Htio bi spojiti tv sa kompjuterom! Tako da na monitoru ima sliku koja je na tv-u! Htio bi uz to i snimati programe! Uz grafičku karticu sam dobi neki kabel za spajanje tv-a s kompom(slika).
Ako bi netko mogo napisat postupak spajanje kompa s tv-om?
Htio bi spojiti tv sa kompjuterom! Tako da na monitoru ima sliku koja je na tv-u! Htio bi uz to i snimati programe! Uz grafičku karticu sam dobi neki kabel za spajanje tv-a s kompom(slika).
klik
možda pomogne
Jel se može spajat sa scart kablom bez ovog RGB?
-to su kablovi za TV-out s grafičke na TV. Obrnuto neće ići jer bi trebao video ulaz (in). Trebaš PC TV-tuner karticu, svaka ima i video ulaz, ali je nepotreban za TV jer je već sama kartica s prijemnikom...
Ima još ko kaj za reć! nije mi baš jasno, nikad nisam tak nešto radio!
Koliko sam ja razumio, ne možeš primati sliku sa TVa bez TV kartice u računalu zato što grafička kartica nema video ulaz. Kad nabaviš TV karticu (ili TV tuner), onda ćeš moći dobivati sliku sa TVa, a ako TV ima samo SCART priključak, postoje adapteri.
Sa TV tunerom ćeš dobiti ovakav kabel koji služi za primanje slike sa TVa.
Imas TV karticu, ubacis kabal od kablovske u utor koji si napravio kad si stavio karticu. Vjerovatno ti dođe i program uz TV kartu zajedno sa daljinskim (makar meni jest), instaliras i gledas.
ovako mene iskreno zanima pomoc, dali ima kakav alat za snimanje recimo s racunala ili laptopa na tv,ovako znaci spajanje lcd na racunalo ili laptop putem
hdmi, i recimo gledam neku tekmu,putem interneta,i recimo kako da ju snimi i da mogu ponovo gledat putem tv,imali za to kakva alatka i kako se s njom radi,
poz.