Dospelo mi je u ruke jedno malo čudo za koje nemogu da utvrdim šta je. Kutijica od nekih 6cm sa 10cm na kojo piše SAMSUNG sa prednje strane je mali displej na kome piše redom: N/Lock pa C/Lock pa S/Lock nazad je ulaz (ili izlaz) za S-kabel i mala vratanca koja kada se otvore (klizna su) pokazuju 4 mala prekidača : 1off, 2, 3, 4
Šta je ovo...?
- poruka: 14
- |
- čitano: 2.744
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajde fino ti to uslikaj pa postaj sliku?
Može slika?
evo brzo će i slika
SPAAAARTAAAAAAA!!!! lol, nisam se mogo suzdržat.
jel piše neki model?
...i piše samo SAMSUNG i ništa više
Može jedno pitanje, možda nije to tema. Al pošto vidim da gospodin kači slike, a ja to nemam i ne koristim. Što bi mi trebalo da ovako mogu uslikat svoj kompjuter, jel to on mobitelom slika ili ima neki uređaj koji je spojen na komp pa si može uslikat ovako? I gdje bi to mogo kupit, hvala unaprijed na odgovorima.
...i piše samo SAMSUNG i ništa više
Možda je neki uređaj za internet, samo starijeg datuma. Meni liči na ruter, e sad tko će znat što je točno ja prvi put vidim takvo nešto.
svaka bi budala vidjela da su to oznake za caps lock scroll lock i numlock, a iza je priključak za tipkovnicu (ps/2) a ovaj drugi neznam šta je, i neznam za što bi to moglo služiti
edit: a ti Ruža naravno da slika mobitelom
Može jedno pitanje, možda nije to tema. Al pošto vidim da gospodin kači slike, a ja to nemam i ne koristim. Što bi mi trebalo da ovako mogu uslikat svoj kompjuter, jel to on mobitelom slika ili ima neki uređaj koji je spojen na komp pa si može uslikat ovako? I gdje bi to mogo kupit, hvala unaprijed na odgovorima.
Da li ces slikati mobitelom ili obicnom digitalnim aparatom je svejedno. Nakon uslikavanja predmeta (kada se radi o mobitelu) imas dvije opcije:
- Da izvadis memorijsku karticu mobitela i umetnes je u kakav citac za to. Odande "izvuces" slike i stavis ih na forum pomocu onog gumba Dodaj sliku sa racunala pronades uslikanu sliku u My Computer i to je to.
- Mobitel spojis na USB kabel i pomocu programa koji si dobi(la?) na CD sa mobitelom ponovis postupak
Kada slikas sa digitalnim foticem opet imas dvije opcije:
- Uslikas, spojis aparat sa USB kabelom na PC, pronades sliku i ponovis postupak iz tacke 1 gore
- IZvadis memorijsku kartu aparata, ubacis je u citac kartica i to je to. Nista strasno
P.S
Gospodo(?) Ruza...ohladite sa recnikom i pripazite na ponasanje. Imamo nervozne administratore ovde i vredanje (bilo kakvo) se ne tolerira. Uostalom bilo kakvo vrdanje nije u skladu sa internet bon-tonom. Pozdrav
evo slika nisu baš najkvalitetnije ali...od koga je dobro je
To je RJ 11 to PS/2 converter odnosno spojis prastaru tipkovnicu (obicno one debele koje dolaze sa terminalima) i na onu kutiju spojis "normalnu" PS/2 tipkovnicu. Znaci spojis PS/2 tipkovnicu onde pa iz toga ide kabel (RJ 11) do prastarog racunala
to ti je wireles reciever za bezicnu tipkovnicu starijeg datuma,svako ko ima bezicnu tipkovnicu je mogao to prepoznati... e sad o kojoj je tipkovnici rijec to je pitanje.... ja sam uspio naci samo ovu sliku da je malo veca a radi se o allesio ACK-573PW tipkovnici.... sad dal je to ta ili ne ,neznam ,ali ta kutijica je to sto sam rekao......