Kupnja media centra

poruka: 17
|
čitano: 3.504
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Kupnja media centra

Pozdrav,

Naime zanimaju me Vaša iskustva s media centrima odnosno media playerima.

U planu mi je kupiti media player sa ugrađenim HDD-om, a da ima dobar softver u sebi.

Nisam koristio do sada niti jedan pa ne znam od kuda da počnem. Za oko mi je zapeo WD TV Live Hub 1 TB.

Kakva su Vaša iskustva s njim i preporuke?

EDIT: Zaboravio sam reći na njemu bi bili filmovi, muzika i slike, ali i serije pa bi bilo poželjno da softver može to detektirati te ih poslagati po sezonama i sl. :)

SDP ≠ HDZ
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.7.2012 17:25 (xDinichx).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kupnja media centra

Što nitko nema ovakav WDTV ili bar sličan?

SDP ≠ HDZ

0 0 hvala 0
15 godina
Kupnja media centra

Predlažem kupovinu blu ray playera uz vanjski hard . Mislim da je to jeftinija i bolja opcija. Znači imaš 3D Blu Ray Player sa čitanjem svega živog i disk koji možeš nositi gdje god hoćeš ,a ako nećeš možeš proći i jeftinije...

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.7.2012 18:10 (bodija).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kupnja media centra

Možda je jeftinije (iako bih ovaj WD uzimao u Njemačkoj di je oko 200€), ali ova mi se kombinacija čini glomaznom.

Recimo s WD-om imam i pristup Youtubeu i sl.

SDP ≠ HDZ

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Kupnja media centra
xDinichx kaže...

Možda je jeftinije (iako bih ovaj WD uzimao u Njemačkoj di je oko 200€), ali ova mi se kombinacija čini glomaznom.

A kupnja htpc računala?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
xDinichx kaže...

Onda pogledaj cijenu ovoga što sam ti naveo u Njemačkoj pa ćeš pasti na guzicu. Ja sam gedao ovakav player na Best Buyu i cijena mu je 69,99$

14 godina
xDinichx kaže...

Ma imaju ali ovi ti je forum takav da sve tribaš dva puta pitat ehhehe

Ja sam za media centar jer ima više mogučnosti ko što je rekao you tube ..ja sam nedavno kupio ovaj http://www.links.hr/?naziv=media-centar-western-digital-wdtv-live-hub-wdbaca0010bbk-eesn-1000-0-gb-usb-lan-hdmi-crni&option=artikl&id_kategorija=36&id_artikl=363.000.053 i mašina je odlična

17 godina
ante5656 kaže...
xDinichx kaže...

Ja sam za media centar jer ima više mogučnosti ko što je rekao you tube ..ja sam nedavno kupio ovaj http://www.links.hr/?naziv=media-centar-western-digital-wdtv-live-hub-wdbaca0010bbk-eesn-1000-0-gb-usb-lan-hdmi-crni&option=artikl&id_kategorija=36&id_artikl=363.000.053 i mašina je odlična

Jedno pitanje, po čemu je ovo bolje od jednog normalnog htpc računala?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
xDinichx kaže...

Pozdrav,

Naime zanimaju me Vaša iskustva s media centrima odnosno media playerima.

U planu mi je kupiti media player sa ugrađenim HDD-om, a da ima dobar softver u sebi.

Nisam koristio do sada niti jedan pa ne znam od kuda da počnem. Za oko mi je zapeo WD TV Live Hub 1 TB.

Kakva su Vaša iskustva s njim i preporuke?

EDIT: Zaboravio sam reći na njemu bi bili filmovi, muzika i slike, ali i serije pa bi bilo poželjno da softver može to detektirati te ih poslagati po sezonama i sl. :)

Disk moš kupit posebno koji hočeš, pa ga sam ugradiš kao u slučaju spomenutog Nootnec media playera.Viewsonic model nudi neke druge opcije, uglavnom pogledaj dolnje linkove i vidi o čem se tu radi i kaj ti više odgovara.{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/audio-video-playeri-recorderi/hd-av-playeri-/145314.aspx?page=0&jumpto=2786449&sort=asc&view=flat

http://www.bug.hr/forum/topic/audio-video-playeri-recorderi/hd-av-playeri-/145314.aspx?page=0&jumpto=2786687&sort=asc&view=flat

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
15 godina
ante5656 kaže...
xDinichx kaže...

Ja sam za media centar jer ima više mogučnosti ko što je rekao you tube ..ja sam nedavno kupio ovaj  http://www.links.hr/?naziv=media-centar-western-digital-wdtv-live-hub-wdbaca0010bbk-eesn-1000-0-gb-usb-lan-hdmi-crni&option=artikl&id_kategorija=36&id_artikl=363.000.053 i mašina je odlična

Nema ništa više mogćnosti od onog 3D bluraya playera kojeg sam naveo, dapače ima manje, jer nemože vrtiti Blu ray disc, a i nijedan drugi. A što se tiče povezivanja na net ,to sve ima ovaj player i kako sam naveo to je prava zamjena za Smart TV

14 godina

Blu ray je punos sporji i to sam siguran jer sam ih promjenio par dok nisam kupio media centar i bio zadovoljan njime ... a st ose tice htpc na njega nisam mislijo nego sam uspoređiva blu ray i mc

17 godina
Kupnja media centra

Ok, ma ja gledam te vaše media centre, i nekima cijena ide preko 2000kn, a za tu lovu se može složiti htpc manjih dimezija koji može pokrenuti apsolutno sve, i bez ikakvih trzanja...

Plus tu su mogučnosti nadogradnje, i ukoliko nešto budeš planirao prodati, prije ćeš ga se riješiti nego media centra...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ante5656 kaže...

Blu ray je punos sporji i to sam siguran jer sam ih promjenio par dok nisam kupio media centar i bio zadovoljan njime ... a st ose tice htpc na njega nisam mislijo nego sam uspoređiva blu ray i mc

Blu Ray je samo dio ponude na ovom playeru, koji čita sa USB-a sve živo i dobro bi bilo da malo prčitaš ovo. S tim da su sada cijene još pale.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.7.2012 18:45 (bodija).
17 godina
Kupnja media centra

Jednostavno obožavam akd me ekipa ignorira kad pokušavam nešto saznati {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kupnja media centra
Htpc, cini mi se, se ne isplati trenutno, a kod ovih ostalih media playera morate imati na umu da mi treba odlican softver na njemu. Ono, da ne trza, da moze sortirati po sezonama, art za filmove i sl. Edit Nije media player bolji nego mi je puno jeftiniji nego htpc :P
SDP ≠ HDZ
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.7.2012 20:06 (xDinichx).

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
xDinichx kaže...
Htpc, cini mi se, se ne isplati trenutno, a kod ovih ostalih media playera morate imati na umu da mi treba odlican softver na njemu. Ono, da ne trza, da moze sortirati po sezonama, art za filmove i sl. Edit Nije media player bolji nego mi je puno jeftiniji nego htpc :P

moja ti je preporuka wdtv 
imao sam ga i odlicno mi je sluzio ,a mozes stavit CFW

http://x264blog.org/
17 godina
Kupnja media centra

Moja preporuka je da pogledaš jedan od med8er modela. Imam 400x i sve pet. Imaju dobar support u vidu objave novih firmwarea. Software je lagan za korištenje i što je najvažnije, nisam naišao na neke bugove.

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice