Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O izdvojena tema

poruka: 10.007
|
čitano: 2.041.284
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver]
13 godina
moderator
Re: Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O
“The saddest aspect of life right now is that science gathers knowledge faster than society gathers wisdom.” - Isaac Asimov
9 godina
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2023 11:03 (The_Fichek).
11 godina
kratos091 kaže...
Kad već pričate o strujnim letvama, valja li što ova?
https://www.conrad.hr/p/hama-00223159-razdjelna-letva-s-prekidacem-bijela-uticnica-1-st-2697338

Ili da bolje gledam nekog drugog proizvođača?

Htio bih tu sa prekidačima jer mi treba za retro gaming setup, pa da mogu upaliti samo jednu konzolu, a da je sve poštekano stalno.

Tu ti je jeftinija...

https://iponcomp.hr/shop/proizvod/hama-137239-xl-umrezavanje-6-podloska-razdelnik-14m-odvojeno-prebacivanja-bijela/1576144

14 godina
Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O

vrba5 Ryzen 7 5800X3D je 10€ jeftiniji u computeruniverse i mind-factory-u.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
steve90 kaže...

vrba5 Ryzen 7 5800X3D je 10€ jeftiniji u computeruniverse i mind-factory-u.

Ja se taman ponadao da je po 285€ kako je bio par puta prije crnog petka,

a ono šipak, prosječna cijena u Njemačkoj, a ne akcija

6 godina

neznam ide li podloga pod hardver pa evo u pitanja.
https://www.ebay.com/itm/353894233478
cjena je nikakva, 115kn s vat-om najveca 90x40cm tanka 2mm, došlo preko overseasa dosta brzo, zašiveni krajevi, ne gužva se i ne skliže po stolu, na g703 mišu ne preskace..

1 0 hvala 0
14 godina

bilo je kod nas marvo pro, 90x40cm 3mm za 72 kn.... ali sad su vec digli cijenu ali i dalje je u tom rangu sto ti spominjes i super je podloga

battletag:MasnaKrvavic#2275
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2023 21:10 (dado16).
12 godina

Naručio sam dvije Ajazz AK33

Ako mi ne bude odgovarala za šta mi treba, biti će na prodaju

Moj PC  
1 0 hvala 0
6 godina

Nisam nikad narucivao sa geekbuying stranice. A vidim da imaju paypal kao nacin placanja pa sam zainteresiran. Jesu ok? Imao netko problema sa dotičnima? 

9 godina
Geekbuying je dobar site. Kupujem od njih godinama. Imaju dosta robe u EU skladištima.

0 0 hvala 1
6 godina

Jeli ovaj master 2s miš sa fr amazona novi ili polovni ? Kad sam na kompu ne piše ništa , logitech store. Kad pogledam preko mob kaže stanje used - very good prodavatelj Amazon. Nisam se do sad nikada susreo sa ovim dvoznačnostima.

0 0 hvala 0
14 godina

Piše da je novi

Sve što imam u životu sam ukro, jedino sam vozačku kupio
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.1.2023 11:31 (popo).

1 0 hvala 1
6 godina

da, sad i meni piše neuf, a pogledao sinoć i jutros pisalo da je used.

0 0 hvala 0
6 godina
Vezano iz miša, naručio u utorak ujutro i vidim da ni nakon 4 dana narudžba nije shipana. To mi se kod poslovicno urednog Amazona.de nikad nije dogodilo, oni bi poslali narudžbu najkasnije idući radni dan. Pitanje je što se događa sa francuskim amazonom, jesu u štrajku nekom ili su otpustili zaposlenike ? Ili ne žele slati miš koji je i iz poštarinu poprilično povoljan ?

0 0 hvala 0
13 godina
Kolega je nedavno kupio MacBook na amazonu. Nakon 2 tjedna natezanja sa supportom su mu priznali da ih nemaju na stanju iako je pisalo da imaju i jos uvijek pise.
Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ja sam narucivao cooler za cpu sa amazon.de....pno sto je bilo da su tjedan dana cekali i nista ne radili...kad su poslali doslo je u 2 dana posiljka....najduze se cekalo ništa...dok kolega isti taj cooler kupio ali sa amazon primeom unutar tri dana sve bilo rijeseno i dostavljeno...ocito to tako mora biti kako bi se prime prodavao

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2023 17:41 (dado16).
6 godina
Imao sam i ja prime prije naručivanja miša, baš zbog razloga koje ste naveli, pa opet 4 dana ništa od slanja. Danas sam ga protestno odjavio.

0 0 hvala 0
14 godina
dobro to je bilo prosle godine, mozda sad ima više posla a i bili su neki otkazi diljem amazona...kolko sam primjetio najvise se to ceka u amazonu, jednom kad je predano dostavljacu to brzo i glatko tece
3 godine

Ja sam na jesen narucio paket sa amazon.de u srijedu i stigao u petak isti tjedan. U 12-om mjesecu sam pocetkom mjeseca narucio paket a on stigao tek nakon malo vise dva tjedna. Moje iskusto je da paketi stizu brzo ali se moze desiti da se malo i ceka. Nemam prime.

0 0 hvala 0
12 godina

Ja sam naručio preko amazon.de nothing phone 1 i mjesec dana ga uopće nisu ni poslali, 3 puta pisao supportu, ispričavaju se uvijek na isti način. Na kraju uzeo ne ebay-u i došao za 4 dana iz Njemačke.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Imam genijalno iskustvo sa Amazonom, bez primea

Naručio u srijedu oko 22h, u petak u 9h došlo

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Bok ekipa. Ima li netko iskustva s ovim i da li ima nesto bolje do 200e?

https://www.mall.hr/auto-oprema/lamax-s9-gps-dual

0 0 hvala 0
9 godina
ivan7 kaže...

Sto se tice same kvalitete videa, ima bolje.. Od Xioamija A800s pa onda Viofo A119 Mini (sam ju imam, top kamera), Viofo A129 Plus Duo je negdje 175€ sa 64gb karticom.. Jedino jbg, nemas fensi lane assist, da te upozori na kameru i parking kameru...

9 godina
kuleee kaže...

Čini mi se kao solidan deal:
https://www.amazon.de/gp/product/B08FSZT2J7?ref=em_1p_1_ti&ref_=pe_22120651_771606691&th=1

Ima li netko iskustva sa njihovim prijenosnim diskovima?

ima boljku da mu brzina drastično padne kad popuni keš

pričamo o tome da se neko vrijeme drži na 500mbps, a kad istekne keš, onda pada na 'prosječnih' 100mbps

a koliki je keš ovisi od modela i od popunjenosti diska

taj x6 na 2tb modelu ima keš od 250gb kad je prazan, od 1tb vjerojatno ima duplo manje, no što više ti je disk popunjen, to je i keš manji

ja sam nedavno uzeo samsung t7 shield, ovisno o izvoru s kojeg čita, može imati i konstantnu brzinu od 1000mbps, pa makar ga filao i do samog kraja

jest da je nekih 50% skuplji, ali mislim da se isplati, jer nema mi ništa goreg nego kad disk/usb krene brzo i onda uspori drastično

Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina

Vezano za amazon.de, koliko je sigurna narudžba? Mislim na dostavu, unaprijed plaćanje? Nisam nikad naručivao, a vidim da imaju dobre akcije.

0 0 hvala 0
2 godine
mmafan kaže...

Vezano za amazon.de, koliko je sigurna narudžba? Mislim na dostavu, unaprijed plaćanje? Nisam nikad naručivao, a vidim da imaju dobre akcije.

Sigurno je, samo pazi da kupuješ od amazona a ne od neke trgovine, jer onda ne znam kakvi su uvjeti. To piše ispod cijene pod "Sold by" i "Dispatched by:"

Što se tiče povrata u roku od 30 dana možeš vratiti, a u slućaju reklamacija imaš besplatan povrat, samo ih pitaš za prepaid DHL label i odneseš u poštu.

14 godina
komentar oko pixel6a sto ima ponuda, mob je pun bugova, otisak prstiju moze bilo tko otkljucat, nema bezicno punjenje itd....bolje skupit mal više i uzet 7
5 godina
Za pixel 6a sa nest 2 mini za 320e, znači mailbox samo igra ili austrija i njemačka
p.s navodno su fix-ali otisak sa software updateom
11 godina
ivan7 kaže...

hahhaajaads kaže...
ivan7 kaže...

Sto se tice same kvalitete videa, ima bolje.. Od Xioamija A800s pa onda Viofo A119 Mini (sam ju imam, top kamera), Viofo A129 Plus Duo je negdje 175€ sa 64gb karticom.. Jedino jbg, nemas fensi lane assist, da te upozori na kameru i parking kameru...

Viofo je nepoderiv. Imam ga i ja.

Uloženo/dobiveno najbolji.

Jedna od glavnim prednosti osim kvalitete slike/izrade/izdržljivosti... je ta da radi na kondenzatoru tako da nema bateriju i samozapaljenje/eksplozija prilikom visokih temperatura je svedena na minimum.

Za snimanje u parking modu i općenitu bezbrižnost ima set za spajanje izravno na bateriju auta(neki modeli dobiju u pakiranju a za neke se mora naznačiti/odabrati opcija s hardwire kitom).

Ako je dovoljna samo prednja kamera, A119 je provjerena od masu ljudi...

A imaju više dual pa i triple verzija(naprijed-nazad-unutrašnjost):

13 godina
Chriss kaže...
ivan7 kaže...

hahhaajaads kaže...
ivan7 kaže...

Viofo je nepoderiv. Imam ga i ja.

Uloženo/dobiveno najbolji.

Jedna od glavnim prednosti osim kvalitete slike/izrade/izdržljivosti... je ta da radi na kondenzatoru tako da nema bateriju i samozapaljenje/eksplozija prilikom visokih temperatura je svedena na minimum.

Za snimanje u parking modu i općenitu bezbrižnost ima set za spajanje izravno na bateriju auta(neki modeli dobiju u pakiranju a za neke se mora naznačiti/odabrati opcija s hardwire kitom).

Ako je dovoljna samo prednja kamera, A119 je provjerena od masu ljudi...

A imaju više dual pa i triple verzija(naprijed-nazad-unutrašnjost):

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver]
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice