Otvaranje modding shopa

poruka: 64
|
čitano: 10.262
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Otvaranje modding shopa
Kant kaže...
FiCoO kaže...
Kant kaže...
Goddish kaže...
FiCoO kaže...

Pa di su nestali ovi ostali koji su htjeli narucivat sa xoxide.com?

tu smo :)

Ti vec imas neku rezervaciju...

a to je upuceno? nemoj offtopic, zanimaju me misljenja ako Bog da buducih kupaca {#}

Goddishu je to upuceno, jednom tvom potencijalnom kupcu... mos si mislit

pih...nema ovdje ko u oglasniku, bit ce web shop samo i salje se sve jedino ako nekome nije hitno i u zagrebu je pa onda donesem ali kazem...web shop ce biti only

p.s. dobili smo pozitivan odgovor od jedne firme, mozda bude nesto od toga..zasad to je dovoljno

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
17 godina
Otvaranje modding shopa

I to od najskuplje{#}

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
rooswelt1991 kaže...

I to od najskuplje{#}

a hebiga....nisu poslali odbijenicu ko xoxide{#}

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
14 godina
neaktivan
Otvaranje modding shopa

A da mi vi nabavite neko kućište jeftino tamo?

Ima sigurno jeftinijih trgovina u Americi od xoxide, samo se treba raspitat.

R.I.P. EnlightenedPh oenix 24.6.2011.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
nick54312 kaže...

a da se maknemo iz amerike? {#}

14 godina
neaktivan
FiCoO kaže...
nick54312 kaže...

Bilo bi najpametnije da je iz EU, za sitne količine se pobrinem ja tako da se rješimo PDV-a i carine, a za veće količine bi se naručilo u HRV i platilo sve što se treba platit.

U Engleskoj da što nađete, super. Nema granica do Slovenije, svaki kupac ima ograničenje do 150 eura znači ili dva put toliko ili ako je više onda mu dođe skuplje zbog carine i PDVa i sve %, zarada duplo veće :)

Jedino neznam što vi točno msilite napravit, mislite na veliko uvozit?

15 godina
nick54312 kaže...
FiCoO kaže...
nick54312 kaže...

Bilo bi najpametnije da je iz EU, za sitne količine se pobrinem ja tako da se rješimo PDV-a i carine, a za veće količine bi se naručilo u HRV i platilo sve što se treba platit.

U Engleskoj da što nađete, super. Nema granica do Slovenije, svaki kupac ima ograničenje do 150 eura znači ili dva put toliko ili ako je više onda mu dođe skuplje zbog carine i PDVa i sve %, zarada duplo veće :)

Jedino neznam što vi točno msilite napravit, mislite na veliko uvozit?

A gle. Trenutno smo u pregovorima{#}

15 godina
Otvaranje modding shopa

Evo molim sad vas sve, napisite sto vas je najvise zanimalo na xoxideu, koje komponente, ventici sleeving kitovi i sl. Slobodno se raspisite jer tako mi mozete samo pomoc! {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
FiCoO kaže...

Evo molim sad vas sve, napisite sto vas je najvise zanimalo na xoxideu, koje komponente, ventici sleeving kitovi i sl. Slobodno se raspisite jer tako mi mozete samo pomoc! {#}

Sta je ovo pa di je nestala ona zainteresiranost?

16 godina
neaktivan
Otvaranje modding shopa

Ja Vam želim uspjeh u poslu, ideja je dobra ali krivi timing, možda bolje kada uđemo u EU pa kad nebude carine =D Mene su zanimali kučišta s posebnom namjenom/dizajnom/spesifikacijama. Ako čete naručivat obavijestite me. Pribavljam lovu malo po malo za novo računalo :D

There's no phone, no lights, no motorcar Not a single luxury Like Robinson Crusoe It's as primitive as can be We been spending most our lives Living in an Amish paradise
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
FiCoO kaže...

Prijatelj i ja mislimo otvoriti modding shop u hrvatskoj nesto kao ona ideja sa xoxideom ali vam nije uspjela zbog poteskoca i problema i sl. ali posto mi imamo firmu nama nece biti problem. Dakle mene zanima kolika je zainteresiranost ljudi za kupovanje takve opreme za modding i sl. 

Podrzavate li ovu ideju?

Sve ti to zavisi, ako će biti artikala koji nisu dobavljivi u hr i ako će cijene biti normalne naravno da će biti puno zainteresiranih.

Koliko puta sam tražio po netu nešto za modding i vidio bolesnih stvari ali naravno toga nema za kupiti u hr.

Podržavam tvoju/vašu ideju i sretno.

16 godina
neaktivan
Otvaranje modding shopa

E a od koga mislite nabavljati robu? Kupovati od Xoxide-a ili? Mislim da bi bilo bolje da se postavite prema njima kao neki partneri pa vam oni dostavljaju u HR robu besplatno (ili uz malu nadoplatu) koju bi vi prodavali po većoj cijeni u HR nego u SAD-u i dobivali neki postotak od cjelokupne zarade {#}

EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011. |||||||||| Internet zarada http://bux.ratovi.net/?r=ficocod5
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Fićo_CoD 5 kaže...

E a od koga mislite nabavljati robu? Kupovati od Xoxide-a ili? Mislim da bi bilo bolje da se postavite prema njima kao neki partneri pa vam oni dostavljaju u HR robu besplatno (ili uz malu nadoplatu) koju bi vi prodavali po većoj cijeni u HR nego u SAD-u i dobivali neki postotak od cjelokupne zarade {#}

Xoxide ne radi sa hrvatskom, tako da on otpada. Najizgledniji suradnik je frozencpu i još 2 prodavača sa ebay-a koja bi kupovala i slala prema nama u određenim paketima.

Problem je i dalje novac, kapital za početak, koji mora biti veći od 20 000kn, a mi to sad nemamo, a taj čovjek preko kojeg bi otvarali, nemože nam dati toliko love....

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
16 godina
neaktivan
Otvaranje modding shopa

Kapital nikada nije problem. Neka Vam novac ne predstavlja problem i koči Vašu ideju. Ako doista želite radit ima ljudi koji če Vas rado financirat ako ste se doista odlučili za to. =D

There's no phone, no lights, no motorcar Not a single luxury Like Robinson Crusoe It's as primitive as can be We been spending most our lives Living in an Amish paradise
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Otvaranje modding shopa

Molim te da upreš prstom u njih{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Otvaranje modding shopa

drzava ti da pocetni kapital .dobis poslovni prostor i 3 mjeseca drzavi ne placas nista

do tad vidite dal vam je biznis krenuo

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Otvaranje modding shopa

Mislim da možete uspijet, ali sad ćete se uvjeriti zašto su u Hrvatskoj toliko više cijene nego drugdje.. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
herc1988 kaže...

drzava ti da pocetni kapital .dobis poslovni prostor i 3 mjeseca drzavi ne placas nista

mmm, pojasni =D

17 godina
herc1988 kaže...

Da i mene to zanima, možeš i na pp, tamo sam ti sve objasnio :-D

edit: zanimljivo, moram opet ići do knjigovođe od starog, da vidim dali se može tako što iskombinirati {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 12:35 (rooswelt1991).
14 godina
Otvaranje modding shopa

nekaj sam sazno.drzava ti da pocetni kapital al prostor moras sam naci i stim da

ne placas drzavi porez godinu dana

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Otvaranje modding shopa

i normalno osoba mora bit nezaposlena

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
herc1988 kaže...

nekaj sam sazno.drzava ti da pocetni kapital al prostor moras sam naci i stim da

ne placas drzavi porez godinu dana

U cemu je caka? Sto država ima od toga?

14 godina
Otvaranje modding shopa

da nema nebi oni tak radili.sigurno ima koristi.ima neka caka

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Otvaranje modding shopa

kapital ces vratiti kad ti biznis krene.a porez ce ju dobivati od tvoje place

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Prostor nam je osiguran.. 25 kvadrta je dovoljno i previse...ak ovo uspije necemo se samo na hr orjentirat ima i bosna, srbija...
17 godina
FiCoO kaže...
Prostor nam je osiguran.. 25 kvadrta je dovoljno i previse...ak ovo uspije necemo se samo na hr orjentirat ima i bosna, srbija...

Ma da?{#}{#}

Ovo čak nisam ni ja znao :-D

PP{#}

15 godina

Bah nisam vidio sta si citirao...naravno za pocetak samo hrvatska, necu te plasit{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 21:02 (FiCoO).
15 godina
Cokaric kaže...

Ja Vam želim uspjeh u poslu, ideja je dobra ali krivi timing, možda bolje kada uđemo u EU pa kad nebude carine =D Mene su zanimali kučišta s posebnom namjenom/dizajnom/spesifikacijama. Ako čete naručivat obavijestite me. Pribavljam lovu malo po malo za novo računalo :D

Hvala ,potrudit cemo se

Kordy kaže...
FiCoO kaže...

Prijatelj i ja mislimo otvoriti modding shop u hrvatskoj nesto kao ona ideja sa xoxideom ali vam nije uspjela zbog poteskoca i problema i sl. ali posto mi imamo firmu nama nece biti problem. Dakle mene zanima kolika je zainteresiranost ljudi za kupovanje takve opreme za modding i sl. 

Podrzavate li ovu ideju?

Sve ti to zavisi, ako će biti artikala koji nisu dobavljivi u hr i ako će cijene biti normalne naravno da će biti puno zainteresiranih.

Koliko puta sam tražio po netu nešto za modding i vidio bolesnih stvari ali naravno toga nema za kupiti u hr.

Podržavam tvoju/vašu ideju i sretno.

Takoder hvala

Cokaric kaže...

Kapital nikada nije problem. Neka Vam novac ne predstavlja problem i koči Vašu ideju. Ako doista želite radit ima ljudi koji če Vas rado financirat ako ste se doista odlučili za to. =D

Daj mi pokazi bar jednog...

herc1988 kaže...

Na pp mi to detaljno objasni molim te!!!

14 godina
neaktivan
Otvaranje modding shopa

Jele to na kraju otvoreno xDDD '??

Fight for your life!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Otvaranje modding shopa

tresla se brda, rodio se miš....

čak i kad je riječ o ZG, mi smo premala država (i ZG pogotovo)  da bi tako nešto uspjelo i opstalo.

Zašto?

razmilsite koliko ventića ili plexija ili LEDa ili neonki treba mjesečno prodat da marža pokrije: 

1 . PDV i sva ostala davanja državi

2. komunalije - samo nemojte reć da je to sitno i da se u takvim shopovima struja nebude trošila

3.  plačanje dobavljačima

4. isplata doprinosa i plaća

5. nenadane i neplanirane troškove

(po mojoj procjeni, 1000 ventilatora svih vrsta svako mjesec + hrpa drugih stvari...)

iako se meni čini da ćete vi vrlo brzo imat i monitore i kutije i periferiju, a bome i komponente {#}

bio kad nas u SK jedan IT shop, "default" nije bilo unutra što nije imao + po narudžbi IT oprema, još razglasa, klavijatura, gramofona........

i nakon 4 godine "rada" zatvorio. a sigurno je imao veću maržu i zaradu od vašeg "moding shopa".

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2011 13:23 (smirnoff).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice