Plaćanje pouzećem?

poruka: 4
|
čitano: 6.283
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Plaćanje pouzećem?
pitanje

Dal znate neke web shopove preko kojih bi mogao naručiti komponente za PC, a da imaju plačanje pouzećem kao jedan od načina plaćanja? Znam za LINKS, ideš na njihovu web stranicu, upišeš podatke ( adresa, ime, prezime... ) i odabereš način plaćanja i komponentu kpju kupuješ i to je to, za dva-tri dana ti dođe na kućni prag sa dostavom. Dakle, neki web shopovi kao LINKS, ako ih uopće ima?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Plaćanje pouzećem?

imaš Adm ( provjereno - kupovao sam ) , Chipoteka, za te sam siguranNamigiva

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
17 godina
neaktivan
Plaćanje pouzećem?

Optimum Online

Nekoliko sam stvari kupovao kod njih, još kad su bili u Heinzelovoj.

Do sada uvijek zadovoljan.

I have visited the hidden parts of the world. I have fought in both world wars, served the liberty in many others. I have saved the world from alien invasions and mutants. I have won the olimpics, and i was awarded the world footballer of the year award. I'm a gamer. And what have you done recently?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Plaćanje pouzećem?

Pa skoro sve trgovine. Jedino nisam naručivao kod feniks-kompjutora tako da ne znam da li možeš i kod njih, a vemil traži da prvo uplatiš novac, pošalješ sliku uplatnice mailom i zatim ti tek pošalju naručenu robu. Trgovine trebaš kontaktirati mailom ili telefonom koji nađeš na njihovim web stranicama i objasniti im da biš ti platio pouzećem.

Area-51 m15x
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.3.2009 20:30 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice