Sta da kupim komp ili laptop[ max. cijena 4500 kn]

poruka: 15
|
čitano: 3.626
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran

treba mi laptop ili komp za fax na kojemu mogu igrati nove igre tipa gw2..molim vas stavite link da ga malo pogledam..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Sta da kupim komp ili laptop[ max. cijena 4500

Koliko ti je igranje bitno u budućnosti, a koliko ti je bitno da si mobilan????

Igranje je must... onda stolni

Mobilnost je must.... onda si kupiš najjači laptop koji nađeš.

PS: Ali prije nego ti igranje prevagne misli si malo i na neke druge stvari. Odrastaš...studiranje traži svoje vrijeme za štrebanje. Nema se vremena kao nekada.

PC imaš doma. Živjeti ćeš možda u domu. Možda ćeš se seljakati. PC traži nekoga da ti preveze monitor, kutiju.... Laptop samo na rame i piči.

Igranje ti je možda sada prioritet, ali si misli da će ti neke druge stvari možda postati bitne za 1-3 godine.... (a nećeš kupovati novu tehniku svake 2 godine)

magistar prava (diplomu još nisam poderao)
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 21:51 (Korny1603987).
13 godina
protjeran

ma igranje mi je trenutno vaznije jer sad zavrsavam 2. raz gimnazije.. kaze mi prijateljica da ima laptop od 4000kn i na njemu igra diablo III, dragon age i te nove igre.. stolno racunalo vec imam al volio bih imat svoje.. btw mozes li mi reci zasto mi je na laptopu brzina neta 53mbps kad se spojim na svoj router[speedtouch]

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

ma igranje mi je trenutno vaznije jer sad zavrsavam 2. raz gimnazije.

stolno racunalo vec imam al volio bih imat svoje.. 

Onda uzmi stolno, igranje će sigurno biti ugodnije nego na laptopu.

- nek ti slože nešto u ovoj temi.

14 godina
neaktivan

sve zavisi .. ako imas monitor onda komp.. jer za 4k 4.5k je zvijer.. a ako nemas i triba ti tipk itd.. onda lap.. imas lenovo y570 ili z570 mislim... dosta dobar... a ima i jedan acerov sa ib procon

[IMG]http://i56.tinypic.com/2dhchao.png[/IMG]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

kaze mi prijateljica da ima laptop od 4000kn i na njemu igra diablo III, dragon age i te nove igre.. stolno racunalo vec imam al volio bih imat svoje.. btw mozes li mi reci zasto mi je na laptopu brzina neta 53mbps kad se spojim na svoj router[speedtouch]

Prijateljica koja igra Diablo 3? Pošalji je meni par dana {#}

Back on topic, nemaš se šta mislit, desktop ti je puno bolji izbor za igranje, za isti novac ćeš dobit neusporedivo bolju konfiguraciju.

13 godina
protjeran

hvala   na savjetima...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Za 4.5K Kn plus periferija se dobije dosta bolje desktop računalo.

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

kad bih kupio laptop jel moguce igrati gwII preko wirlessa? ako kupim komp(imam jos jedan kod kuce) jel cu morati kupovati jos jedan router da mogu na net? ako ne hoce li brzina neta biti jednaka na oba kompa..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

1. da

2. ne, jedino enthernet kabal (ako ga nemaš) zato što vjerovatno imaš speedtouch 780 wil a on ima dva utora za enthernet kabal

3. ovisi o korištenju prometa (tj. koliko se internetska veza koristi, no ugl. da na obadva radi torrent veza se djeli 250 na jedan 250 na drugi )

13 godina
protjeran

jel bi se isplatilo kupiti laptop ili komp preko e-baya(tj.   bolji komp dobit za manje para koji je ispravan)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kexzoR kaže...

jel bi se isplatilo kupiti laptop ili komp preko e-baya(tj.   bolji komp dobit za manje para koji je ispravan)

Ne isplati se to preko ebaya, barem kolko sam ja upućen. Za navedenu cifru složiš ovdje odličan komp, a i da se nabavit gaming stabilan laptop ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 16:28 (matekws).
13 godina
neaktivan

Ako si upisao gimnaziju vjerovatno ćeš htjeti dalje u školu, ja sam uzeo polovni komp al' mislim da sam se zajebo. Sad ću morat kupovat i laptop pa je to dupli trošak...

Postavi si pitanje hoće li ti igranje biti jednako važno za 2 godine kao sad, ako je odgovor da ili ne misliš dalje u školu (ili si natovaren lovom {#}) onda idi na komp.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 16:39 (iPaleas).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

eh da idem u gimnaziju i nemam para na bacanje..meni ne treba neki svemirski komp ili laptop.. samo da mogu igrat gwII i da mogu radit na njemu za školu..

14 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

ma igranje mi je trenutno vaznije jer sad zavrsavam 2. raz gimnazije.. kaze mi prijateljica da ima laptop od 4000kn i na njemu igra diablo III, dragon age i te nove igre.. stolno racunalo vec imam al volio bih imat svoje.. btw mozes li mi reci zasto mi je na laptopu brzina neta 53mbps kad se spojim na svoj router[speedtouch]

53Mbps je maksimalna brzina koju tvoja mrezna kartica (pretpostavljam WLAN) moze podnijeti. Tu brzinu sigurno nikad neces dostici ukoliko nemas optiku.

EDIT- moja preporuka ti je stolno racunalo.

--------------------------
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 20:23 (mate960).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice