Ovo mi izgleda kao vrlo dobra kupnja samo me malo buni da je reparirana,od strane proizvođaća ili servisa?
Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O
- poruka: 10.531
- |
- čitano: 2.634.539
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Od strane servisa.
I koliko je to puzdano,jel tko kupovao tako nešto?
I koliko je to puzdano,jel tko kupovao tako nešto?
Nekad ja kupovao na kile
Uglavnom, pitaj što je bilo reparirano, ako je bila zvučna, mrežna ili nešto slično, vjerovatno će ploča dalje raditi, ali ako je prčkano po nečem važnijem, ja se nebi zahebavao :-D
WTF? Jel ovo za stvarno?
Ovo je bust buy stoljeca (za 5000k)...ako nije fejk!
WTF? Jel ovo za stvarno?
Ovo je bust buy stoljeca...ako nije fejk!
Nije fejk.
Cijena je vrlo dobra.
Sta su mu one cijene sastrane? Pojedinacna cijena ili cijena u trgovini?
Sta su mu one cijene sastrane? Pojedinacna cijena ili cijena u trgovini?
Cijene u trgovini kad je on kupovao konfiguraciju. Poslao sam mu mail, ne iz razloga što sam zainteresiran, već iz razloga da se raspitam za vas, ali očito je da je 5.000 Kn komplet.
EDIT: Poslao am mu mail, vratio je poruku da ga nazovem ukoliko sam zaintersiran pa ćemo se dogovoriti. Nije loša prilika.
Ja ga imam, radi OK...isti kontroler i karakteristike imaju, jedina
razlika može biti upotrijebljeni NAND (oba su async, ali možda
proizvođač nije isti)
@Remzi: Znamo da je to tvoja kartica, bez brige.
To sam htio kometirati isto.Sto se tice Xilenca 480, ne isplati se jer 5V vod ima oscilacije preko dopustenih specki za razliku od ostalih modela, ona 580tka se isplati.
To sam htio kometirati isto.Sto se tice Xilenca 480, ne isplati se jer 5V vod ima oscilacije preko dopustenih specki za razliku od ostalih modela, ona 580tka se isplati.
Nešto sam i sam načuo o tome, na netu, moram priznati. Postao sam jer smatram da se za tih 130 Kn isplatio, ali isto ne bih uzimao ako ima problema s 5V railom.
To su napajanja, u startu zamišljena za konfe do 3K Kn max ionako, više za Office setupove, ali zato su i cijene takve.
Napajanje je testirano i na PC Ekspertu i ima te probleme.Dakle 5V vod ima oscilacije van dopustenog, ne pricam bez pokrica.
Napajanje je testirano i na PC Ekspertu i ima te probleme.Dakle 5V vod ima oscilacije van dopustenog, ne pricam bez pokrica.
To Wolv testirao pretpostavljam or somebody else? Je li bilo reviewa 580W-ne verzije?
Pronašao sam podatak da bi taj model, koji sam postao 580W-ni, trebao imati 12V1 20A, 12V2 20A. Baš sam gledao za isti taj model, interesantno je to što napajanje s njuške ima 22A 12V1, 22A 12V2. Mislio da je možda neka novija verzija, ali nisam baš uspio pronaći neku info u svezi s tim, tako da svejedno mi nekako čudno.
Nije da tih 2A više (?) po railu predstavljaju neku specijalu, ali čisto me zanima o čemu je stvar.
Wolv i ekipa su testirali.Jaci modeli nemaju te probleme, 480tka ima.
@ford eleanor
Za tih 860 Kn se nabavi bolji AOC F22+.
@ford eleanor
Za tih 860 Kn se nabavi bolji AOC F22+.
Nije bolji od ovog BenQ-a sigurno, prije par mjeseci je BR1CK s gamers.ba (micr0 s BUG-a) podijelio iskustvo u vezi tog AOCa, kaže da je čak i za tu lovu monitor nekakva sirotinjska - srednja žalost.
Na prvi pogled mi se AOC činio bolji.
Hvala.
Ja bih rađe dodao 180 Kn i uzeo novu Twin Frozr III OC !
A ja bih rađe kupio Sapphire HD 7850 Dual Fan sa punom garancijom te bolesnim OC mogućnostima.
Slazem se za HD7850, al ja sam opcenito htio prikazat za GTX570 da ta POV ne vrijedi 1900kn jer je nova 2.080 KN !
Ja sam postavio tu POV jer sam vidio da su sve ostale GTX 570 2000kn i više. A nisam znao da se za oko 100 kn više dobiva nova Twin frozr.
Ko ima u linksa racun nek bid-a .. ima i5 3450 za 60kn .. a kosta 1500kn..
Trenutna cijena je 60kn , no dobiva tj. kupio ga je onaj ko do kraja aukcije ponudi najvisu svotu , a to ce biti puno vise od 60 kn !
Ja sam postavio tu POV jer sam vidio da su sve ostale GTX 570 2000kn i više. A nisam znao da se za oko 100 kn više dobiva nova Twin frozr.
Čak i da je tako, samo 100kn manje za polovnu karticu i nije neka ušteda
Neznam jel ovo stavljan na dobro mjesto...
Kućište Gigabyte GZ-KX5 u HG spotu 175 kn:
http://www.hgshop.hr/shop.aspx?q=Gigabyte GZ-KX5 &pid=65492
U ADM je 235 kn:
http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=10900
Pa mi ovo izgleda kao dobra ponuda.
jeli vidio ko kakvu dobru ponudu kartice za do 400kn?
prije pola godine sam za 350 nabavio 4870 sa nereferentnim coolerom,jel ima toga sada?
prije pola godine sam za 350 nabavio 4870 sa nereferentnim coolerom,jel ima toga sada?
Bila je jedna GTX 260 AMPII, kartica malo jaca od HD 4890 za 400HRK, kasnis.
Bila je jedna GTX 260 AMPII, kartica malo jaca od HD 4890 za 400HRK, kasnis.
steta,ako naletis na sta slicnoga posalji PM