Procesor problem,pomoc

poruka: 6
|
čitano: 1.818
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Procesor problem,pomoc

konfiguacija 

procesor: amd a4-5300 apu with radeon hd graphics driver 2Cpu,3,4ghz

memorija: 4gb 

hard disk: 500gb.

naime,uz problem bootr is missing,kompjuter mi je odjednom dosta lose poceo raditi,instalirao sam novi windows i sve drivere instaliro i dalje m i recimo dosta komp pocne zatrzavat,i cim otvorim npr uz chrome jos jedan program dosta osjetim steknja i na task manageru onaj ko rendgen procesora mi pocne skakat i vrti na 80-90 posto,a na kompjuteru doslovno imam instalran samo chrome viber bspayer itd,znaci samo internet upotreba. pa me sada zanima do cega bi mogao biti problem,dali je do jacine procesora ili je hard disk pokida (jer vec imam ovaj problm bootr is missing i nikako ga neznam rijesiti) pa eto ako bi netko znao odg da mi pomogne. do prije toga komp je radio ko singerica i brz tih itd.... hvala unaprijed :)

0 0 hvala 0
13 godina
Procesor problem,pomoc

had disk sentinel , hdd performance i health ?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Procesor problem,pomoc

moze malo opis toga sto si napiso,ne kuzim se u kompjutere pa onda ono ? :D poblize objasni pa mozda skuzim :/

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Procesor problem,pomoc

Ovdje otidji za HDD

http://www.bug.hr/forum/topic/tvrdi-opticki-diskovi/kako-provjeriti-disk-kojem-sumnjate-ispravnost/190794.aspx

A za procesor, skini prime95 odvrti 101-5 minuta, ako se ne restartuje sa proc je sve ok.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Procesor problem,pomoc

nista sve je kak treba,na oba ova linka tj programa sto se provjeava sam provjerio isve sljaka... :/ mozda je proces los? on je podosta jetfin...

0 0 hvala 0
13 godina
Procesor problem,pomoc

odes ovdje http://www.hdsentinel.com/download.php skines prvi link , odzipas i instliras , kad pokrenes imati ces dva bara performance i health, njih procitaj i napisi ovdje :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice