Prenaponska zaštita računala i ostalih uređaja

poruka: 64
|
čitano: 73.225
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Pozdrav,

Trebam preporuku prenaponske zaštite.

Cilj mi je zaštiti TV,PC itd od grmljavine.

Do not go gentle into that good night, Old age should burn and rave at close of day; Rage, rage against the dying of the light..
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Nema do APCa.

1 0 hvala 0
14 godina

Pozdrav,

Razmišljam o kupnji produžnog kabla s prenaponskom zaštitom. Imam jedan produžni na koji su spojeni računalo, tv i klima i jučer mi je krepao taj osigurač. Sve radi i dalje, ali nije mi baš bilo svejedno kad sam zamijenio osigurač i strepio hoće li sve i dalje raditi bez greške. Sad, koliko ti uređaji imaju sami dobru zaštitu i je li mi potrebna prenaponska zaštita? Pretpostavljam da naravno ovisi o kvaliteti tih uređaja, ali vjerujem da bi ovo svakako bila dobra investicija..

0 0 hvala 0
14 godina

Ja imam APC i radi savršeno, u njega su priključeni tv, xbox, soundbar sa bassom, punjači x2, odvlaživač i lightstrip, sve radi bez problema i ima lampicu koja svijetli kad je uzemljenje ispravno, rating mu je 2690Joules što je poprilično za produžni... Mislim da je ovaj najbolji bang for the buck

Ovakvi produžni su zaštita od skokova, ako hoćete zaštitu od udara groma onda ili sve iskopčajte ili ugradite sklopku na vodu koja potpuno odspaja kuću od mreže 

0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice