5.1, 7.1. Ali nista od toga upste ne pusta zvuk na zvucnike (Foobar).

Na krivo mjesto gledaš. Jesi li instalirao drivere za zvučnu karticu? Ako jesi, u start meniju imaš folder Creative, i u njemu Creative Audio Console, pa tamo isključi SVE efekte.

Imam Audigy 2 ZS Platinum, i to ovako izgleda, mislim da nije puno drugačije kod tebe:

Ako nisi, trk na Creativeov sajt i skini nove drivere, nemoj skidati dodatni softver.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2011 14:14 (Father_Dougal).
16 godina
protjeran
Father_Dougal kaže...

Imam zadnje driver-e 1.04.0000. Iako, sjecam se da sam prije reinstalacije Windows-a imao i opciju za podesavanje funkcije Flexy-jack-a, a sad tab za to nemam.

Probati cu sa ovim Headphone jack postavkama, pa cu vam javiti.

I kada iskljucim ono da, ukoliko ubacim headphone jack ugasi zvucnike, ne rade.

Koristim zeleni (primarni out) i crni kao sekundarni, imam jos i i zeleni i narandzasti. Jesam li pogodio redoslijed?

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2011 14:33 (Mentalist).
15 godina
neaktivan

Crystalizer možeš ostaviti, dapače, do kakvih 33% zvuči vrlo pristojno.

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ajde resetiraj postavke na defaultne, pa se onda poigraj sa ostalim postavkama...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Zvucnici i headset u isto vrijeme
Father_Dougal kaže...

Ajde resetiraj postavke na defaultne, pa se onda poigraj sa ostalim postavkama...

Windows Update je rijesio stvar i uveo novine u driver-e, iako na sluzbenim stranicama nema novih driver-a.

Hvala svima (dobiti cete klikove).

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice